تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 145

نام تاپيک: ایفون یا پاکت پی سی مسیله این است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

.
    و برتری های واضح در ایفون
    1= گرافیک بالا حتی زیر نور افتاب و برتری این گوشی در تمام شرایط از ویندوز موبایل..
    2= تاچ بسیار خوب و حساس و مولتی تاچ بودن
    3= سرهت بسیار زیاد حتی از 1100 هم زوتر میره تو منو { چه برسه به ویندوز }
    4= کیفیت بالا در پخش موزیک و داشتن برنامه های متعدد برای هر کار
    ..........................
    من خودم ویندوز موبایل داشتم { touch pro } ولی 3 ماه نشد که فروختم اون هم با کار کردن 1 ساعته ایفون........من خودم عاشق این گوشی بودم اما وقتی رفتم که گوشی بخرم نمی دونم چرا touch pro خریدم......دی
    اون موقع این دو یک قیمت بودند { touch pro1 و iphone 3g } پس قیمت یکی بود ولی ایفون خیلی برتری داشت نسبت به این گوشی......
    ..........
    یک توصیه جدی : اگر نمی دونی گوشی رو برای چی می خوای ایفون نگیر چون پشیمون میشی........و اینکه هیچ وقت فکر نکن کار با ایفون سخته چون خیلی اسونه ولی از کلماتی که استفاده میشه در اموزش ادم فکر می کنه که چی هست و فکر می کنه که این گوشی بکارش نمیاد چون هیچی از این گوشی نمی فهمه........
    بای بای..
    Last edited by s-a-l-i-m; 11-09-2009 at 00:43.

2. 2 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

.
    1= گرافیک بالا حتی زیر نور افتاب و برتری این گوشی در تمام شرایط از ویندوز موبایل..
    من خودم ویندوز موبایل داشتم { touch pro } ولی 3 ماه نشد که فروختم اون هم با کار کردن 1 ساعته ایفون........من خودم عاشق این گوشی بودم اما وقتی رفتم که گوشی بخرم نمی دونم چرا touch pro خریدم......دی
    اون موقع این دو یک قیمت بودند { touch pro1 و iphone 3g } پس قیمت یکی بود ولی ایفون خیلی برتری داشت نسبت به این گوشی......
    ..........
    یک توصیه جدی : اگر نمی دونی گوشی رو برای چی می خوای ایفون نگیر چون پشیمون میشی........و اینکه هیچ وقت فکر نکن کار با ایفون سخته چون خیلی اسونه ولی از کلماتی که استفاده میشه در اموزش ادم فکر می کنه که چی هست و فکر می کنه که این گوشی بکارش نمیاد چون هیچی از این گوشی نمی فهمه........
    بای بای..

ببین ! منطقی صحبت کنید ...

صفحه نمایش 3g تو شرایط معمولی بهتر نیست گرافیکشم بیشتر نیس ...

تاچشم هم فرقی نمیکنه فقط مولتی تاچ بودنش مهمه که سامسونگ هم میتونه بزنه و در اینده میگن رو hd هم نرمافزارش میاد چون سخت افزارش مولتی تاچ رو ساپورت میکنه

سرعت هم که دوست عزیز بستگی یه cpu و سیستم عامل داره که مطمئنا i8000 بالاتره

کیفیت بالا هم در پخش موزیک خوبه ولی اونایی که بنده میگم کم نمیارن ...

بقیه حرفا هم نظر شخصیه نمیشه چیزی گفت

4. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

.
    ..........
    بای بای..
    شما از گوشی چی خواستی و چی گرفتی؟
    من در خرید ایفون به چه چیزایی توجه کنم با توجه به خریدم از دبی؟می گن انلاک و غیره داره کلا من وارد نیستم(هرچی فکر می کنید باید بدونم بگید لطفا)
    برنامه های وین و ایفون رو هم مقایسه کنید
    کرک باید شن اصلا پیدا می شن یا نه؟

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببین ! منطقی صحبت کنید ...

صفحه نمایش 3g تو شرایط معمولی بهتر نیست گرافیکشم بیشتر نیس ...

تاچشم هم فرقی نمیکنه فقط مولتی تاچ بودنش مهمه که سامسونگ هم میتونه بزنه و در اینده میگن رو hd هم نرمافزارش میاد چون سخت افزارش مولتی تاچ رو ساپورت میکنه

کیفیت بالا هم در پخش موزیک خوبه ولی اونایی که بنده میگم کم نمیارن ...

بقیه حرفا هم نظر شخصیه نمیشه چیزی گفت
    من خودم با ویندوز موبایل کار کردم واسه همین از ایفون می ترسم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

ببینید من خودم تا حالا شاید باور نکنید چیزی حدود 30 تا گوشی عوض کردم هیچ کدومم حتی همون روز اول که خریدم اینقدر واسم جذاب و دوست د اشتنی نبوده و نهایتا 6 ماه تو دستم دووم آورده ولی آیفون ... عاششششششششششقشم
    الان فقط حسرت پولایی رو میخورم که رو گوشیای سامسونگ و نوکیا و ... ریختم دور!
    دقیقا مثل من.انقده دوسش دارم که مطمئنم گوشی بعدیم بازم آیفونه!

صفحه نمایشش خوبه ولی از hd بهتر نیست ... چون هم کوچیکتره هم ضعیفتره .. حالا زیر نور افتاب عملکرد بهتری داره درسته ! ...
    به نظر من مولتی تاچ بودن به همه اینها می ارزه.من یه صفحه 3 اینچی مقاومتی مولتی تاچ رو به یه ال سی دی خازنی 4 اینچی ترجیح میدم(البته گفتم به نظر من)
    گفتین ضعیف تر.اگه منظورتون حساسیتشه که من فکر کنم خود نینجا جان هم تو تاپیک HD گفته بودن که بعد 3 سال هنوز هم حساسیت آیفون از HD بیشتره
    لذت مولتی تاچ بودن رو هم آدم وقتی حس میکنه که میخواد بازی کنه و از 2 تا دستش استفاده میکنه که تو بازی ها هم مولتی تاچ بودن در انحصار اپله.البته تو وب گردی هم حل میده ها ولی خب بازی یه چیز دیگست

در مورد برنامه هم دوست عزیز تو طول 3 سالی که از ورود آیفون میگذره تا حالا واسش 75000 برنامه اومده که با یه درصد خیلی عجیبی! داره میره بالا(1 ماه و نیم پیش 65 هزار بوده)

همه برنامه ها و بازی ها هم یکی 2 روز بعد از ریلیز کرک میشند!

مطمئن باش از نظر برنامه و بازی کم نمیاره.
    Last edited by saman65; 11-09-2009 at 05:10.

8. 3 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بازم من لازم هست یک چیز رو راجب CPUبگم چون داره پردازنده ARM A8 Cortex که روی آیفون 3GS هست رو با پردازنده ARM 11 که روی i8000 هست مقایسه میشه که کمی اذیتم میکنه

اول از همه کاتالوگ پردازنده سامسونگ رو میتونین از اینجا دان کنین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این پردازنده همونطور که تو کاتالوگ خود سایت سامسونگ هم اومده از نوع ARM 11 هست.

تو کاتالوگ فرکانس پردازنده رو تا 667 مگاهرتز آورده حالا نمیدونم چطور 800 عنوان میشه ولی مهم نیست، موضوع مهم چیز دیگه ایه

این پردازنده تقریبا همونیه که سامسونگ به اپل میداد و روی آیفون 3G و آیفون نسل اول بود اما با برخی تغییراتی که سامسونگ روش داده کمی بهترش کرده

این پردازنده آیفون 3G هست.که با اینکه 667 مگاهرتز میتونه کار کنه اما رو ی 412 کلاک شده:

(iPhone/iPhone 3G's S3C6400 (@667 MHz underclocked to 412 MHz

اما مزایای پردازنده جدید سامسونگ نسبه به آیفون 3G اینه که به جای 90 نانومتر شده 60 نانومتر و همینطور چیپ گرافیکی یهش اضافه شده که در پردازنده آیفون 3G نبوده که البته آیفون 3G خودش یه چیپ گرافیکی جدا به اسم PowerVR MBX-Lite داشته

پیش بینی میشه که چیپ گرافیکی که سامسونگ روی i8000 گذاشته بتونه به اندازه آیفون 3G قدرت داشته باشه

اما ARM CORTEX نسل جدید تر پردازنده هاست که بعد از ARM 11 معرفی میشه و فعلا روی گوشی ها زیر به کار رفته یا قراره به کار بره:

iPhone 3Gs, Palm Pre, Sony ericsson Satio, Samsung i8910

به این لیست باید N900 نوکیا رو هم اضافه کرد.

کاتالوگی از Cortex A8 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تست هایی که شده در فرکانس برابر(مثلا اگر کلاک هر دو رو 600 مگاهرتز باشه) سرعت ARM A8 Cortex سه برابر قدرت پردازش ARM 11 هست.

بنابراین با توجه به اینکه برای آیفون ARM A8 Cortex روی 600 کلاک شده باشه و برای i8000 روی 667 اونوقت قدرت پردازش آیفون چیزی در حدود 3 برابره

حتی اگه فرض کنیم که روی 800 هم i8000 رو کلاک کرده باشن باز هم قدرت پردازش آیفون چیزی بالای دو برابره

اصلا ARM 11 یک نسل قدیمیتر از ARM A8 Cortex به حساب میاد و به هیچ وجه قابل مقایسه با A8 نیست.

اما در آخر نتایجی که بر مبنای اطلاعات چیپ های پردازنده گرافیکی به دست اومده رو میارم که در این موضوع هم آیفون برتری قابل ملاحظه ای نسبت به بقیه گوشی ها داره
    باشد که رستگار شوید و دیگه چیزی رو (هر چیزی ) با آیفون 3Gs مقایسه نکنید(البته میشه i8000 رو در کل با آیفون 3G و همینطور آیفون نسل اول مقایسه کرد)

Current Mobile GPUs: Triangles/sec, Fill Rate

PowerVR MBX-Lite (
    iPhone 3G): 1 M triangles/s, 100 M pixels/s
    Samsung S3C6410 (
    Omnia II): 4 M triangles/s, 125.6 M pixels/s
    PowerVR SGX 520 (Palm Pre): 14 M triangles/s, ___ M pixels/s
    ATI Imageon Z430 (Toshiba TG01): 22 M triangles/s, 133 M pixels/s

PowerVR SGX 535 (iPhone 3GS): 28 M triangles/s, 400 M pixels/s

توشیبا هم از این زاویه گوشی خوبیه اما اختلاف با آیفون 3Gs خیلی زیاده
    حالا اینا فقط بعد سخت افزار قضیس
    اگه انعطاف مک تو کارهای گرافیکی هم به این سخت افزار قوی تر اضافه بشه دیگه مقایسه بیشتر حالت شوخی به خودش میگیره

اینم برای اینکه یه خورده جو عوض بشه :

Last edited by mamad6280; 11-09-2009 at 13:10.

10. 9 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک کار جالبی که سامسونگ کرده اینه که شما میتونید cpu رو تنظیم کنید در حالت low ... norm.. high ...به این صورت که شما مثلا میخواید موزیک گوشی کنید .. فکر کنم میشه میزارید رو low و cpu میاد رو 400 .. میخواین فیلم نگاه کنید مثلا میزارید رو نرمال رو 600 تنظیم میشه و برای بازی و برنامه و غیره مثلا بزارید رو حالت اخری که میشه همون 800

این کار باعث میشه که باتری کمتری مصرف بشه ... این ز اون لحاظ که شما گفتید چرا نوشته 800 ..

چون قبلا Gsmarena هم اشتباه شمارو کرد .. اما بعد اصلاحش کرد و همون 800 رو ok کرد و یک جورایی باورش شد که این تکنولوژی وجود داره ....

حالا خوبه روی 8910 hd این پردازنده هست وگرنه فکر کنم اصلا نمیشد بحث کرد ! ...

با توجه به گفته های شما به هر حال 8000 از hd سرعت بالاتری داره شاید بخاطر رمش باشه ... که فکر کنم 1 گیگ هستش

12. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم برای اینکه یه خورده جو عوض بشه :

در مورد این عکس هم که گذاشتی باید بگم سلول های رنگی تاثیر زیادی در زیر نور خورشید بر صفحه نمایشگر گوشی دارن ... چون در حال حاضر وین 6.5 قادر به ساپورت بیش از 65000 هزار سلول رنگی نیس ... زیر نور خورشید امنیا 8000 این عملکرد رو نشون داده ! و مطمئن باش زمانی که وین 7 بیاد و شما این گوشی رو اپدیت کنی به 7 میتونه از 16 میلیون سلول رنگیش استفاده کنه و کیفیتی به مراتب بیشتر در حالت عادی هم ایفون و هم hd به نمایش بزاره ...و زیر نور افتا با hd برابری کنه حداقل

14. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من یه مسئله رو بگم بدون طرفداری
    من تا جایی که میدونم و تجربه کردم تو سخت افزار مشابه مک خیلی بهتر از ویندوز عمل میکنه حتی اگه سخت افزاری که مک روشه کمتر از وین باشه اینو دیگه بعد این همه سال که با محصولات مایکروسافت کار کردیم میدونیم سیستم عامل مک فقط به خاطر زیبایی و یا امنیتش معروف نیست یکی از بهترین ویژگیهایی که داره ساده بودن و سبک بودن این سیستم عامل در برابر ویندوز هستش

16. 6 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در مورد کار جالب سامسونگ من تا حالا جایی ندیدم که اون امکان تغییر فرکانس رو گذاشته باشه

برای توشیبا TG01 شنیده بودم اما i8000 نه منبعتون رو بگین بی زحمت(اون کار توشیبا برای پارسال هست و به نوعی قدیمی شده و باورش خیلی زحمت لازم نداره)

مورد بعدی در مورد CPU امنیا ۲ که همونطور که کاتالوگش رو از خود سایت سامسونگ گذاشتم تو کاتالوگ گفته
    ماکسیمم فرکانس ۶۷۷ این از این(لینک کاتالوگ رو گذاشتم که.اونم از سایت خود سامسونگ)

اینم اون متن GSMArena که شما میگین اشتباه کرد بعد میگین منم همون اشتباه رو کردم:

Samsung official specs seem to deliver some contradictory information and you should rest assured we will be contacting Samsung directly to clear up the issue.

اون کسی که اشتباه کرده شمایید

میگه: در اطلاعاتی که سامسونگ داده تضاد وجود داره و متناقض هست(تو کاتالوگ ۶۶۷ و تو اطلاعات گوشی ۸۰۰) و بعد گفته ما مستقیما با سامسونگ تماس میگیریم تا جویای اوضاع بشیم

البته از اون موقع تا حالا که دو هفته ای میگذره دیگه آپدیت نکرده تا معلوم شه کدوم درسته(مثل اینکه جواب ندادن بهشون)

تاره با فرض درستی همون ۸۰۰ مگا هرتز هم اصلا با Cortex A8 قابل قیاس نیست و مقایسشون ظلم به اون گوشی های با پردازنده نسل جدیده

نمیدونم دیگه چطور باید توضیح بدم

اینکه i8000 سرعتش از i8910 بالاتر هست رو هم لطفا لینک بدید یا بنچمارک تا ببینیم

رم i8000 هم ۲۵۶ مگ هست نه یک گیگ !!!!!!!!!
    مثل i8910

در ضمن یه نگاه به اون تیبل آخر کار که برای مقایسه گرافیکشون گذاشتم هم بندازین (اون دیگه فقط برای گرافیکه و مستقل از پردازنده)

اون عکس هم که برای تفریح گذاشتم زیر نور خورشید نیست در حالت معمولیه

حالا به فرض زیر نور خورشید باشه(که نیست)

کاربر گوشی رو بخره بعد دو سال منتظر باشه(گفتن ۲۰۱۰. حالا کدوم ماه ۲۰۱۰ معلوم نیست) تا ویندوز ۷ بیاد بعد متوجه بشه که ویندوز ۷ فقط روی صفحه خازنی کار میکنه میاد یقه شما رو میگیره چرا اون موقع اطلاعات غلط دادی(مثلا قراره ویندوز ۷ مولتی تاچ باشه و میدونین که مولتی تاچ فقط روی خازنی کار میکنه)

تاره کی گفته که به فرض آپدیت این گوشی ۱۶ میلیون رو ساپروت میکنه؟ لینک بدید لطفا
    Last edited by mamad6280; 11-09-2009 at 15:20.

18. 7 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •