تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 64

نام تاپيک: ایرادات اساسی ویندوز7 بتا که با داشتن این مشکلات این وندوز به درد نمیخوره!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

من باش حال كردم اما از وقتي مشكل زير رو پيدا كرده فوق العاده بدم اومده

من نميتونم به اينترنت وصل شم ودليلش پيدا كردم اما نميتونم رفعش كنم adsl دارم هي مينويسه در حال شناسايي اينترنت بعد اون پايين كنار ساعت روي آيكن اينترنت يه علامت خطر ميده بعد هر چي هست مربوط به انتي ويروس يا فايرواله چون وقتي nod رو روش ريختم يك روز كامل خوب بود يعني به محضي كه nod رو ريختم علامته رفتو به اينترنت وصل شد دوباره بعد روشن خاموش خراب شد دوباره nod رو پاك كردم يه نيم ساعت خوب شد اما ديگه انگار فايده نداره و گول nod رو نميخوره kasper رو هم ريختم ولي فايده نداشت 1 ثانيه هم وصل نشد

حالا هم از توي xp دارم پست ميدم

تورو خدا يكي كمك كنه من از همه چيزيه اين ويندوز راضيم فقط سره اين چيزه مسخره هي بايد كامپيوترو ريستارت كنم و بيام توي xp واسه اينترنت
    ویندوز 7 رو دوباره بنصب ولی دیگه nod روش نصب نکن. مشکل از nod هستش.

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

من وینوز 7 رو با نود دارم مشکلی هم نداره

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ویندوز 7 رو دوباره بنصب ولی دیگه nod روش نصب نکن. مشکل از nod هستش.
    درسته که راه حلش رو نمیدونم ولی نه دوست عزیز مشکل از Nod32 نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

مشکل از nod هستش. حتی رو سیستم خودم با windows xp سازگاری نداشت و سرعت اینترنتو در حد مرگ میاورد پایین. فقط خودش از اینترنت می تونست استفاده کنه و اپدیت بشه هیچکدوم از مرورگرام نمی تونستن صفحه ای رو وا کنن.

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ESET نسبت به آنتی ویروسهای دیگه آنچنان از منابع سیستم استفاده نمیکند .

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست من شما فقط میگید نرم افزار ت باید جدید باشه اما اینرو میدونی که نرم افزار جدید امکانات جدید داره و یاد گرفتن این امکانات مهم هست من خودم به شخصه از بعضی امکانات ویندوز7 خوشم اومده.آخه یکی مثل من باید خودشه بکشه تا فقط درایورهای جدید برا لپ تاپش پیدا کنه بعد بخوای تمام نرم افزاراتو به روز کنی میدونی چه مشکلاتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرعت اینترنتی که ما تو ایران داریم فوق العاده کمتر از چیزی هست که ما بخوایم همه نرم افزارامونو آپدیت کنیم یا جدیدش رو بگیریم
    سلام
    این دیگه چجور گیری هست که می دی دوست عزیز؟ اگر حوصله نداری با نرم افزارهای جدید سروکله بزنی و امکاناتشون رو یاد بگیری؛ و اگر سرعت اینترنتت پایینه این چه ربطی به بدرد نخوردن ویندوز داره؟
    ویندوز اکس پی هم اون اوایل که اومده بود خیلی مشکل ناسازگاری با نرم افزارها و سخت افزارهای قدیمی رو داشت. مثلا بازی Driver یا Hard Truck 1 که بعد از اون هم هیچ وقت پشتیبانی نشدن. یا کارت صدای من یادمه یه مدل از جنیوس بود که هر کاریش کردیم صداش تو اکس پی در نیومد که نیومد. آخرش عوضش کردم.
    خدمت دوستانی که می گن این ویندوز بزک شده باید عرض کنم که فکر نمی کنم زیبا سازی محیط یک نرم افزار تو ورژن های جدید یه ایراد محسوب بشه. نکنه دوست دارید تا ابد ظاهر ویندوزتون مثل اکس پی باقی بمونه؟
    همین تسکبار جدید به نظر من خیلی جالب و کاربردیه... در ضمن اگر داشتن مدیاپلیر یا اینترنت اکسپلورر ناراحتتون می کنه می تونید اونا رو از قسمت Windows Features پاک کنید. ولی همین مدیا پلیر ویندوز 7 من رو از نصب چندین برنامه راحت کرد. رو ویندوزهای قبلی Power DVD رو برای نصب پلاگین دی وی دی و دیدن دی وی دی، Real Player رو برای دیدن فایلهای ریل و Quicktime رو برای دیدن فایلهای MP4 نصب می کردم که الان خود ویندوز کدک هاشون رو به طور پیش فرض داره و با همین مدیا پلیر تقریبا هر فایلی که می خوام رو اجرا می کنم. نیازی به نصب Klite هم نیست چون همونطور که عرض کردم بسیاری از کدک ها رو خود ویندوز نصبه.
    از نظر ارتباط با کاربر همین بخش Action Center چقدر راه حل هاش ملموسه... تو ویندوزهای قبلی من که موفق نشده بودم حتی یک درایور سخت افزارم رو از طریق ویندوز آپدیت کنم. می گفت کانکت بشم برات بگیرم؟ می گفتم آره... کانکت می کرد بعد می گفت پیدا نشد. اما تو همین سون درایور کارت صدامو که حتی تو خود سایت سازنده مادربوردم نبود، خود ویندوز کانکت کرد و برام پیدا کرد و نصب کرد و نتیجه داد. تمام راه حل هایی که می ده ملموسه. لینک های درست حسابی معرفی می کنه برای حل مشکل شما... به نظر من فوق العاده است.
    از لحاظ امنیت و پایداری هسته ویندوز هم عرض کنم که من اون موقع ها که اکس پی داشتم نهایتا یک ماه ویندوز سالم می موند. بعدش به هر حال یه چیزیش می شد. همیشه مجبور بودم یه نورتون 360 آپ تو دیت داشته باشم. اگر هم ویروسی نمی شد، بعد یک ماه سرعت ویندوز کند می شد که منم حوصله نداشتم و ویندوز رو عوض می کردم. اما عید یه ویستا ریختم که تا 2 ماه پیش داشتمش و بعد از اون هم 7 ریختم که تا الان دارم استفاده می کنم و جالب اینجاست که سرعت کارکردن با ویندوز نسبت به روزی که تازه نصب شده بود هیچ تفاوتی نکرده. در ضمن من نه رو ویستا و نه روی 7 آنتی ویروس و فایروال نریختم و از فایروال خود ویندوز استفاده می کنم فقط و تا امروز علائمی از داشتن ویروس و ورم روی سیستمم مشاهده نکردم.
    یک کلام اکس پی در برابر ویستا و مخصوصا سون مثل اسباب بازی می مونه...

ممنون که همشو خوندید!

7. 3 کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مشکل از nod هستش. حتی رو سیستم خودم با windows xp سازگاری نداشت و سرعت اینترنتو در حد مرگ میاورد پایین. فقط خودش از اینترنت می تونست استفاده کنه و اپدیت بشه هیچکدوم از مرورگرام نمی تونستن صفحه ای رو وا کنن.
    مشکل از سیستم شما هست دوست عزیز نه Nod!
    منم از nod تو 7 و هم xp استفاده میکنم ولی هیچ مشکلی باهاش ندارم!

پروفشنال ama-amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    لوكال هاست

پيش فرض

مگه غیر از اینه که هرچی تو vista میاد تو 7 هم میاد؟
    من تا الان فقط با partiton magic تو 7 مشکل داشتم
    photoshop و همه چی توش میاد

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

این ایراداتی که برخی دوستان میگیرند بیشتر تفاوت سلیقه های شخصیه نه مسائل فنی...
    مثلا مشکل داشتن با validate ویندوز! یا چرا قیافش اینطوره یا من به xp عادت کردم....
    در بحث تولید سیستم عامل های جدید یه تیم از نخبه های نرم افزاری جهان میشینن و روی هسته ی سیستم عامل کار میکنن و روی چیزهایی که ممکنه هیچ وقت به چشم یک کاربر معمولی نیاد...و ما چقدر ساده از اونها انتقاد بیجا میکنیم.

11. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    این دیگه چجور گیری هست که می دی دوست عزیز؟ اگر حوصله نداری با نرم افزارهای جدید سروکله بزنی و امکاناتشون رو یاد بگیری؛ و اگر سرعت اینترنتت پایینه این چه ربطی به بدرد نخوردن ویندوز داره؟
    ویندوز اکس پی هم اون اوایل که اومده بود خیلی مشکل ناسازگاری با نرم افزارها و سخت افزارهای قدیمی رو داشت. مثلا بازی Driver یا Hard Truck 1 که بعد از اون هم هیچ وقت پشتیبانی نشدن. یا کارت صدای من یادمه یه مدل از جنیوس بود که هر کاریش کردیم صداش تو اکس پی در نیومد که نیومد. آخرش عوضش کردم.
    خدمت دوستانی که می گن این ویندوز بزک شده باید عرض کنم که فکر نمی کنم زیبا سازی محیط یک نرم افزار تو ورژن های جدید یه ایراد محسوب بشه. نکنه دوست دارید تا ابد ظاهر ویندوزتون مثل اکس پی باقی بمونه؟
    همین تسکبار جدید به نظر من خیلی جالب و کاربردیه... در ضمن اگر داشتن مدیاپلیر یا اینترنت اکسپلورر ناراحتتون می کنه می تونید اونا رو از قسمت Windows Features پاک کنید. ولی همین مدیا پلیر ویندوز 7 من رو از نصب چندین برنامه راحت کرد. رو ویندوزهای قبلی Power DVD رو برای نصب پلاگین دی وی دی و دیدن دی وی دی، Real Player رو برای دیدن فایلهای ریل و Quicktime رو برای دیدن فایلهای MP4 نصب می کردم که الان خود ویندوز کدک هاشون رو به طور پیش فرض داره و با همین مدیا پلیر تقریبا هر فایلی که می خوام رو اجرا می کنم. نیازی به نصب Klite هم نیست چون همونطور که عرض کردم بسیاری از کدک ها رو خود ویندوز نصبه.
    از نظر ارتباط با کاربر همین بخش Action Center چقدر راه حل هاش ملموسه... تو ویندوزهای قبلی من که موفق نشده بودم حتی یک درایور سخت افزارم رو از طریق ویندوز آپدیت کنم. می گفت کانکت بشم برات بگیرم؟ می گفتم آره... کانکت می کرد بعد می گفت پیدا نشد. اما تو همین سون درایور کارت صدامو که حتی تو خود سایت سازنده مادربوردم نبود، خود ویندوز کانکت کرد و برام پیدا کرد و نصب کرد و نتیجه داد. تمام راه حل هایی که می ده ملموسه. لینک های درست حسابی معرفی می کنه برای حل مشکل شما... به نظر من فوق العاده است.
    از لحاظ امنیت و پایداری هسته ویندوز هم عرض کنم که من اون موقع ها که اکس پی داشتم نهایتا یک ماه ویندوز سالم می موند. بعدش به هر حال یه چیزیش می شد. همیشه مجبور بودم یه نورتون 360 آپ تو دیت داشته باشم. اگر هم ویروسی نمی شد، بعد یک ماه سرعت ویندوز کند می شد که منم حوصله نداشتم و ویندوز رو عوض می کردم. اما عید یه ویستا ریختم که تا 2 ماه پیش داشتمش و بعد از اون هم 7 ریختم که تا الان دارم استفاده می کنم و جالب اینجاست که سرعت کارکردن با ویندوز نسبت به روزی که تازه نصب شده بود هیچ تفاوتی نکرده. در ضمن من نه رو ویستا و نه روی 7 آنتی ویروس و فایروال نریختم و از فایروال خود ویندوز استفاده می کنم فقط و تا امروز علائمی از داشتن ویروس و ورم روی سیستمم مشاهده نکردم.
    یک کلام اکس پی در برابر ویستا و مخصوصا سون مثل اسباب بازی می مونه...

ممنون که همشو خوندید!
    سلام من چند روزی نبودم هرکی هرچی دلش خواست به ما گفت دیگه...که من بزرگواری میکنم و به هیچ کدومش جواب نمیدمخدمت شما عرض شود که چرا سرعت این ویندوز تو اینترنت پایینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا درایو cکه ویندوز ایکس پی نصبه شناخته نمیشه؟؟؟؟؟؟یه حرفایی میزنید که انگار اینها که این ویندوز رو درست کردند از کره مریخ اومدند و اصلا کارشون اشتباه نیست بابا یه سایت از طریق این ویندوز باز نشد من آخرش اومدم ایکس پی.سیستم من تقربیا متوسطه .سیستم من قدیمی که نیست.شما جواب این سوال ها رو بدید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •