سلام من عکس مکس را برداشتم حالا باید چیکار کنم؟در سمت راستیه هم باز نمی شه ؟توی راهنماشم نوشته خلیج بیمار یعنی چه؟کمک
سلام من عکس مکس را برداشتم حالا باید چیکار کنم؟در سمت راستیه هم باز نمی شه ؟توی راهنماشم نوشته خلیج بیمار یعنی چه؟کمک
Last edited by fesgel; 05-07-2010 at 14:03.
اقابایرن چه قدر دیر می ایی بعد از برداشتن عکس مکس باید چیکار کنم
سلاااااااااااااااام
فدات شم من بهت گفتم که...باید بری به اتاقهای انتهای راهرو.و عکس رو به زیر در کلیک کنی...اگه این کار رو درست انجام بدی....یه دمو میبینی که اون دختره داره با یه پسر بچه میحرفه.....اگه موفق شدی...خبرم کن
Last edited by bayern; 27-06-2010 at 22:16.
سلام
اقا بایرن ببخشید که انقدر سوال می کنم گفتم که من از همه تون کوچکترم پس ناراحت نشین لطفا... خیلی ازتون ممنون ومچکرم از این که ناراحتتون کردم ببخشید خودم هم خیلی ناراحت شدم دیگه ببخشید باشه فقط باعرض معذرت وروم سیاه وباکمال پررویی یه سوال دیگه بپرسم ؟
شب نینا که از خواب پا می شه باید چیکار کنه زنگ را درست کردم جردن هم که مرد چه جوری تبل از پسر بچه بگیرم؟ بازم ببخشید ومتاسف میباشم
آه دوباره ببخشید این مدله که توی ناهارخوریه باید چی بشه راستی نامه قبلی رسید؟
سلام ببخشیداین اقا عکاسه بانینا نمی اید پایین هر چی حرف می زنند در مورد عکسه 5 بار رو عکاسه کلیک کردم
Last edited by fesgel; 05-07-2010 at 13:59.
اقا بایرن خیلی ممنون که کمک میکنید .به قول خودمونیا چاکرتم.....اخرین سوال را بپرسم؟نینا از کشتی نجات پیدا کرده ولی از اون چنگاله به عنوان پارو استفهده نمیکنه چرا؟چه جوری دوربین را خشک وکیف را خشک می کنه؟
Last edited by fesgel; 05-07-2010 at 13:59. دليل: اشکال
سلام
عزیزم هیچ مشکلی نیست...هر چی سوال داری بپرس...تا اونجایی که یادم بیاد.بهت کمک میکنم...الانم بزار یه ذره فکر کنم...جوابت رو میدم...
سلام اقا بایرن قهرید نمیاید سر بزنید؟؟؟؟/![]()
Last edited by fesgel; 30-06-2010 at 14:18.
اونجایی که از کشتی نجات پیدا کردم توی ساحل در passege یک تیر برق در بالای صخره در کنار جعبه کمکهای اولیه هست باید موارد نوشته شده در آن را بخوانیم.بالا پیش تیر چراغ برق نمیره.چه جوری باید بره بالا و سویت کیس و دوربین را خشک کند.
Last edited by fesgel; 05-07-2010 at 14:02.
سلام
من هم در قسمت كشتي گير كردم اونجايي كه بايد لباس صورتي را بپوشي و بري اون كليد را از پسره كه در پيشخوان هست بگيري.وقتي لباس رو روي نينا اجرا ميكنم ارور ميده ميره بيرون .نوع پيغام اون هم به عدم تعامل شيدر لباس با نينا اشاره داره كسي اگر اين مشكل رو برطرف كرد يه ندايي بده ممنون ميشيم.
سلام
ببین حتمالباست کامل نیست
اگه لباست کامله بایدرو مرده کلیک کنی اونوقت شماره ی کلید رانمیدونه باید بری تو سالن اصلی<بالای کابین اتاقت> فکر کنم باید باسیدی روی ان کلیک کنی یادم نیست ولی فکر کنم اولش coاست بعد فضولی میکنه ومیفهمه دوباره روی اون کسی که شراب میده کلیک کن بعد بت کلید را میده
امید وارم مو فق بشی![]()
Last edited by fesgel; 02-07-2010 at 11:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)