تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 32 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 312

نام تاپيک: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های S60v5 + بحث های نرم افزاری

اگه نباشه جاش خالی می مونه Olis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران- مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من الان بواسطه كابل يو اس بي كه زدم به گوشيم (ان 97) وصل شدم به اينترنت خطم 912 هستش اما جي پي آر اس خطم فعاله الان كامپيوترم گوشيمو به عنوان مودم شناخته من برنامه nokia ovi suite رو باز كردم اون بالا عكس كره زمين روش كيليك كردم يه پنجره باز شد به نامه one touche access بعدش با سرعت 115.2kbps به اينترنت وصل شدم من چجوري به نت دسترسي دارم الان از طريقه جي پي آرسه خطم وصلم ؟؟؟؟ كسي چيزي ميدونه من كلي سوال پرسيدم تا حالا همش بي جواب مونده اين قسمت مدير نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یکم بد توضیح دادی ... خطت 912 است یعنی چی؟

ولی اگه کامپیوتر گوشیتو بصورت مودم شناحته باشه از GPRS استفاده میکنی دیگه... بعدشم یک راه ساده برای اینه بفهمی اینه که وصل شی بعد بری شارجتو ببینی که کم میکنه یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه N I R V A N A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

یکم بد توضیح دادی ... خطت 912 است یعنی چی؟

ولی اگه کامپیوتر گوشیتو بصورت مودم شناحته باشه از GPRS استفاده میکنی دیگه... بعدشم یک راه ساده برای اینه بفهمی اینه که وصل شی بعد بری شارجتو ببینی که کم میکنه یا نه
    میگه خطش 912 . یعنی ثابته. شارژ کجا بود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Olis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران- مشهد

پيش فرض

میگه خطش 912 . یعنی ثابته. شارژ کجا بود؟
    خودم فهمیدم خواستم تاپیک فعال شه

پس از GPRS داری استفاده میکنی

4. این کاربر از Olis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

وقتی اینترنت گوشی رو قطع می کنی و بعد دیسکانکت میشه یعنی با خطت وصلی

اون راهی هم که دوستان می گن یعنی اون کار رو بکن ببین با کدوم شرکت اینترنتی به اینترنت وصلی که انقدر سرعتش زیاده
    سلام من با هيچ شركتي وصل نيستم خوده گوشيم وصل ميشه به نت با اون سرعت (nokia usb ,pdem (ota سرعت دانلودم رو 20 هست تقريبا با آي دي ام منيجر

اين عكس رو ببينيد من الان كانكتم چرا كانكت ميشم با چي كانكت ميشم اين همون جي پي آرس خطم نيست؟ چقدر هزينه ام ميشه؟ قضيه چيه تورو خدا يكي راهنماييم كنه گيج شدم من

---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

وقتی اینترنت گوشی رو قطع می کنی و بعد دیسکانکت میشه یعنی با خطت وصلی

اون راهی هم که دوستان می گن یعنی اون کار رو بکن ببین با کدوم شرکت اینترنتی به اینترنت وصلی که انقدر سرعتش زیاده
    سلام من با هيچ شركتي وصل نيستم خوده گوشيم وصل ميشه به نت با اون سرعت (nokia usb ,pdem (ota سرعت دانلودم رو 20 هست تقريبا با آي دي ام منيجر

اين عكس رو ببينيد من الان كانكتم چرا كانكت ميشم با چي كانكت ميشم اين همون جي پي آرس خطم نيست؟ چقدر هزينه ام ميشه؟ قضيه چيه تورو خدا يكي راهنماييم كنه گيج شدم من

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

استی من قبل از اینکه این گوشی رو بگیرم تو تبلیغاته ان ۹۷ میدیدم که طرف گوشی رو میگرفت جلویه خورشید و درجه حرارت هوا رو تو گوشیش نشون میداد کسی میدونه چجوری باید فعالش کرد من هر چی میگردم پیداش نمیکنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

میگم تو قسمت اس ام اس چرا مارک سورال نداره؟
    يه برنامه دانلود كردم به نامه Google Translate 4 mobile S60v5 وقتي خواستم نصبش كنم ديدم اصلا اجرا نميشه Google_Translate_4_mobile_v1.0.wgz پسوندش wqz بود منم ور داشتمش كردمش sis و بعدش ساينش كردم ولي ساين نميشد ولي همينجوري خواستم نصب كنم رو گوشي ميزنه كه ساپورت نميكنه همچين برنامه اي رو قضيه اش چيه؟

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------

دوستان من قبلا گوشیه سونی اریکسون داشتم یه برنامه بود به نامه مای فون اکسپلور که من وقتی گوشیمو وصل میکردم به کامپیوتر این برنامه رو که باز میکردم تمام اس ام اسهام و شماره تلفونام میرفت توش و من خیلی راحت اس ام اس ها رو میخوندم و مهمتر از همه اینکه (باهاش اس ام اس میفرستادم خیلی راحت با کیبورد کامپیوتر این کار رو میکردم ) و یا لیست شماره تلفونهام راحت ویرایششون میکردم میخواستم ببینم آیا برنامه ای واسه گوشیه نوکیا ان ۹۷ هست که بشه باهاش این کار ها رو کرد ؟ ممنون میشم اگه معرفی کنین چنین نرمافزاری رو

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

دوستان من یه برنامه یوتوب خوب دارم که ویدئوهای نت رو براحتی با استفاده از جی پی آر اس میبینم اما یه مشکلی که دارم اینه که نمیتونم دانلودشون کنم میخواستم ببینم برنامه ای نیومده که بشه ویدئوها رو دانلود کرد؟

8. این کاربر از jak_1300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mojtabafarzan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان ، من 5530 گرفتم ولی هرچی میگردم اکسپلوررش گیر نمیاد . گیر میاد ولی مال 5800 هستش . نصب میشه ولی تاچش عمل نمیکنه !!!! اکپلورر مخصوصش هست یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GH.REZAEI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض پخش آهنگ در 5800

با سلام
    يه سري آهنگ MP3 از كامپيوتر انتقال دادم روي گوشي ولي در قسمت all songs نيست
    ولي در قسمت file mgr-e\attachments هست
    Last edited by GH.REZAEI; 11-05-2010 at 20:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

میگم تو قسمت اس ام اس چرا مارک سورال نداره؟
    يه برنامه دانلود كردم به نامه Google Translate 4 mobile S60v5 وقتي خواستم نصبش كنم ديدم اصلا اجرا نميشه Google_Translate_4_mobile_v1.0.wgz پسوندش wqz بود منم ور داشتمش كردمش sis و بعدش ساينش كردم ولي ساين نميشد ولي همينجوري خواستم نصب كنم رو گوشي ميزنه كه ساپورت نميكنه همچين برنامه اي رو قضيه اش چيه؟
    سلام . شما نباید پسوند فایل رو عوض میکردید! با همون حالت و بدون ساین نصب میشه(احتمالا)

با سلام
    يه سري آهنگ MP3 از كامپيوتر انتقال دادم روي گوشي ولي در قسمت all songs نيست
    ولي در قسمت file mgr-e\attachments هست
    سلام
    شما باید فایلهای صوتی رو به مسیر زیر بریزید:
    e\sound\digital

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.دوستان میشه منو راهنمایی کنید راجبه این اصطلاحات که برنامه باید کرک بشه و .... خیلیای دیگه.گوشیم اکس6 هست و اصلا سردرنمیارم.اینترنتم هم دیال آپ هست.قبلا 5700داشتم .ممنون.بعد از یکسال اومدم یه سوال بپرسم مارو غریبه ندونین.مخلصه همتون هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •