یکم بد توضیح دادی ... خطت 912 است یعنی چی؟
ولی اگه کامپیوتر گوشیتو بصورت مودم شناحته باشه از GPRS استفاده میکنی دیگه... بعدشم یک راه ساده برای اینه بفهمی اینه که وصل شی بعد بری شارجتو ببینی که کم میکنه یا نه
یکم بد توضیح دادی ... خطت 912 است یعنی چی؟
ولی اگه کامپیوتر گوشیتو بصورت مودم شناحته باشه از GPRS استفاده میکنی دیگه... بعدشم یک راه ساده برای اینه بفهمی اینه که وصل شی بعد بری شارجتو ببینی که کم میکنه یا نه
میگه خطش 912 . یعنی ثابته. شارژ کجا بود؟![]()
خودم فهمیدم خواستم تاپیک فعال شه
پس از GPRS داری استفاده میکنی
سلام من با هيچ شركتي وصل نيستم خوده گوشيم وصل ميشه به نت با اون سرعت (nokia usb ,pdem (ota سرعت دانلودم رو 20 هست تقريبا با آي دي ام منيجر
اين عكس رو ببينيد من الان كانكتم چرا كانكت ميشم با چي كانكت ميشم اين همون جي پي آرس خطم نيست؟ چقدر هزينه ام ميشه؟ قضيه چيه تورو خدا يكي راهنماييم كنه گيج شدم من
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
سلام من با هيچ شركتي وصل نيستم خوده گوشيم وصل ميشه به نت با اون سرعت (nokia usb ,pdem (ota سرعت دانلودم رو 20 هست تقريبا با آي دي ام منيجر
اين عكس رو ببينيد من الان كانكتم چرا كانكت ميشم با چي كانكت ميشم اين همون جي پي آرس خطم نيست؟ چقدر هزينه ام ميشه؟ قضيه چيه تورو خدا يكي راهنماييم كنه گيج شدم من
استی من قبل از اینکه این گوشی رو بگیرم تو تبلیغاته ان ۹۷ میدیدم که طرف گوشی رو میگرفت جلویه خورشید و درجه حرارت هوا رو تو گوشیش نشون میداد کسی میدونه چجوری باید فعالش کرد من هر چی میگردم پیداش نمیکنم؟
میگم تو قسمت اس ام اس چرا مارک سورال نداره؟
يه برنامه دانلود كردم به نامه Google Translate 4 mobile S60v5 وقتي خواستم نصبش كنم ديدم اصلا اجرا نميشه Google_Translate_4_mobile_v1.0.wgz پسوندش wqz بود منم ور داشتمش كردمش sis و بعدش ساينش كردم ولي ساين نميشد ولي همينجوري خواستم نصب كنم رو گوشي ميزنه كه ساپورت نميكنه همچين برنامه اي رو قضيه اش چيه؟
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
دوستان من قبلا گوشیه سونی اریکسون داشتم یه برنامه بود به نامه مای فون اکسپلور که من وقتی گوشیمو وصل میکردم به کامپیوتر این برنامه رو که باز میکردم تمام اس ام اسهام و شماره تلفونام میرفت توش و من خیلی راحت اس ام اس ها رو میخوندم و مهمتر از همه اینکه (باهاش اس ام اس میفرستادم خیلی راحت با کیبورد کامپیوتر این کار رو میکردم ) و یا لیست شماره تلفونهام راحت ویرایششون میکردم میخواستم ببینم آیا برنامه ای واسه گوشیه نوکیا ان ۹۷ هست که بشه باهاش این کار ها رو کرد ؟ ممنون میشم اگه معرفی کنین چنین نرمافزاری رو
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
دوستان من یه برنامه یوتوب خوب دارم که ویدئوهای نت رو براحتی با استفاده از جی پی آر اس میبینم اما یه مشکلی که دارم اینه که نمیتونم دانلودشون کنم میخواستم ببینم برنامه ای نیومده که بشه ویدئوها رو دانلود کرد؟
سلام دوستان ، من 5530 گرفتم ولی هرچی میگردم اکسپلوررش گیر نمیاد . گیر میاد ولی مال 5800 هستش . نصب میشه ولی تاچش عمل نمیکنه !!!! اکپلورر مخصوصش هست یا نه ؟
با سلام
يه سري آهنگ MP3 از كامپيوتر انتقال دادم روي گوشي ولي در قسمت all songs نيست
ولي در قسمت file mgr-e\attachments هست
Last edited by GH.REZAEI; 11-05-2010 at 20:37.
سلام . شما نباید پسوند فایل رو عوض میکردید! با همون حالت و بدون ساین نصب میشه(احتمالا)
سلام
شما باید فایلهای صوتی رو به مسیر زیر بریزید:
e\sound\digital![]()
سلام.دوستان میشه منو راهنمایی کنید راجبه این اصطلاحات که برنامه باید کرک بشه و .... خیلیای دیگه.گوشیم اکس6 هست و اصلا سردرنمیارم.اینترنتم هم دیال آپ هست.قبلا 5700داشتم .ممنون.بعد از یکسال اومدم یه سوال بپرسم مارو غریبه ندونین.مخلصه همتون هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)