سلام
آقا من میخوام این گوشی رو بخرم
چه جوری بفهمم چینیه یا مجارستانی؟
باتریش چقدر دوام داره؟
سلام
آقا من میخوام این گوشی رو بخرم
چه جوری بفهمم چینیه یا مجارستانی؟
باتریش چقدر دوام داره؟
سلام
به تالارهاي گفتگوي پي 30 ورلد خوش اومدي. انشالله مدير شدنت رو ببينم
عزيز دل... هر گوشي نوكياي موجود در ايران كه داراي برچسب مجار هست، در اصل چيني بوده و اون برچسب هم تقلبي هست. مگر اين كه گوشي رو به شكل قاچاق وارد ايران كرده باشن كه اون بحثش جداست!
يادآور مي شم كه گوشي هاي خط توليد نوكيا در چين داراي كيفيت و كارايي مشابه نمونه فنلانديشون هستن ( شركت نوكيا نمياد اعتبار و افتخاراتش رو زير پا بگذاره و محصولات يه خط توليدش رو خوب بزنه و يه خط توليدش رو بد!!! )
من خودم يه N82 ساخت چين دارم و ازش هم بسيار راضي هستم
شاد و پيروز باشي![]()
سلام
نقشه اصفهان و جاده های ایران را میخواستم دوستان هر کی داره لطف کنه
Last edited by sabamobile; 18-11-2009 at 20:20.
سلام به دوستان همگی و تشکر از DariushGreat
DariushGreat متشکرم از آرزوی موفقیتت . ولی چرا به من خوش آمد گفتی تاریخ عضویتمو ببینالبته من کوچیکتم
منم امروز یه 6260 برای بابام گرفتم که در اومد 228 ، که البته 20 تومنش پول رم 2 گیگه
فکر کنم توش باید یه رم 1 گیگ باشه که بنظر یارو ورداشته بود ، منم چون دو گیگ رو خریدم دیگه حوصله کل کل باهاش نداشتم ، ولی بهش نشون دادم که فهمیدم
و اینکه پدرم در اومد تا تونستم پیدا کنم ، هیچ مغازه ای نداشت ، طبقه های بالای علا الدین مثلا هر طبقه 1 مغازه بود که داشت
البته طبقه همکف داشتن که من حال نمی کنم ازشون بخرم ( همین جوریش همشون دارش تو پاچه آدم می کنن ، چی برسه برم از اون طبقه اولیا بگیرم )
خلاصه ما گرفتیم ، یه نمه هم باهاش کار کردیم ، کلا گوشی های نوکیا کار کردن باهاش راحته و دوست داشتنی اند . من خودم دو ساله P1 دارم ، کار کردن باهاش واقعا خیلی سخت تر از نوکیاست
فقط یه چیزی دوستان کمک کنن . من اصلا با gps کار نکردم . نقشه توش نریختم ولی باید عرض وطول جغرافیایی رو نشون بده دیگه .
gps رو روی Internal Gps روشن کردم . کلی داشت سرچ می کرد ولی هیچی پیدا نکرد منم کنسل کردم . واقعا اینقدر طول میکشه تا با ماهواره ها ارتباط برقرار کنه ؟
در ضمن دوستانی که زودتر از ما خریدند ، اگر تجربه ای ، توصیه ای ، انتقاد ، پیشنهاد ، هرچی دارن ، در اختیار بذارن ممنون میشم
( من نمیدونم چرا نمیتونم پست کوتاه بدم ، خیلی می نویسم )
Last edited by saeghe3000; 19-11-2009 at 00:41.
دوستان گوشی من گاهی تو مدیا پلیر ریست میشه از شما چنین مشکلی نداره؟
دوستان بنده میخوام این گوشی را بخرم، آنهایی که دارند از این گوشی راضی هستند ( در مجموع )
بای بای
دوستان ممنون میشوم کسی که از این گوشی استفاده میکند پاسخ دهد!
کیفیت عکس و فیلمبرداریش چگونه است؟
بای بای
کسی نمی خواد جواب بده
خوب بالاخره خریدم !
کسی gps آن را فعال کرده ؟
بای بای
گوشی جالبی هست. فقط محدودیت برای نصب برنامه ها داره. تنها مشکلش اینه. در مجموع عالیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)