اون داستانش جداست ! زير 2 تا پستي هم كه ازش نقل قول كردم نوشتم !بعد به پستهای البرز چه ربطی داشت مگه ار پستهای ایشون هم بوی فن بودن می اومد..؟؟؟
اون داستانش جداست ! زير 2 تا پستي هم كه ازش نقل قول كردم نوشتم !بعد به پستهای البرز چه ربطی داشت مگه ار پستهای ایشون هم بوی فن بودن می اومد..؟؟؟
نوید تریپ کل کل می خوای برداری ها؟
من پولمو از فن من بازی بیشتر دوس دارم.
بعدشم فن هم باید منطقی باشه نه تعصبی!اینو آویزه ی گوشت کن...
یه چیز دیگه خودت گفتی از روی تریلر نمیشه گیم پلی یه بازی رو فهمید خب دیگه بی حساب شدیم.![]()
كي گفتم اينو ؟ لينكش رو ميدي من الان حضور ذهن ندارم .یه چیز دیگه خودت گفتی از روی تریلر نمیشه گیم پلی یه بازی رو فهمید خب دیگه بی حساب شدیم.
حالا که به ما رسیدی حضور ذهن نداری کلک؟
آها اینه پیداش کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من منظورم اين بوده كه خودم بازي رو بگيرم بازي كنم ببينم گيم پليش هم مثل گرافيكش مضخرف هستش يا نه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفتي كلي گشتي كه اينو پيدا كني ؟
اگه خواستي ادامه نده اگرم خواستي ادامه بده اما جوابي نميدم .
هیچی بی خیال نوید من هرچی سند و دلیل و مدرک و بنچاق و قولنامه و....
بیارم تو باز حرف خودتو میزنی...
ببخشید رفقا.
با سلام
من میخواستم ببینم کسی میدونه این sticky bomb ها چطور اتیش میگیرن و میترکن ؟یعنی با چی باید اتیشش بزنی ؟
اصلا کسی هست این بازی رو تموم کرده باشه؟
معمولا هرجايي كه ازون بمب ها باشه يه مشعل هم هستش كه بايد با آتيش اون مشعل بمب هارو آتيش بزني تا منفجر بشن . به وسيله ي اون CrossBlade اول با LT روي مشعل قفل كن بعد هم اون بمب ها .
ما هم یه پیشنهاد بدیم
می گم شما به جای اینکه خدا شکر کنید الان چندتا بازی توپ هست که بازی کنید هی با هم کل کل می کنید دوست داشتید مثل پی سی باز بدبختی مثل من نه براتون بیونتا بیاد نه دارک سایدر و نه Army Of Two من دارم الان از بی بازیی world of goo بازی می کنم برید خدا رو شکر کنید(به امید اینکه AC 2 زود تر بیاد)
امروز بازی رو گرفتم!
تنها و تنها و تنها و تنهاااااااااااااااااااا نکته ی منفیه بازی گرافیکش هست!!
بازی فوق العاده فوق العاده قشنگه !
تخیله مناسب! که کاملا آدم جدی بودن بازی رو حس میکنه!
صدا گزاریه واقعا فوق العاده در حده شخصیت Saw صحبت میکنه : دی
گیم پلی محشر! دیگه من نمی دونم THQ ای که همیشه ما رو نا امید می کرد! این دفعه واقعا ترکوند!
Cut Scene ها هم من هنوز زیاد از بازی نرفتم پس نظر نمی دم!
الان 3 مرحله رفتم تنوع فوق العاده ی! همینطور هرچی جلوتر میرم ( مرحله به مرحله نه ، تیکه به تیکه ) کارایی هایه بازی افزایش پیدا می کنه ( هرچند که می دونم باید تا یک جایی این نو آوری ها وایستهولی تا فعلا که وای نستاده! اما بعدا احتمالا به جایه نو آوری تغییر محیط و گیم پلی رو میبینم! )
داستانه بازی هم تا اینجا هنوز چیزه زیادی ازش ندیدم
شخصیت پردازی هم که بس جای خود دارد !
فقط کاش که گرافیک از متوسط به عالی پیشرفت میکرد! ( یک جورایی یکم بیشتر از DMC 4 ه )
احتمالا بعدا متحیر می شم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)