تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 16 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 158

نام تاپيک: برنامه‌ی ماه عسل / رمضان 88

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بحث مجری های متفاوت توی سیما از زمانی شروع شد که فرزاد حسنی به تلوزیون اومد . خوب باید قبول کنیم که کاملا متفاوت بود . جوری کار کرد که بعد از یکی دو سال همه برنامه های شبکه سه را اداره می کرد (نوروز - دهه فجر - ... ) . تنها ایرادی که داشت این بود که بعضی مواقع از خط قرمز رد می شد و خوب همین هم کار دستش داد ، یا بهتره بگیم کار دست صدا و سیما داد .
    جایگزین اولش وقتی با تهیه کننده ها به مشکل بر خورد همین آقای علیخانی بود و وقتی هم که ممنوع التصویر شد جایگزینش آقای مدرس شد .
    در مورد دومی که اصلا حرفی ندارم چون ذاتا ازش متنفرم ....
    اما علیخانی خیلی سعی کرد شبیه حسنی بشه ولی در کنارش بعضی خصوصیت ها را با خودش نگه داشت و یه مخلوط از مجری گری مدرن و سنتی بوجود آورد که شاید فقط خانوادش اونو پسندیدند .
    قبل از عید شنیدم امسال هم حسنی تابستون با کوله پشتی میاد ولی خوب شاید بعضی از اتفاقات باعث شد که نیاد و شبکه سه تابستون هیچ برنامه ای نداشته باشه و جای خالی را با سریال هاش پر کنه .
    شماها کدوم مجری رو دوست داشتین جای این باشه ؟
    حسنی - رشید پور (مثلث شیشه ای) - مولایی (یخ در بهشت) و شاید مجری های سنتی .

2. 2 کاربر از Rude Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بحث مجری های متفاوت توی سیما از زمانی شروع شد که فرزاد حسنی به تلوزیون اومد . خوب باید قبول کنیم که کاملا متفاوت بود . جوری کار کرد که بعد از یکی دو سال همه برنامه های شبکه سه را اداره می کرد (نوروز - دهه فجر - ... ) . تنها ایرادی که داشت این بود که بعضی مواقع از خط قرمز رد می شد و خوب همین هم کار دستش داد ، یا بهتره بگیم کار دست صدا و سیما داد .
    جایگزین اولش وقتی با تهیه کننده ها به مشکل بر خورد همین آقای علیخانی بود و وقتی هم که ممنوع التصویر شد جایگزینش آقای مدرس شد .
    در مورد دومی که اصلا حرفی ندارم چون ذاتا ازش متنفرم ....
    اما علیخانی خیلی سعی کرد شبیه حسنی بشه ولی در کنارش بعضی خصوصیت ها را با خودش نگه داشت و یه مخلوط از مجری گری مدرن و سنتی بوجود آورد که شاید فقط خانوادش اونو پسندیدند .
    قبل از عید شنیدم امسال هم حسنی تابستون با کوله پشتی میاد ولی خوب شاید بعضی از اتفاقات باعث شد که نیاد و شبکه سه تابستون هیچ برنامه ای نداشته باشه و جای خالی را با سریال هاش پر کنه .

نقل قول:
    شماها کدوم مجری رو دوست داشتین جای این باشه ؟
    حسنی - رشید پور (مثلث شیشه ای) - مولایی (یخ در بهشت) و شاید مجری های سنتی
    دوست عزیز،اصلا بحث روی مجری فایده نداره،یه چیز کاملا سلیقه ایه.الان من از علیخانی خوشم میاد وخیلی های دیگه.وخیلی هام بدشون میاد.ودر مورد حرفای شما مثلا،من واقعا فرزاد حسنی رو خیلی دوست دارم،و همچنین رشیدپور و همچنین مدرس،که خوب شما از مدرس ابراز تنفر کردید،از مولایی هم تعریف کردید که خوب من از ایشون خوشم نمیاد،پس نتیجه میگیریم کاملا سلیقه ای هست.
    Last edited by mahdistar; 03-09-2009 at 10:15.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض دعوت از رضا صادقی

دوستان ماه عسلی اگه این پست منو خوندید،البته اگه شما هم موافقید یه اس ام اس به برنامه بدید،برای دعوت رضا صادقی،فکر کنم برنامه جالبی شه،چون ایشونم با این همه موفقیت،یه جورایی معلول حساب میشن.وفکر کنم حرفی برای گفتن داشته باشن.تو شعرایی که میخونه خیلی دلش پره...شاید تو برنامه اینو بگه....
    30000320

5. 2 کاربر از mahdistar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

انتقاد شدید نویسنده «دا» از ده‌نمکی

سیده زهرا حسینی، شب گذشته در برنامه تلویزیونی ماه عسل به فیلم اخراجی‌ها انتقاد کرد.
    نویسنده کتاب خاطرات «دا» که به وضعیت صدا‌و‌سیما و فیلم‌های دفاع مقدس انتقاد داشت گفت : ما ابتدا در فیلم‌ها شهدا را مانند فرشته نشان می‌دادیم ولی حالا در بعضی فیلم‌ها آنها را افرادی لات‌و‌لوت نشان می‌دهیم.
    وی در ادامه گفت : در دلم به بعضی افراد و سازندگان این فیلم‌ها بد و بیراه می‌گویم.
    کتاب «دا» خاطرات سیده زهرا حسینی به کوشش سیده اعظم حسینی منتشر شده است . زهرا حسینی در این کتاب خاطرات خود را از روزهای ابتدایی جنگ تحمیلی و مقاومت مردم خرمشهر روایت می‌کند.

زهرا حسینی که در آن روزها تنها 17 سال داشته است در این کتاب خاطرات خود را با جزئی‌ترین موارد بیان می‌کند.
    به گزارش سوره مهر، این کتاب که در مهر ماه سال 87 برای اولین بار منتشر شده است در فاصله کمتر از 8 ماه بیش از 55 بار تجدید چاپ شده است.
    روز گذشته نیز محمد حقی، مدیر مسئول نمایشگاه کتاب مترو ، در گفت و گو با ایونا از فروش 8 هزار جلد کتاب «دا» در نمایشگاه‌های کتاب متروی تهران در 6 روز خبر داده بود.

7. این کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت h a m i d a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه خيلي خوبيه.مجريشم بد نيست.اين ايده دعوت رضا صادقي هم خوبه حتما اس ام اس ميدم

9. این کاربر از h a m i d a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

دوستان ماه عسلی اگه این پست منو خوندید،البته اگه شما هم موافقید یه اس ام اس به برنامه بدید،برای دعوت رضا صادقی،فکر کنم برنامه جالبی شه،چون ایشونم با این همه موفقیت،یه جورایی معلول حساب میشن.وفکر کنم حرفی برای گفتن داشته باشن.تو شعرایی که میخونه خیلی دلش پره...شاید تو برنامه اینو بگه....
    30000320
    من موافقم
    ولی چی باید اس ام اس بدیم
    آخه هوشمنده یا یه بابایی میشینه اس ام اس ها رو دونه دونه میخونه ؟

11. این کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من موافقم
    ولی چی باید اس ام اس بدیم
    آخه هوشمنده یا یه بابایی میشینه اس ام اس ها رو دونه دونه میخونه ؟
    برا همین اینجا گفتم که تعدا پیامکا بیشتر شه تا امکان خونده شدنش هم زیاد شه.نه هوشمند نیست!!!علیخانی گفتش که شبا پیامکا توسط خودم ودوستای دیگه ،خیلی سریع خونده میشه.نزدیک به چند هزار تا هرشب.شما هم هرچی گوشی تو خونه بود یه پیامک باهاش بزن.

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

برنامه شون باحال بود ایندفعه
    خوشم میاد علیخانی از روی ترحم به مهموناش نگاه نمیکنه...

14. 2 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

انتقاد شدید نویسنده «دا» از ده‌نمکی
    عجیبه چون این خانم هم تقریبا تو همون رنج هستن . به نظر من دا در بازار کتاب حکم اخراجی ها در سینما را داشت .
    با ورودش یه کار خوب کرد ، خیلی ها را کتابخون کرد (اخراجی ها هم خیلی ها را کشید توی سالن سینما) . بزرگترین مشکلش هم این بود که باعث شد کتاب های خوب دیگه نادیده گرفته بشن و همه همه از دا صحبت کنند.
    البته در مورد خود کتاب هم من خیلی انتقاد دارم ولی به دو دلیل مطرح نمی کنم .
    1- مشکلات زیادی که داشته و برای بازگو کردنش باید طبقه بندی کنم و بگم .(که متاسفانه فرصت ندارم)
    2- فضای احساسی که نسبت به این کتاب بوجود اومده شاید باعث بشه بعضی قضاوت های غیر معقول صورت بگیره و پاسخ ها معقول بعضا به نام بی حرمتی به مقدسات طلقی بشه .

* پ ن : البته اگه هم قرار شد حرفی بزنم مسلما اینجا (تلوزیون و رادیو) جاش نیست .
    دوست عزیز،اصلا بحث روی مجری فایده نداره،یه چیز کاملا سلیقه ایه.الان من از علیخانی خوشم میاد وخیلی های دیگه.وخیلی هام بدشون میاد.ودر مورد حرفای شما مثلا،من واقعا فرزاد حسنی رو خیلی دوست دارم،و همچنین رشیدپور و همچنین مدرس،که خوب شما از مدرس ابراز تنفر کردید،از مولایی هم تعریف کردید که خوب من از ایشون خوشم نمیاد،پس نتیجه میگیریم کاملا سلیقه ای هست.
    البته بحث که بی فایده نیست چون هر کس نظری می ده و شاید با بیان دیدگاه ها بعضی ها بتونند دید خودشون را نسبت به مسئله تغییر بدن .
    در سلیقه ای بودن بحث هیچ شکی نیست .

16. 2 کاربر از Rude Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه foboki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شهر من گم شده است

پيش فرض

سلام
    برنامه دیشب خوب نبود، مهمون هایی که وجودشون توی یه برنامه روتین تازگی داشت؛ ولی همون حرف ها و سوال های تکراری گفته شد.
    دید شما به دنیاتون چیه؟ رفتار مردم عادی با شما چطوره؟ چطور با این وضعیت کنار می آیید؟ در برابر ریشخند بقیه چه عکس العملی دارید؟ و............
    و البته شوخی ها و بداهه گویی های بی نمک مجری را هم نباید از یاد برد ( مثل : یختون آب شده داره می رسه به یخمک) و یا تعریف کردن خاطره ای بی ربط.
    دیشب جای خالی فرزاد حسنی به شدت احساس شد، او می تونست با این موضوع بکر برنامه خوبی ارائه کنه، مجری حتی خوب بلد نبود ادای حسنی رو در بیاره.
    چیز زیادی هم از مهمون ها دستگیرمون نشد، حتی چیز زیادی راجع به "انجمن کوچولوهای ایران" هم نفهمیدیم.
    در تیر ماه خبرنگار روزنامه جام جم سری به این انجمن زده بود:

برای دیدن کامل این صفحه روزنامه به آدرس زیر مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by foboki; 04-09-2009 at 11:01.

18. 3 کاربر از foboki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 16 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •