کرم زیاده اما لیف سریعتر جواب میده
کرم زیاده اما لیف سریعتر جواب میده
سلام.برای جوش صورت من صابون گوگرد بهداشتیو پیشنهاد میدم . برای من که موثر بود.فقط یه ذره پوستو خشک میکنه .
دوستان جدیدا این پیور زون اثر نمی کنه چی کار کنم ؟
اعصابم خورد میشه دست میزنم می بینم جوش داره !
اریترومایسین بزن...
میگم من رفتم حموم اینقدر سفت لیط کشیدم که صورام زخم شده بود.
راستی کسی میدونه صابون Actiivix خوبه یا نه؟
فقط لیف استفاده کن.
روی جوش هات یکم سفت تر بکش.
در این مورد من خودم خیلی وقت بود که استفاده میکردم ولی یک نکته منفی به نظر من اینه اون قسمت تحریک میشه اگر زیاد بکشی و باعث میشه 2 باره جوش بزنه دقیقا مثل قسمتی از صورت من
من پیشنهاد میکنم از صابون و یا کرم لایه بردار استفاده کنی
سلام دوستان ..بعضی از راهکارا خوبه بعضیهاشم نه.این که برخی شکایت میکنن دیگه این انتی بیوتیک برام جواب نمیده ،به خاطر اینه که به طور کلی باکتری ها پس از یه مدتی نسبت به انتی بیوتیکی که براشون به کار رفته مقاوم میشن،که خوب باکتری های جوش صورت ما هم مستثنی نیستن،پس باید انتی بیوتیک مصرفی تون رو تغییر بدید...........&شست و شوی صورت خوبه برای رفع جوش ولی بیشتر از 2 یا حد اکثر 3 بار ،میتونه باعث جوش بیشتر هم بشه(3 بارش هم زیاده مگر این که پوستتون خیلی چرب باشه)!پس زیاد صورتتونو با صابون نشویید!و این که جوش ها رو دست کاری کنین و یا روی اونو لیف بکشید حالا به هر دلیلی،به هیچ وجه درست نیست و باعث افزایش جوش و پایدار شدن لکه های اون هم میشه.کرم AHA هم برای از بین بردن لکه هاست،و اثر اون مثل انتی بوتیک ها سریع نیست،باید طبق دستور و مداوم استفاده کنین تا کم کم روند لایه برداری کامل بشه،که این مدت حداقل حدود 3ماه هست،پوسته شدن پوست هم حین مصرف کاملا طبیعیه.راستی بعضیها با خوردن بعضی غذاها جوش میزنن مثل خود من !غذاهایی مثل سبزی خوردن ها،کره،کلا غذاهای چرب و تیز!شکلات کاکائویی،....بستگی به تجربه خودتون داره که با خوردن چی جوش میزنید.من سعی میکنم همین روزا یه تاپیک با اطلاعات خوب برا جوش صورت ایجاد کنم،چون خودمم یکی از قربانی هاش بودم!ولی حالا کاملا اثری ازشون توی صورتم نیست!ولی خواهشا هر کاری میکنید جوشاتونو نکنید و گرنه یه صورت پر از گودی های کوچک !!!!! دارید!که تا اخر عمرتون هم هیچ کاریش نمیتونین بکنید مگر با درمانهای لیزری و عجیب غریب!
اگر روی جوش ها لیف بکشی که پوستت چاله چوله ای میشه باید بری میکرودرم کنی
من جوشهام منشا هورمونی داره(منافذ پوستم بسته است)
دکتر کلیندا مایسین تجویز کرد حالا اریترو قویتره یا کلیندا؟
سلام
من برای لکه های بعد از جوش رفتم دکتر و کرم روشن کننده مدیلن داده خیلی تاثیر داشت پیشنهاد می کنم استفاده کنید .ولی جدیدا صورتم جوشهایی می زنه که زیر پوستیه انگار که پشه نیش زده نمی دونم چی استفاده کنم؟
همین اریترومایسین خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)