من کی پز دادم؟!
چیو راهنمایی کنم؟ اینکه صداش بم نیست؟! خب اگه مشکلی داشت باید راهنمایی می کردم. حالا که مشکل نداره چیو راهنمایی کنم؟
شما فقط این مشکل رو در حال مکالمه دارید (منظورم اینه که اسپیکر گوشی اینطور هست یا اسپیکر موزیک)؟
من کی پز دادم؟!
چیو راهنمایی کنم؟ اینکه صداش بم نیست؟! خب اگه مشکلی داشت باید راهنمایی می کردم. حالا که مشکل نداره چیو راهنمایی کنم؟
شما فقط این مشکل رو در حال مکالمه دارید (منظورم اینه که اسپیکر گوشی اینطور هست یا اسپیکر موزیک)؟
آیا تنظیماتی برای کیفیت صدای مکالمه وجود دارد یا خیر ؟ ممنونات ما را داشته باشید .
من این گوشی را یکماه است که خریده و استفاده میکنم به نظرم صدای بلندگوی گوشی ضعیف بوده و بهمین علت صدای زنگ تلفن نیر در جاهای شلوغ مثل خیابان مشکل شنیده میشود . من صدای زنگ را به حداکثر میگدارم ولی باز هم می بینم خود بخود کم میشود و باید مجددآ در تنطیم صدای آنرا در شکل مثلث قایم الزاویه به حداکثر برسانم نمیدانم آیا تنطیمات خاصی وچود دارد که من نمیدانم و یا زنگ تلفن مخصوص برای این وجود دارد که بشود راحت شنید خوشحال خواهم شد که از راهنمایی دوستان استفاده کنم. بغیر از این موارد گوشی خوبی به نظر میرسد.
Last edited by nasser416; 28-06-2010 at 09:09.
این ربط داره به نوع رینگتونی که انتخاب میکنی .البته صدای بلندگوی اون چون استریو نیست ضعیفه .صدای مکالمه هم زیاد واضح نیست و حالت بم داره ولی از جهات دیگه به نسبت قیمتش امکانات خوبی داره .
ممنون از پاسخت آیا زینگ مناسبی که بشود راحت در خیابان شنید را سراغ دارید ؟ ممنون میشوم اگر لینکش را برایم بگذارید.
سلام
ببینم شما تو فضای باز چقدر طول میکشه تا GPS کانکت بشه.
و
من با نویگیشن مشکل دارم وقتی فعال میکنمش میگه باید کانکت شی اگه بزنم NO میاد بیرون و اگر بزنم YES میگه اینجا سرویس نداره باز میاد بیرون.
چه کنم؟؟
ممنون از راهنماییتان آیا سایتی که بشود منشی تلفنی خوب و نیز دیکشنری به این تلفن وارد کرد سراغ دارید؟
دوستان برا sms دادن با این گوشی مشکلی ندارین
چون تاچه اذیت نمیکنه ؟
نه اتفاقا خيلي راحت و عاليه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)