همونطور که گفتم سوژه خنده ی خوبی میشه !! بهتر بود اسمشو میزاشتن برره2 !!!!
حتما باید عضو بسیج باشی تا کپن بدن بعد با سهام عدالت تحویلت بدن!!! یه سره هم به سازمان اطلاعات کانکته!!!
همونطور که گفتم سوژه خنده ی خوبی میشه !! بهتر بود اسمشو میزاشتن برره2 !!!!
حتما باید عضو بسیج باشی تا کپن بدن بعد با سهام عدالت تحویلت بدن!!! یه سره هم به سازمان اطلاعات کانکته!!!
این هم مثل گوشی چینیاست که رم 6000 ترا بایتی و دوربین 2 گیگا پیکسلی در اسم دارند!!!
قضیه اینه که کنون به htc هم خرده فروشی نمیکه
چه برسه به مایکروسافت که بخواهد به اینا ویتدوز بده!!
من با نظر یکی از دوستا راجع به صاایران و ... موافقم چون اینا جنس دولتی رو پشتیبانی میکنن {فقط} شاید پارتی دولتی داشته باشی هم ...
در ضمن من اینو دیدم و تاچش مثل گوشی های مربوط به چین و معروف به mmc یا nec هست!!
خنده دار که خودرو با تعرفه 90% وارد میشد وایرانخودرو ورشکست داره میشه
اونوقت ppc که تعرفه هم نداره ...
نخرید اقا نخرید این اشقالارو.
{شرمنده که تند صحبت کردم!}
ویندوز رایتی روش ریختن!دونه ای 500 تومن
![]()
سلام.قصد تبلیغ ندارم ولی امروز تو نمایشگاه قرآن بودم و تو غرفه این شرکت داشتم این گوشی رو نگاه میکردم که یه پسره اومد و گفت پارسال گوشی طاها1 گرفته و بعد از یه سال ازش راضیه!
یک عکس ازش میزارین؟
حتما فردا یک گوشی میزنن با اسم مش غلامحسین5![]()
واقعا" جای تاسف داره که توی یک فروم تخصصی به جای نقد و بررسی منطقی و از روی اطلاعات درست از این گونه الفاظ مسخره و بچه گانه استفاده می شه.
اگه واقعا" کارتون اینقدر درسته که بدون دیدن و دست گرفتن یه پی پی سی به راحتی اینجوری در موردش نظر بدین یه ریویوی تند وتیز در مورد موارد مزخرف این دستگاه بنویسید ما هم آگاه بشیم.
از مدیران محترم تقاضا دارم اجازه ندن تاپیکها اینگونه به اسپم کشیده بشه...
خواستیم یه چیزی بگیم بچه ها بخندند.. همین
مش غلامحسینHD
اصلا نفس این خبر و نفس این محصول یعنی اسپم....نفس این کار به اندازه ی کافی خنده دار هست...
بهتره به انگلیسی تایپ کنید taha ppc تا بفهمید ما داریم به چی میخندیم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)