دوستان کمک....!![]()
دوستان کمک....!![]()
اگه تمام فایل ها sid هست پس بازیتون ناقصه ولی من شک دارم شما یه ریشه برو بالا ببین فایل نصب هست یا خیر
مطمعنید نسخه PC رو گرفتید؟
شاید مال کنسول باشه
دوستان چطور بازی هست؟من الان گرفتم نمیدونم ارزشش رو داره نصب کنم یا نه؟اینجور که از تصاویرش پیداست نوع استراتژیکش کمی فرق داره با همنوعانش!!!گرافیکش در چه سطحیه؟
سلام...
من این بازی را گرفتم ولی نصب که می کنم فقط برنامه steam هست.چرا اینجوریه؟اصلآ آیکونی وجود ندارد که بخوام بازی را نصب کنمتازه این steam را هم یک بار آپدیت کردم ولی باز هم اتفاق خاصی نیوفتاد
لطفآ کمک کنید
دقیق یادم نیست قضیه استیم چی بود ولی فکر کنم باید با استفاده از steambackup مشخص کنی کجا بازیت نصب بشه...ادامش رو هم خودت یاد میگیری![]()
Last edited by B.3.S.T; 23-09-2010 at 16:45.
من توی پست زیر یه بازی که تازه منتشر شده و به استیم نیاز داره رو گذاشتم و نحوهی نصبش رو هم قرار دادم.
بازی مافیا بعضی از نسخه هاش هم اینطوری نصب میشد.
ببین میتونی نصب کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این بازی رو گرفتم با نصبش مشکلی نداشتم ولی خود بازی آره!خوب جذابیتی نداشت با این که یه نو آوری تو این سبک هستش و زیاد حال نمیده بعدشم کلا وقتی میری جولو خیلی سخت میشه من که همون ژنرال خودمونو ترجیح میدم به این بازی ولی بازی کردنش با میز مخصوصش باید باحال باشه کسی درمورد قیمت این میز اطلاعی داره اصلا داخل ایران وارد شده؟اگر هست چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)