آره دیگه مگه ندیدی اتیشه عشق اون دختره رو انداخت تو دله جمشید خیالشون راحت شد چون میدونست که جمشید دوباره میاد سروقت اون دختره و میاد التماسش میکنه
محتوای مخفی: لو نره
آره دیگه مگه ندیدی اتیشه عشق اون دختره رو انداخت تو دله جمشید خیالشون راحت شد چون میدونست که جمشید دوباره میاد سروقت اون دختره و میاد التماسش میکنه
محتوای مخفی: لو نره
ای خاک بر سر ویس که به این راحتی جمشید رو قبول کرد....
چرا خاک بر سرش پسر به اون خوشگلی و عاقلی از کجا پیدا کنه ؟
وای که چقد این قسمتش باحال بود!!!!!!! واقعا" نمی دونم بعضیا با چه رویی میان می گن من فقط یه قسمتشو دیدمو مضخرف بود؟؟؟ وقتی از فیلم و سینما سر در نمیارید لااقل بشینید چند تا قسمتشو ببینید
. این فیلم کیفیت ساختش از سریال شیخ بهایی به مراتب بالاتر بوده... از لوکیشن و ها و دکور خوشمان آمد! تازه انتخاب بازیگر هم خیلی خوب انجام شده حتی اون جلاد که سر عبدالغفور رو قطع کرد با اینکه فقط یخه لحظه نشون داده شد اما حسابی گریمش کرده بودن(شایدم واقعا اون شکلی بود؟)
اینا از بچگی با هم بودن مثلا ها! خیلی وقت بوده همو می خواستن شما مثل اینکه وسط سریال رو ندیدی! درضمن قدیما مثل الان نبوده که جوجه دبیرستانیا هی دوس پسراشونو به هم نشون بدن پز بدن! وقتی یکی به یکی علاقه داشته با همون مزدوج می شده ناز هم نمی کرده!
من هم خودم یکی از اون شخصیت ها بودم...واسه همینم گفتم مسخره بود چونکه مسخره ترین قسمتش قسمت اولش با اون جنگای مسخرشون بود...دقیقا چون فکر کردم اینم میشه مثه یوسف بیخیالش شدم...پریشبم فقط به خاطر بازیه این پسره جمشید نشستم ببینم ولی در صورتی که هنوز اون مشکلات قبلا رو هم داره یکیش دیالوگ هاشون که آدم نمیفهمه که ماله زمان قدیمه یا الان...پس دلیل بر این نمیشه که از فیلم و سینما سر در نیاریموای که چقد این قسمتش باحال بود!!!!!!! واقعا" نمی دونم بعضیا با چه رویی میان می گن من فقط یه قسمتشو دیدمو مضخرف بود؟؟؟ وقتی از فیلم و سینما سر در نمیارید لااقل بشینید چند تا قسمتشو ببینید
آره من وسطای سریال رو ندیدم...ولی انقد خنگ نیستم که تو این دو قسمتی که دیدم بفهمم که ویس جمشید رو دوست داره....ولی خب این وسط جمشید رفت سراغ اون دختره دیگه...حداقل یه معذرت خواهی ایی چیزی باید بکنه...اینا از بچگی با هم بودن مثلا ها! خیلی وقت بوده همو می خواستن شما مثل اینکه وسط سریال رو ندیدی! درضمن قدیما مثل الان نبوده که جوجه دبیرستانیا هی دوس پسراشونو به هم نشون بدن پز بدن! وقتی یکی به یکی علاقه داشته با همون مزدوج می شده ناز هم نمی کرده!
راستی این ویس همون دختریه که قسمت اول بقل اون مرده دلیر که چند صدتا مغول رو کشت بود؟؟؟؟اگه اینطوری باشه که ویس از جمشید بزرگتره
اره ولی توی زندگی خصوصی مردم دخالت نکن خوب نیستراستی این ویس همون دختریه که قسمت اول بقل اون مرده دلیر که چند صدتا مغول رو کشت بود؟؟؟؟اگه اینطوری باشه که ویس از جمشید بزرگتره
دیشب خیلی خوب بود مخصوصا اونجا که سر اون جن گیر ر زدن
حالا معنیه اینا چی میشه؟فهمیدی به ما هم بگو
این علمای ما هم چه بدبخت بودن ها
ولی تو این قسمتش اون تیکه ی خداحافظیش قشنگ بود...اصن از اول فیلمه این جمشید بیچاره فکر کنم همش گریه میکرده...اون تیره هم عجب قشنگ خورد تو گردن یارو...من لذت بردم
راستی این جمشید بازیگره؟من تا حالا ندیدمش
این یارو که خطبه ی عقد رو واسشون جاری کرد ...همونی که وقتی داشتن هجرت میکردن جمشید رفت خداحافظی کنه ازش اون کیه؟
وحید جلیلوند مجری بوده تو چند تا از این برنامه های مذهبی تو تلویزیون به عنوان مجری دیده بودمش.
تیر هلاکت که میگن همینه دیگه.چه زداااااااون تیره هم عجب قشنگ خورد تو گردن یارو...من لذت بردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)