تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 136

نام تاپيک: سریال نردبام آسمان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    بدبختخونه

پيش فرض

من امروز به طور اتفاقی تکرار دیشبشو دیدم
    این جمشید بد بازی نمیکنه
    با اینکه قسمت اولش خیلی مسخره بود ولی فکر کنم ارزش داره یه چند قسمت دیگشو ببینم
    فقط یه سوال...این جن گیره آدم بدس دیگه؟واسه جمشید نقشه کشیده؟؟؟
    آره دیگه مگه ندیدی اتیشه عشق اون دختره رو انداخت تو دله جمشید خیالشون راحت شد چون میدونست که جمشید دوباره میاد سروقت اون دختره و میاد التماسش میکنه
      محتوای مخفی: لو نره 
    همه ی دخترا همین جورین

2. این کاربر از Felakating بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

ای خاک بر سر ویس که به این راحتی جمشید رو قبول کرد....

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مگه فضولی

پيش فرض

چرا خاک بر سرش پسر به اون خوشگلی و عاقلی از کجا پیدا کنه ؟

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

وای که چقد این قسمتش باحال بود!!!!!!! واقعا" نمی دونم بعضیا با چه رویی میان می گن من فقط یه قسمتشو دیدمو مضخرف بود؟؟؟ وقتی از فیلم و سینما سر در نمیارید لااقل بشینید چند تا قسمتشو ببینید
    . این فیلم کیفیت ساختش از سریال شیخ بهایی به مراتب بالاتر بوده... از لوکیشن و ها و دکور خوشمان آمد! تازه انتخاب بازیگر هم خیلی خوب انجام شده حتی اون جلاد که سر عبدالغفور رو قطع کرد با اینکه فقط یخه لحظه نشون داده شد اما حسابی گریمش کرده بودن(شایدم واقعا اون شکلی بود؟)
    اینا از بچگی با هم بودن مثلا ها! خیلی وقت بوده همو می خواستن شما مثل اینکه وسط سریال رو ندیدی! درضمن قدیما مثل الان نبوده که جوجه دبیرستانیا هی دوس پسراشونو به هم نشون بدن پز بدن! وقتی یکی به یکی علاقه داشته با همون مزدوج می شده ناز هم نمی کرده!

6. 2 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

وای که چقد این قسمتش باحال بود!!!!!!! واقعا" نمی دونم بعضیا با چه رویی میان می گن من فقط یه قسمتشو دیدمو مضخرف بود؟؟؟ وقتی از فیلم و سینما سر در نمیارید لااقل بشینید چند تا قسمتشو ببینید
    من هم خودم یکی از اون شخصیت ها بودم...واسه همینم گفتم مسخره بود چونکه مسخره ترین قسمتش قسمت اولش با اون جنگای مسخرشون بود...دقیقا چون فکر کردم اینم میشه مثه یوسف بیخیالش شدم...پریشبم فقط به خاطر بازیه این پسره جمشید نشستم ببینم ولی در صورتی که هنوز اون مشکلات قبلا رو هم داره یکیش دیالوگ هاشون که آدم نمیفهمه که ماله زمان قدیمه یا الان...پس دلیل بر این نمیشه که از فیلم و سینما سر در نیاریم

اینا از بچگی با هم بودن مثلا ها! خیلی وقت بوده همو می خواستن شما مثل اینکه وسط سریال رو ندیدی! درضمن قدیما مثل الان نبوده که جوجه دبیرستانیا هی دوس پسراشونو به هم نشون بدن پز بدن! وقتی یکی به یکی علاقه داشته با همون مزدوج می شده ناز هم نمی کرده!
    آره من وسطای سریال رو ندیدم...ولی انقد خنگ نیستم که تو این دو قسمتی که دیدم بفهمم که ویس جمشید رو دوست داره....ولی خب این وسط جمشید رفت سراغ اون دختره دیگه...حداقل یه معذرت خواهی ایی چیزی باید بکنه...

راستی این ویس همون دختریه که قسمت اول بقل اون مرده دلیر که چند صدتا مغول رو کشت بود؟؟؟؟اگه اینطوری باشه که ویس از جمشید بزرگتره

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

راستی این ویس همون دختریه که قسمت اول بقل اون مرده دلیر که چند صدتا مغول رو کشت بود؟؟؟؟اگه اینطوری باشه که ویس از جمشید بزرگتره
    اره ولی توی زندگی خصوصی مردم دخالت نکن خوب نیست
    دیشب خیلی خوب بود مخصوصا اونجا که سر اون جن گیر ر زدن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خیلی با حال بود تا اینجای سریال! این قسمت یه تیکه داشت که اون عبد ال*** (نمی دونم چی بود اسمش) رو زمین قبرستون یه circle of power کشید! خیلی باحال بود! نشون می ده یه تحقیقات مفصل کردن برای این سریال. ولی اینکه به داروغه چشم و ابرو نشون داده معلوم می شه یه داستانایی قراره اتفاق بیوفته که قصه رو پیچیده می کنه! یه چیزی هم تو این قسمت یاد گرفتم که مربوط به مکالمه غیاث الدین و خواهر زاده ش در مورد قدرت همون عبد ال*** هه بود! همونجا که می گفتن این خیلی می دونه : کیمیا ریمیا سیمیا لیمیا...
    حالا معنیه اینا چی میشه؟فهمیدی به ما هم بگو

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

این علمای ما هم چه بدبخت بودن ها
    ولی تو این قسمتش اون تیکه ی خداحافظیش قشنگ بود...اصن از اول فیلمه این جمشید بیچاره فکر کنم همش گریه میکرده...اون تیره هم عجب قشنگ خورد تو گردن یارو...من لذت بردم
    راستی این جمشید بازیگره؟من تا حالا ندیدمش
    این یارو که خطبه ی عقد رو واسشون جاری کرد ...همونی که وقتی داشتن هجرت میکردن جمشید رفت خداحافظی کنه ازش اون کیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این علمای ما هم چه بدبخت بودن ها
    ولی تو این قسمتش اون تیکه ی خداحافظیش قشنگ بود...اصن از اول فیلمه این جمشید بیچاره فکر کنم همش گریه میکرده...اون تیره هم عجب قشنگ خورد تو گردن یارو...من لذت بردم
    راستی این جمشید بازیگره؟من تا حالا ندیدمش
    این یارو که خطبه ی عقد رو واسشون جاری کرد ...همونی که وقتی داشتن هجرت میکردن جمشید رفت خداحافظی کنه ازش اون کیه؟
    وحید جلیلوند مجری بوده تو چند تا از این برنامه های مذهبی تو تلویزیون به عنوان مجری دیده بودمش.

12. این کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اون تیره هم عجب قشنگ خورد تو گردن یارو...من لذت بردم
    تیر هلاکت که میگن همینه دیگه.چه زداااااا

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •