تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 66

نام تاپيک: چه گوشی ای بخرم که برام جالب باشه؟

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

دو چیز جالب توو این جمله :

1-آیفون فقط بازی و برنامه شه که مطرحش کرده

2-تازه برنامه و بازی هم چندان مهم نیست که فکرشو بکنیم

چند تا بازی واسش اومده؟ حالا فرض بگیریم بازی هاش با همون کیفیت 3G باشند تازه! (نگفتم 3GS چون اگه برنامه نویسا از قدرت 3GS همونقدر استفاده کنند که از 3G استفاده کردن , 3GS به راحتی آب خوردن 3G رو میزاره توو جیبش)

رم و سی پی یو ی 3GS چطور؟!

بحث اینجا سر مقایسه این با 3GS هستش ! کسی نگفت 8910 گوشی ضعیفیه اگه پست قبلی منم بخونی میبینی من گفتم الان بهترین گوشی واس ما اول آیفون بعد 8910 ! یعنی گوشی بهتر از این دو تا فعلا نیست !

هنوز سامسونگ با کلی زور تونست بعد دو سه سال یه تاچ بزنه نصف قابلیت تاچ آیفون حالا حساسیت شاید همون , مولتی تاچ ...

از مک کم نمیاره؟ در ضمن جاوا هم فک کنم اندازه ی سیمبین بازی و برنامه داشته باشه پس تعداد بازی و برنامه سیمبین چندان چشم گیرم نیست

در مقایسه با آیفون سفید که کاملا ضایع ست , البته ببخشید ! از پشت که شبیه دوربین عکاسیه تا گوشی , وقتی داریم صحبت میکنیم یکی فکر میکنه یه دوربین عکاسی رو گرفتیم روی گوشمون ! قیافه ی کلی و اندازه شم فک کنم همین فروم کافی باشه واس دیدن نظر هایی که بهش میگن گوشت کوب

PSP قبلی که به آیفون قبلی باخت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا ببینیم PSP جدید با 3GS جنگشون به کجا میرسه ...

اولا بهت بگم با آیفون میتونی به گوشی های دیگه بولوتوث کنی (هم با 3G , هم با 3GS) دوما صدای توو هدفون دیگه فک نکنم بشه از محصولات تاپ اپل ایرادی در این مورد گرفت ! هم آیپاد تاچ , هم 3G , هم 3GS صداشون توو هدفون عالیه , صدای توو اسپیکر هم 3GS خیلی پیشرفت داشته نسبت به 3G , الان اسپیکر 3GS مطمعنا یکی از خوب هاست . اگه این اختلاف قیمت 900 تومن (3GS 16GB) با 250 تومن (آیپاد 8 گیگ) واست عجیبه که باید بگم اینجا ایران ه واس همین واست عجیبه چون اگه ایران هم مثل جاهای دیگه سر گردنه نبود الان آیپاد 16 گیگ که 350 تومن هستش (که با قیمت واقعیش تقریبا فرقی نداره) با همون حافضه ی داخلی آیفون 3GS یعنی 16 گیگ الان باید مثل بیرون از ایران 600 تومن می بود اختلافی 250 هزار تومنی دارن در اصل! پس 250 تومن اختلاف بین این دو رو اگه بزاری کنار اینکه 3GS هم سی پی یو و رم بیشتری داره هم اینکه یه گوشی هستش + آیپاد , اختلاف قیمت واقعیشون توجیه پذیر ه ! ولی توو ایران اگه مشکل مالی بود خو آدم همون iPhone 3G 8GB رو میگیره اگه با حمل دو دستگاه مشکل داشته باشه , وگرنه یه آیپاد + یه گوشی که از نظر منم به صرفه تره ولی کی حاضره دو تا دستگاه واس همیشه توو جیبش باشه !

پ.ن : در ضمن این 900 تومن 3GS 16GB اینجوری نمیمونه میاد پایین , همونطور که توو یه مدت خیلی کوتاه از 1100 اومد به 900 !!! فک کنم تا 700 جا داشته باشه واس پایین اومدن که میاد !
    فرض بر اینکه من با دوتا دستگاه مشکل نداشته باشم. هیچ چیز دیگه ای برای منصرف شدن من هست؟ (البته من صبرمیکنم تا سری جدید آیپاد بیاد تا ببینم چطوریه)
    خوب تو کدوم کشور آی فون این قیمتی که شما میگید هست؟

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جوابهام رو با قرمز میدم

دو چیز جالب توو این جمله :

1-آیفون فقط بازی و برنامه شه که مطرحش کرده

2-تازه برنامه و بازی هم چندان مهم نیست که فکرشو بکنیم

چند تا بازی واسش اومده؟ حالا فرض بگیریم بازی هاش با همون کیفیت 3G باشند تازه! (نگفتم 3GS چون اگه برنامه نویسا از قدرت 3GS همونقدر استفاده کنند که از 3G استفاده کردن , 3GS به راحتی آب خوردن 3G رو میزاره توو جیبش)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    ----

1-البته درسته فقط بازی و برنامشه که مطرحش کرده ! منم همینو گفتم

فعلا که هنوز نیومده بازی اتومبیل رو در یکی از همین فیلمهای یوتوب داشتن با شتاب سنج بازی میکردن ولی قطعا بهترین بازیها به زودی براش میاد !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    رم و سی پی یو ی 3GS چطور؟!

بحث اینجا سر مقایسه این با 3GS هستش ! کسی نگفت 8910 گوشی ضعیفیه اگه پست قبلی منم بخونی میبینی من گفتم الان بهترین گوشی واس ما اول آیفون بعد 8910 ! یعنی گوشی بهتر از این دو تا فعلا نیست !

اگه خونده باشید رم و cpu یکسانی دارند حتی cpu هر 2 تا cortex 600 هستش ! و البته 8910 چیپ ست گرافیکی جدا هم داره ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هنوز سامسونگ با کلی زور تونست بعد دو سه سال یه تاچ بزنه نصف قابلیت تاچ آیفون حالا حساسیت شاید همون , مولتی تاچ ...

خوب اصل مطلب حساسیته که حساسیتش خوبه ... و مولتی تاچ بودن هم از نظر من زیاد مهم نیست ... حالا همزمان 2 تا کلیک میشه کرد که چی بشه ! کاربردش کمه ...

----------------------------------------------------------------------------------

از مک کم نمیاره؟ در ضمن جاوا هم فک کنم اندازه ی سیمبین بازی و برنامه داشته باشه پس تعداد بازی و برنامه سیمبین چندان چشم گیرم نیست

به اندازه ای که برای ما ایرانیها کاربرد داره نه کم نمیاره ... اگر شما فوق العاده حرفه ای هستید با یک تفاوت فاحشی هم بازم روبرو نیستید

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مقایسه با آیفون سفید که کاملا ضایع ست , البته ببخشید ! از پشت که شبیه دوربین عکاسیه تا گوشی , وقتی داریم صحبت میکنیم یکی فکر میکنه یه دوربین عکاسی رو گرفتیم روی گوشمون ! قیافه ی کلی و اندازه شم فک کنم همین فروم کافی باشه واس دیدن نظر هایی که بهش میگن گوشت کوب

البته قیافه زیبایی داره و من نمیخوام مقایسه کنم ... چون سلیقه ای هستش

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PSP قبلی که به آیفون قبلی باخت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا ببینیم PSP جدید با 3GS جنگشون به کجا میرسه ...

خوب ببازه ! در عوض قیمتش هم کمتر از یک سوم هستش ... و البته تفاوت زیادی هم نیست

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پ.ن : در ضمن این 900 تومن 3GS 16GB اینجوری نمیمونه میاد پایین , همونطور که توو یه مدت خیلی کوتاه از 1100 اومد به 900 !!! فک کنم تا 700 جا داشته باشه واس پایین اومدن که میاد !

قیمت هم اگه بیاد پایین 8910 هم میاد پایین ! .بهتره یک نگاهی به مقایسه این 2 بندازید و بعد جوابم رو بدید ... مقایسه ای که در صفحه قبل گذاشتم

3. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فرض بر اینکه من با دوتا دستگاه مشکل نداشته باشم. هیچ چیز دیگه ای برای منصرف شدن من هست؟
    خوب معلومه که نه من اولای بحثمون هم گفتم فقط طبق تجربه ی شخصی هستش که میگم نمی تونی دو دستگاه رو با خودت همیشه همراه داشته باشی وگرنه اگه بتونی (واست یه دختر رو که همیشه یه کیف باهاشه و الان اون کیف واسش چهارصد پونصد هزار تومن ارزش داره مثال زدم) وگرنه هرکی میدونه 250 برا آیپاد تاچ + 120 تومن برا گوشی خیلی خیلی به صرفه تر و عاقلانه تر ه برا علائقی که شما دارید ! 370 تومن کجا دو برابر این رقم کجا ! خو من خودم رو مثال زدم گفتم من به شخصه نمی تونم این دو دستگاه رو همیشه همراهم داشته باشم ولی اگه شما بتونی که , چرا که نه , حتما این دو تا رو بخر !

البته من صبرمیکنم تا سری جدید آیپاد بیاد تا ببینم چطوریه
    اینم حتما حتما صبر کن اگه تصمیمت رو گرفتی می خوای آیپاد تاچ بخری , باهات موافقم

خوب تو کدوم کشور آی فون این قیمتی که شما میگید هست؟
    توو اکثر کشور های اروپایی (که اپل محصولاتش رو از طریق قانونی به طور عمده وارد میکنه) , توو امریکا , توو ژاپن , کره و ...

--------------

در مورد این دوستمون هم pulp_152 وقتی این جواب رو توو تاپیک مجاور در مورد انتخاب بین آیفون و پرو 2 دیدم دیگه مطمعن شدم رو قضاوتم در مورد مشاوره های این دوستمون:

اگه بازی برات اهمیتی نداره دور ایفون رو خط بکش ... چون نصف قیمتش برای ساپورت بازیهاشه ! ...

اگه برات برنامه خیلی مهمه سراغ ویندوز برو که از مک هم اینده بهتری داره .. میتونی رو i8000 امنیا 2 فکر کنی و b7610 که کیبورد فیزیکی هم داره
    اول سامسونگ بعد هر چیز دیگه ای , هرچی هم بخواد جلوی سامسونگ قرار بگیره باید لح شه هرچند هیچ چیزی نمی تونه جلوی سامسونگ قرار بگیره !

پس بیخیال فک کنم مزیت ها و معایب 3GS رو نسبت به 8910 قبلا کامل گفتم پس بحث فرسایشی نمی خوام بکنم . موفق باشی دوست عزیز .

5. این کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول سامسونگ بعد هر چیز دیگه ای , هرچی هم بخواد جلوی سامسونگ قرار بگیره باید لح شه هرچند هیچ چیزی نمی تونه جلوی سامسونگ قرار بگیره !

پس بیخیال فک کنم مزیت ها و معایب 3GS رو نسبت به 8910 قبلا کامل گفتم پس بحث فرسایشی نمی خوام بکنم . موفق باشی دوست عزیز .

دوست من ... بنده با توجه به امکاناتی که دارم میبینم وهمینطور فیلمها و نظرات دارندگان و همینطور مشخصات صحبت میکنم ! ... البته درسته بنده طرفدار برند سامسونگ هستم اما اگر با توجه به قیمتش نیرزه به کسی که مشاوره میخواد پیشنهاد نمیدم ... و سعی میکنم مدلی رو که به نفعش هست پیشنهاد بدم ... در تاپیکهای دیگه چندین بار سونی اریکسون و موتورولا یا برندهای دیگه رو پیشنهاد دادم ...

با توجه به مشخصاتی که صفحه قبل گذاشتم اگر شما به نظرتون ایفون به صرفه تره بخرید بنده مشکلی ندارم در خرید شما... منتها نظر من اینه و تا زمانیکه با دلیل منطقی مثل صفحه قبل یا فیلم قانعم نکنی عوض نمیشه و به همه دوستان پیشنهاد میکنم ...

7. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

همه میدونن که محصولات اپل به خاطر قدرت نرم افزاریش خریده میشن. پس من که میخوام به این خاطر آی فون یا آی پاد بخریم، خوب مگه مرض دارم این همه پول اضاف بدم به خاطر دوربین و جی پی اس و گوشی بودن؟! همون درد دو گوشی بودن رو تحمل میکنم و پشتمو به 300-400 تومنی که ندادم گرم میکنم. نظرتون چیه؟

(((حالا برای انتخاب یه گوشی تاشو بهتر تاپیک جدابزنم؟)))

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

همون درد دو گوشی بودن رو تحمل میکنم و پشتمو به 300-400 تومنی که ندادم گرم میکنم. نظرتون چیه؟
    مطمعنا , چرا که نه؟! اگه با دو دستگاه جدا بودن مشکلی نداری , مبارکت هم باشه , هم آیپاد , هم گوشی

حالا برای انتخاب یه گوشی تاشو بهتر تاپیک جدابزنم؟
    فک نکنم نیازی باشه , همینجا انتظاراتت رو از گوشی و محدوده ی مالی برا گوشی که می خوای بخری رو بگو تا دوستان و اگه بتونم من خودم راهنمایی کنیم , فک کنم دیگه با خرید آیپاد تاچ بازی و برنامه و موسیقی از انتظاراتت از گوشی که می خوای بخری کم رنگ و کم رنگ تر بشه و جاش رو بده به باتری خوب و دوربین خوب و قیمت دور و ور 130 تومن , آره؟ انتظاراتت رو از گوشی بگو تا دوستان راهنماییت کنن

10. این کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فک نکنم نیازی باشه , همینجا انتظاراتت رو از گوشی و محدوده ی مالی برا گوشی که می خوای بخری رو بگو تا دوستان و اگه بتونم من خودم راهنمایی کنیم , فک کنم دیگه با خرید آیپاد تاچ بازی و برنامه و موسیقی از انتظاراتت از گوشی که می خوای بخری کم رنگ و کم رنگ تر بشه و جاش رو بده به باتری خوب و دوربین خوب و قیمت دور و ور 130 تومن , آره؟ انتظاراتت رو از گوشی بگو تا دوستان راهنماییت کنن
    خوب با وجود آیپاد. یه گوشی تاشو زیر 150 تومن. حالا اگه با این قیمت میشه دوربین خوبی داشته باشه که چه خوبتر تر!!! فقط به هیچ وجه نوکیا نباشه. و حتما" تاشو باشه. البته رفتم تهران کل علا الدین رو میگردم.

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

من قبل از این گوشی تاچ داشتم. سیمبین هم داشتم. ولی هنوز به ویندوز موبایل و مک نرسیدم. (مک اسم کدوم سیستم عامله؟ توی gsmarena اثری از مکنتاش نیست)

اولین بار که Nokia N82 رو گرفته بودم از فلاش زنون و GPS و شتاب سنج اون خیلی لذت بردم. الآن گوشی ای میخوام که در حد 600 تومن باشه و دوربین خوبی داشته باشه و صفحه نمایش بزرگ و کیفیت تصویر بالا. به نوکیا اصلا" فکر نکنید که ازش خسته شدم. سیمبیان نمیخوام! من اصلا" از PDF و آفیس و کارهای بیزینسی استفاده نمیکنم. فقط موزیک فیلم عکس بازی نرم افزار. همه هم تو زمینه سرگرمی و بس.

گوشی تاچ ای که داشتم LG KF700 بود که مذخرف بود. بیشترین رنج من از نداشتن کلید چهار جهت بود که کار با منو خیلی سخت بود. من حوصله بدست گرفتن مداد ندارم. اگه گوشی های تاچ مثل Pro 2 دردسر همیشه بودن دست روی صفحه نمایش داره، از انتخاب من خارجه.
    پس فراموش نکنید که مهمترین چیز جالب بودن گوشی برای منه. همچنین GPS و دوربین خوب و صدای خوب.
    با تاوجه به انظارات شما و اشاره ای هم که به کلید 4جهته داشتین ایکس1 بهترین گزینه میباشد.
    فقط دوربینش برای شما مناسب نیست که به نظره من با 600 هزار تومان اگه یه 50 هزار تومان بزاری روش میتونی یه ایکس1 بگیری و همچنین یه دوربین دیجیتال که هر چی دوربین گوشیه تو جیبش میزاره........

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ببینید، منم دیوونه ی اپل شدم. حالا بیاین منو جمع کنید. کف کردم. فقط یه دوستی گفته بود اگه میخواید یه چیزی بخرید، اون چیز و مبلغ معادلشو کنار هم بزارید و ببینید کدومو برمیدارید، نمیدونم چرا وقتی iPhone و 620 تومنو کنار هم میزارم، پولو برمیدارم! شاید چون الآن به پول نیاز دارم. ولی وقتی iPod و 240 تومنو میزارم، iPod رو برمیدارم. گیج شدم چیکارکنم! فعلا که صبر میکنم ببینم 7 سپتامبر چی میشه!

راستی از آیفون که نمیشه به گوشی های دیگه بلوتوث کرد، کی گفته بود میشه؟

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

ببینید، منم دیوونه ی اپل شدم. حالا بیاین منو جمع کنید. کف کردم. فقط یه دوستی گفته بود اگه میخواید یه چیزی بخرید، اون چیز و مبلغ معادلشو کنار هم بزارید و ببینید کدومو برمیدارید، نمیدونم چرا وقتی iPhone و 620 تومنو کنار هم میزارم، پولو برمیدارم! شاید چون الآن به پول نیاز دارم. ولی وقتی iPod و 240 تومنو میزارم، iPod رو برمیدارم. گیج شدم چیکارکنم! فعلا که صبر میکنم ببینم 7 سپتامبر چی میشه!

راستی از آیفون که نمیشه به گوشی های دیگه بلوتوث کرد، کی گفته بود میشه؟
    بايد هك بشه...و با يه نرم افزار ميشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •