دوستانی که فیلم هایی رو که نینجا از این دو گوشی گذاشته بود دیدن به این سوال من جواب بدن.فیلمی که با i8910 گرفته شده نسبت به n97 تاریک تره و فیلم n97 یه جورایی به زردی میزنه و نورش بیشتره.قضیه چیه؟
دوستانی که فیلم هایی رو که نینجا از این دو گوشی گذاشته بود دیدن به این سوال من جواب بدن.فیلمی که با i8910 گرفته شده نسبت به n97 تاریک تره و فیلم n97 یه جورایی به زردی میزنه و نورش بیشتره.قضیه چیه؟
فراموش نکن فیلم هایی که توی سایت یوتیوب گذاشته شده، کیفیتی در حد 3GP داره و فقط فرمتش شده فلش! همین![]()
منظورم فیلم هایی بود که خود نینجا گرفته بود و تو فروم گذاشته بود نه فیلم های یوتیوب.
آهان! شرمنده... حواسم به این نبود![]()
تو سایته گوشی شاپ اونجایی که محاسن و معایب گوشی رو گفته تو قسمته معایبش گفته: (مرور گر کند در گالری عکس). دوستان لطف کنن بگن قضیه این چیه.البته موضوع خیلی مهمی نیست ولی خب میخواستم بدونم.فقط خواهشا واسه جواب دادن به سوالام خیلی عجله نکنین بس که تعداد جواب دهنده ها زیاده.فقط نمیدونم چرا سوالای قبلیم یواش یواش داره تو تاپیک میماسه.ممنون.
اگه فیلمهایی که اول گذاشتم رو دیده باشید دیگه فکر نمیکنم سوالی باقی مونده باشه ... هر سرعتش تست شد و هم کارایش و هم ال سی دی و ...
سلام دوستان ببخشيد پريدم وسط بحثتون 2تا سوال داشتم
1يعني چي اينترنت i8910 ضعيف تر از n97 فقط از لحاظ كيبورد يا سرعت يا چيز هايه ديگه هم هست
و ديگه اينكه اخر i8910 ان گيج رو ساپورت ميكنه يا نه
من i8910 رو ترجيح ميدم اما زياد با اينترنت وبازي كار ميكنم وميگن تو اين 2مورد n97 برتره
كسي نيست به ما كمك كنه خيلي واسم مهمه ميخام يكيشو بخرم
8910 سرعت اینترنتش عالیه و از n97 کم نمیاره منتها واسه کیبورد فیزیکیشه که میگن n97 اینترنتش بهتره و بازیهایی رو ساپورت میکنه که N97 هم ساپورت نمیکنه ..
N-Gage رو که قطعا پشتیبانی می کنه. اما بحث اینجاس که N-Gage با رابط لمسی هنوز ساخته نشده!اون N-Gageی هم که روی N97 نصبه فقط با صفحه کلیدش کار می کنه نه با رابط لمسیش.
در اینترنت هم متوجه نشدم والا... ولی به احتمال قوی بیشتر مساله ضعیف بودنش نسبت به N97 سر نداشتن صفحه کلید هست؛ البته ظاهرا مرورگر امنیا HD نیرومندتره و توانایی مانور بالایی داره.
اگه مساله سر سرعت هم باشه، حالا بالفرض هم که مثلا این از سرعت 7 مگابیت پشتیبانی کنه و N97 از سرعت 7.2 مگابیت؛ وقتی توی ایران هنوز اپراتورهامون GPRS رو نصفه و نیمه و با سرعت افتضاح 10 Kbps ارایه می دن، چه فرقی می کنه که کدومشون توی سرعت اینترنت قوی باشه و کدومش ضعیف...!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)