تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 78

نام تاپيک: سریال گذر از پاییز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چند قسمت پایانی سریال عبور از پاییز به همه این مقایسه‌ها پایان می‌دهد، چون گره‌های داستان باز می‌شود، شخصیت‌ها بیشتر معرفی می‌شوند و تعلیق داستان نیز بیشتر می‌شود...

این صحنه درست مثل فیلم اسپارتاكوس است... این حركت امپراتور درست مثل شخصیت اصلی فیلم .... بود ... آدم اگه فیلم ببینه خیلی چیزا یاد می‌گیره، در یكی از فیلم‌ها دیدم كه «بدمن» فیلم، قهرمان قصه را وادار كرد كه سندی را امضا كنه اما بعد بدمنه متوجه شد كه خودكاری كه قهرمان با آن سند را امضا كرده از این خودكارایی بوده كه پس از مدتی رنگش پاك می‌شه...
    من ازاین فیلم یاد گرفتم و سر راه كه به خونه شما می‌اومدیم، یكی از اون خودكارا خریدم ... اینها بخشی از دیالوگ‌های شخصیت «خسرو» در سریال «عبور از پاییز» است كه برای هر عملش، سندی از یك فیلم سینمایی دارد. خسرو شخصیت گرم و رك و راستی دارد، او پروایی ندارد از این‌كه بگوید عاشق ثروت كامیاب است و دوست دارد همه آن را از آن خود كند، اصلا از این نمی‌هراسد كه به زنش، پوران بگوید كه فقط به خاطر ثروت پدرش است كه با او زندگی می‌كند. خسرو را می‌توان یكی از سمپاتیك‌ترین شخصیت‌های سریال عبور از پاییز دانست كه نقش او را میرطاهر مظلومی بازی می‌كند. مظلومی پیش از آن‌كه بازیگر باشد، دوبلور است اما چند سالی است كه كنار دوبله، بیشتر فعالیت خود را در زمینه بازیگری متمركز كرده است. او با سریال آدمخوار به مخاطبان تلویزیون معرفی شد و در ادامه با بازی در سریال‌هایی مانند ابراهیم خلیل‌الله و عمارت فرنگی و بازی در نقش احمد شاه بین مردم به شهرت رسید. بازی متفاوت او در سریال عبور از پاییز، بهانه‌ای شد برای گفتگو با این بازیگر و چگونگی بازی او درنقش خسرو.

ابتدا شاید بهتر باشد درباره خسرو و ویژگی‌هایی كه شما را ترغیب كرده كه نقش او را بازی كنید، برایمان بگویید.
    از طرف تهیه‌كننده به كار دعوت شدم و از ابتدا مشخص شده بود كه نقش خسرو را بازی كنم. فیلمنامه را كه خواندم، از شخصیت خسرو خوشم آمد؛ شخصیتی كه مدام فیلم می‌بیند و برای آنها در دنیای واقعی مابه‌ازا پیدا می‌كند. خسرو، داماد خانواده‌ای ثروتمند است، اما معتقد است از فیلم‌ها می‌توان آموخت. او رمز موفقیت خود را در فیلم دیدن می‌داند چون به وسیله پیام این فیلم‌ها می‌تواند برای زندگی خود و اتفاقاتی كه رخ می‌دهد، برنامه‌ریزی كند.

آیا خود شما هم چنین شخصیتی دارید؟ یعنی فیلم زیاد می‌بینید؟
    بله. من فیلم زیاد می‌بینم. چون در زمینه دوبله هم فعالیت دارم، وقتی برای نقش‌گویی دعوت می‌شوم، روزانه یك فیلم می‌بینم وقتی هم كاری ندارم و در خانه هستم، حتما روزی یك فیلم می‌بینم چون مثل خسرو معتقدم از فیلم‌ها خیلی چیزها می‌توان آموخت و از تجربیات شخصیت‌های آنها استفاده كرد.

با توجه به این كه فیلم زیاد دیده‌اید، مابه ازای شخصیت خسرو را در كدام فیلم دیده‌اید؟
    خسرو ملغمه‌ای از چند شخصیت و چند فیلم است در قسمت‌های آینده بیشتر با شخصیت خسرو آشنا خواهید شد، چون در این قسمت‌ها بیوگرافی، چگونگی زندگی و ازدواج او با پوران بازگو می‌شود.

نقش خسرو با نقش‌هایی كه تاكنون بازی كرده‌اید، كاملا متفاوت است، چگونه به این نقش نزدیك شدید كه توانستید این تفاوت را به مخاطب نشان دهید؟
    من همیشه و در همه كارهایم سعی كرده‌ام با تحلیل نقش سر صحنه بروم و كارم را درست انجام بدهم. حتی در خانه برای نقشم، یك روزنامه دیواری درست می‌كنم و مسیری را كه برای به سرانجام رساندن نقش باید طی كنم روی آن ترسیم می‌كنم. اما همواره این نكته را در نظر دارم كه بازیگر باید در مصرف حس، زیاده‌روی نكند و قدم به قدم پیش برود تا بتواند مخاطب را با خود همراه كند. البته این را هم بگویم كه راز موفقیت فقط در عاشقی است، اگر عاشق كارت باشی و برای آن وقت بگذاری، حتما موفق می‌شوی.

كدام سكانس سریال عبور از پاییز را بیشتر از بقیه دوست دارید؟
    سكانسی هست كه هنوز پخش نشده. در این سكانس من منولوگی را با خودم زمزمه می‌كنم كه دیالوگی از یك فیلم است، می‌گویم: یك نگاه به پل بنداز، فقط یك نگاه. فیلمی از سیدنی لومت یا جای دیگر می‌گویم: من نمی‌خوام از گذشته كه گذشته، چیزی بگم از آواز زیر بارون و فیلم‌های جان فورد...

میرطاهر مظلومی برای بازی در نقش خسرو به خودش چه نمره‌ای می‌دهد؟
    من اهل نمره دادن نیستم، چون معتقدم مردم بهترین داور هستند، آنها خیلی ریزبینانه به همه كارها نگاه می‌كنند و به آنها امتیاز و نمره می‌دهند. مهم مردم هستند كه باید كار یا نقشی را بپسندند.

به نظر می‌رسد نقش خسرو بتواند پای شما را به كارهای كمدی باز كند، نظر خودتان چیست؟
    امیدوارم چنین شود چون بازی در نقش‌های كمدی بخصوص كمدی موقعیت را خیلی دوست دارم.

داستان سریال عبور از پاییز شبیه كدام یك از فیلم‌هایی است كه تاكنون دیده‌اید؟
    به نظر من، مخاطبان باید تا پایان قصه صبر كنند بعد درباره شباهت‌های این سریال با برخی فیلم‌ها قضاوت كنند. الان یك عده می‌گویند شبیه شاه لیر است، عده‌ای آن را شبیه پاییز پدرسالار می‌دانند و گروهی هم می‌گویند مثل فیلم پدرخوانده است، اما چند قسمت پایانی سریال عبور از پاییز به همه این مقایسه‌ها پایان می‌دهد، چون گره‌های داستان باز می‌شود، شخصیت‌ها بیشتر معرفی می‌شوند و تعلیق داستان نیز بیشتر می‌شود.
    منبع: jamejamonline.ir

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

واقعا که فیلم مضخرفیه.آخه هر خری دیگه میتونست اون تفنگ رو زیر بالش ببینه چطور شد که اون یارو برادر زنه کامیاب ندیدش؟تازه روی همون بالش سرش رو گراشت و خوابید؟ از حق نگذریم امسال به جز پنجمین خورشید ضایع ترین سریالهای ماه رمضون رو شاهد بودیم.

3. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

پست بالا تایید میشه
    تازه مسخره ترشم اینه که این باباهه از اول دستشو وا میکرد...دیگه چرا اون همه وایستاد؟
    ولی دلم واسه برادر زنه سوخت
    این رییسه زیادی وحشیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اين دختره چرا مثل ماست ميمونه؟ دختر كوچيكه.

شل و وله ! اون از راه رفتنش اون از تيپ شلختش اون از وارفته حرف زدنش اصلا من نميدونم كي اينو بازيگر كرده
    حالم بد ميشه وقتي صحنه هايي كه بازي كرده ميبينم

اصلا تونايي نشون دادن احساسات يك آدم رو نداره نميدونم شبيه چيه ولي آدم نيست خشك و بي احساس و شل و ول .....

باباش هم اينگار عصا قورت داده يادم نمياد تو كل سريال كمرش يا گردنش خم شده باشه

خلاصه سرياليست جالب از بازي چندين مجسمه...از بازي ارجمند هم هيچوقت خوشم نيومد و اون پسره كه هميشه نقش آدم هاي شرور رو بازي ميكنه (برادر زن قبليش)

بعضي هنرپيشه ها به قدري نقشهاي منفي و شرور رو خوب بازي ميكنن كه بيننده جذب نقش منفي فيلم ميشه.... اون رفيق معتادش كه فكر ميكنه با تيكه كلامايي كه ميندازه بامزه ترين آدم دنياست...اينگا داره رو 2تا چوب كبريت راه ميره ! ديگه قرار نيست هر كسي با هر تيپ و قيافه بياد هنرپيشه بشه !

ديگه كي موند؟
    Last edited by toolhelp; 15-09-2009 at 18:50.

6. 3 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شیرین بینا هم که جدیدا تو همه فیلما میمیره

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

واقعا که فیلم مضخرفیه.آخه هر خری دیگه میتونست اون تفنگ رو زیر بالش ببینه چطور شد که اون یارو برادر زنه کامیاب ندیدش؟تازه روی همون بالش سرش رو گراشت و خوابید؟ از حق نگذریم امسال به جز پنجمین خورشید ضایع ترین سریالهای ماه رمضون رو شاهد بودیم.
    نربان آسمان که از پنجمیش خورشیدم بهتر بود. اون اصلا نباید تو رمضون پخش می شد(قاتی آب دوغ خیاریا!)

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض گپ و گفتی خودمانی با میرطاهر مظلومی درباره نقش بامزه اش در عبوراز پائیز

اين صحنه درست مثل فيلم اسپارتاكوس است... اين حركت امپراتور درست مثل شخصيت اصلي فيلم .... بود ... آدم اگه فيلم ببينه خيلي چيزا ياد مي‌گيره، در يكي از فيلم‌ها ديدم كه «بدمن» فيلم، قهرمان قصه را وادار كرد كه سندي را امضا كنه اما بعد بدمنه متوجه شد كه خودكاري كه قهرمان با آن سند را امضا كرده از اين خودكارايي بوده كه پس از مدتي رنگش پاك مي‌شه...

من ازاين فيلم ياد گرفتم و سر راه كه به خونه شما مي‌اومديم، يكي از اون خودكارا خريدم ... اينها بخشي از ديالوگ‌هاي شخصيت «خسرو» در سريال «عبور از پاييز» است كه براي هر عملش، سندي از يك فيلم سينمايي دارد. خسرو شخصيت گرم و رك و راستي دارد، او پروايي ندارد از اين‌كه بگويد عاشق ثروت كامياب است و دوست دارد همه آن را از آن خود كند، اصلا از اين نمي‌هراسد كه به زنش، پوران بگويد كه فقط به خاطر ثروت پدرش است كه با او زندگي مي‌كند. خسرو را مي‌توان يكي از سمپاتيك‌ترين شخصيت‌هاي سريال عبور از پاييز دانست كه نقش او را ميرطاهر مظلومي بازي مي‌كند. مظلومي پيش از آن‌كه بازيگر باشد، دوبلور است اما چند سالي است كه كنار دوبله، بيشتر فعاليت خود را در زمينه بازيگري متمركز كرده است. او با سريال آدمخوار به مخاطبان تلويزيون معرفي شد و در ادامه با بازي در سريال‌هايي مانند ابراهيم خليل‌الله و عمارت فرنگي و بازي در نقش احمد شاه بين مردم به شهرت رسيد. بازي متفاوت او در سريال عبور از پاييز، بهانه‌اي شد براي گفتگو با اين بازيگر و چگونگي بازي او درنقش خسرو.

ابتدا شايد بهتر باشد درباره خسرو و ويژگي‌هايي كه شما را ترغيب كرده كه نقش او را بازي كنيد، برايمان بگوييد.

از طرف تهيه‌كننده به كار دعوت شدم و از ابتدا مشخص شده بود كه نقش خسرو را بازي كنم. فيلمنامه را كه خواندم، از شخصيت خسرو خوشم آمد؛ شخصيتي كه مدام فيلم مي‌بيند و براي آنها در دنياي واقعي مابه‌ازا پيدا مي‌كند. خسرو، داماد خانواده‌اي ثروتمند است، اما معتقد است از فيلم‌ها مي‌توان آموخت. او رمز موفقيت خود را در فيلم ديدن مي‌داند چون به وسيله پيام اين فيلم‌ها مي‌تواند براي زندگي خود و اتفاقاتي كه رخ مي‌دهد، برنامه‌ريزي كند.

آيا خود شما هم چنين شخصيتي داريد؟ يعني فيلم زياد مي‌بينيد؟

بله. من فيلم زياد مي‌بينم. چون در زمينه دوبله هم فعاليت دارم، وقتي براي نقش‌گويي دعوت مي‌شوم، روزانه يك فيلم مي‌بينم وقتي هم كاري ندارم و در خانه هستم، حتما روزي يك فيلم مي‌بينم چون مثل خسرو معتقدم از فيلم‌ها خيلي چيزها مي‌توان آموخت و از تجربيات شخصيت‌هاي آنها استفاده كرد.

با توجه به اين كه فيلم زياد ديده‌ايد، مابه ازاي شخصيت خسرو را در كدام فيلم ديده‌ايد؟

خسرو ملغمه‌اي از چند شخصيت و چند فيلم است در قسمت‌هاي آينده بيشتر با شخصيت خسرو آشنا خواهيد شد، چون در اين قسمت‌ها بيوگرافي، چگونگي زندگي و ازدواج او با پوران بازگو مي‌شود.

نقش خسرو با نقش‌هايي كه تاكنون بازي كرده‌ايد، كاملا متفاوت است، چگونه به اين نقش نزديك شديد كه توانستيد اين تفاوت را به مخاطب نشان دهيد؟

من هميشه و در همه كارهايم سعي كرده‌ام با تحليل نقش سر صحنه بروم و كارم را درست انجام بدهم. حتي در خانه براي نقشم، يك روزنامه ديواري درست مي‌كنم و مسيري را كه براي به سرانجام رساندن نقش بايد طي كنم روي آن ترسيم مي‌كنم. اما همواره اين نكته را در نظر دارم كه بازيگر بايد در مصرف حس، زياده‌روي نكند و قدم به قدم پيش برود تا بتواند مخاطب را با خود همراه كند. البته اين را هم بگويم كه راز موفقيت فقط در عاشقي است، اگر عاشق كارت باشي و براي آن وقت بگذاري، حتما موفق مي‌شوي.

كدام سكانس سريال عبور از پاييز را بيشتر از بقيه دوست داريد؟

سكانسي هست كه هنوز پخش نشده. در اين سكانس من منولوگي را با خودم زمزمه مي‌كنم كه ديالوگي از يك فيلم است، مي‌گويم: يك نگاه به پل بنداز، فقط يك نگاه. فيلمي از سيدني لومت يا جاي ديگر مي‌گويم: من نمي‌خوام از گذشته كه گذشته، چيزي بگم از آواز زير بارون و فيلم‌هاي جان فورد...

ميرطاهر مظلومي براي بازي در نقش خسرو به خودش چه نمره‌اي مي‌دهد؟

من اهل نمره دادن نيستم، چون معتقدم مردم بهترين داور هستند، آنها خيلي ريزبينانه به همه كارها نگاه مي‌كنند و به آنها امتياز و نمره مي‌دهند. مهم مردم هستند كه بايد كار يا نقشي را بپسندند.

به نظر مي‌رسد نقش خسرو بتواند پاي شما را به كارهاي كمدي باز كند، نظر خودتان چيست؟

اميدوارم چنين شود چون بازي در نقش‌هاي كمدي بخصوص كمدي موقعيت را خيلي دوست دارم.

داستان سريال عبور از پاييز شبيه كدام يك از فيلم‌هايي است كه تاكنون ديده‌ايد؟

به نظر من، مخاطبان بايد تا پايان قصه صبر كنند بعد درباره شباهت‌هاي اين سريال با برخي فيلم‌ها قضاوت كنند. الان يك عده مي‌گويند شبيه شاه لير است، عده‌اي آن را شبيه پاييز پدرسالار مي‌دانند و گروهي هم مي‌گويند مثل فيلم پدرخوانده است، اما چند قسمت پاياني سريال عبور از پاييز به همه اين مقايسه‌ها پايان مي‌دهد، چون گره‌هاي داستان باز مي‌شود، شخصيت‌ها بيشتر معرفي مي‌شوند و تعليق داستان نيز بيشتر مي‌شود.

10. 2 کاربر از دل تنگم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فضولی ممنوع

پيش فرض

این کامیابه چقدر اعصاب خورد کن بود اهههههههههههههههههههههههه ههه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

هم‌زمان با آخرين شب‌هاي پخش؛
    تصويربرداري «عبور از پاييز» در شمال كشور پايان يافت

خبرگزاري فارس: تصويربرداري مجموعه «عبور از پاييز» به نويسندگي و كارگرداني مسعود شامحمدي شب گذشته در شمال كشور پايان يافت.

رضا جودي تهيه كننده اين مجموعه در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: شب گذشته تصويربرداري «عبور از پاييز» با ضبط صحنه‌هاي مربوط به جنگل‌هاي عباس آباد به پايان رسيد و گروه عازم تهران شد.
    وي ادامه داد: اين صحنه‌ها مربوط به قسمت‌هاي 25 و 26 مجموعه بود و در اين صحنه‌ها «ليدا عباسي» و «بروز ارجمند» حضور داشتند.
    مجموعه «عبور از پاييز» تا آخرين شب ماه مبارك رمضان از شبكه دوم سيما پخش خواهد شد.
    «عبور از پاييز» درباره زندگي مرد ثروتمندي به نام فرخ است كه با دختران و دامادهايش رابطه خوبي دارد اما احساس مي‌كند كه دوران بازنشستگي‌‌اش فرا رسيده و بايد اموال و مسئوليت‌هاي خود را به دخترانش واگذار كند اما شروطي براي انجام اين كار وجود دارد...
    در اين مجموعه كه هم اينك از شبكه دو سيما در حال پخش است، چنگيز جليلوند نقش فرخ را بازي مي‌كند و محمود عزيزي، شيرين بينا، بروز ارجمند، رحيم نوروزي، بهناز جعفري، رامين راستاد، محمود بنفشه‌خواه، فرشيد زارعي‌فر و ميرطاهر مظلومي از ديگر بازيگران آن هستند.

داره خودمونی میشه mahshid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كلا امسال هيچ كدوم از سريالهاي ماه رمضون ربطي به ماه مبارك رمضان نداشت.
    تا حالا سريالايي به اين مزخرفي نديده بودم.

14. این کاربر از mahshid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •