امتیازات بازی چطور بوده؟
حذف شود...
Last edited by marmolak kocholo; 08-09-2011 at 01:30.
به خدا فقط یه صفحه، فقط یه صفحه پیش کلی امتیاز از بازی گذاشته شد!
---------
بازی رو گرفتم، تا اینجاش که خوب بوده و کم و کسری نداشته.
اول بازی با یه دمو جالب شروع میشه، بعدش هم ادامه داستان. این طور که معلوم هست با یه زامبی کشی با داستان طرفیم.
تا اینجایی که رفتم متوجه شدم سازنده ها سعی کردن صحنه های احساسی درست کنن و تو این کار هم تقریبا موفق بودن.
بازی سرشار از المان های آر پی جی هست، آپگرید، ریپیر اسلحه ها، گرفتن کوئیست، لول آپ، اسکیل و و و...
مبارزات نزدیک بازی هم قشنگ درست شده ولی می تونست بهتر باشه.
همون طور هم که می دونید بازی به صورت اُپن ورلد تو یه جزیره هست.
در کل بازی سرگرم کننده و خوبی به نظر میرسه به شرطی که خسته کننده نشه!
تا الان 2 ساعت و 30 دقیقه بازی کردم و فقط از یه چیزی اعصابم خورد شد.همه چیزه بازی خوبه ولی اگه شما یه منطقه رو بکشید و هریوسیله اونجاست رو بردارید و برید منطقه ی دیگه و دوباره برگردید اونجا دقیقا همون اتفاقاتی میوفته که برای اول براتون افتاده و همه ی زامبی ها برگشتن و دقیقا سر جای قبلی وایسادن وحتی همه وسیله ها هم برگشتن!
راستی تو بازی ماشین رو هم سوار شدم.یکم رانندگیش مشکل داره برای یه بازیه open world.ولی خوب شایدم قابل قبول باشه برای یه بازی تو این سبک.
مگه این بازی اومده ؟؟؟؟
بله مدتی میشه که اومده.
خیلی با بازی حال کردم بالاخره یه زامبی کشی درست حسابی بازی کردیم.
فقط یکم بازی میکنی تکراری میشه.
برای همین کم بازی میکنم.
در کل داستان و گرافیک خوبی داره.
![]()
Last edited by Little Sparrow; 08-09-2011 at 15:19.
موتر بازی چیه؟
لان کرک شده (کرک فیکس هم واسش اومد)
به نظر منم باید بازیه جالبی باشه
میگم ما دانلود کنیم یا منتظر نسخه اصلاح شده باشیم؟
همونی که گفته تا چند روز دیگه عرضه میشه
من نسخه ی ریپک شده ی black box رو دانلود کردم به نظر میرسه کامل باشه همه دمو ها و ... هست افت کیفیت زیاد به چشم نمیاد . حجمش 1.7 گیگ هست که بعد از نصب 7.6 گیگ میشه . کاملا هم سالم هست تست کردم .
بازیش در کل بازی خیلی جالبی هست با گیم پلی و گرافیک خیلی خوب . فقط یه کم هیجانش فوق العاده کمه و به شدت تکراری میشه یعد از نیم ساعت بازی , حتی برای اولین بار .
زیامبی هاش هم خیلی سرد هستند . یعنی تا یارو زامبیه بلد شه بیاد تورو بزنه 10 تاشونو کشتی یعنی عملا زامبی هاش کشکن. حرکاتش هم که خیلی طبیعی هست ولی واقعا خسته کننده میشه بعد از یه مدت البته یه قسمت آپگرید داره که میتونید آپگرید کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)