تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 31 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 309

نام تاپيک: Gran Turismo 5

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

پست من که جاییش نشون نمیده همچین حرفی زده باشم

بله اینا صحیحه
    اما فکر نمی کنم بشه اصول پردازش دو تا کنسولو با هم مقایسه کرد
    نوع پردازش باید فرق های زیادی با هم داشته باشه و فقط به مقدار رم ربطی نداره
    اگه منطقمون این باشه که رم گرافیکی ps3 نصف 360 هست پس گرافیک بازی هاش هم نصف 360 هست در صورتی که همچین چیزی رو شاهد نیستیم و در بعضی موارد حالا نمی دونیم فقط شعار تبلیغاتی هست یا واقعیت بعضی بازی ها فقط می تونن روی ps3 اجرا بشن با 60 فریم در حالت HD مثلا GoW 3 یا همین GT هم فک کنم 60 فریم باشه
    توی کنسول بخش اعظم پردازش ها توسط پردازنده انجام میشه
    به خدا من همش رو فارسی نوشتم !!!!!!

من کجا در باره پردازش گرافیکی صحبت کردم و ربطش دادم به رم ؟

میشه اینکه من گفتم رم Ps3 نثف 360 هستش پس در نتیجه گرافیک Ps3 هم نصف هست رو به من نشون بدید ؟

دوستان فرموده بودند که تکستچر های در کنسول Ps3 فشرده شده نیستند و بنده با مقایسه میزان رم دستگاه و تواناییش نشون دادم که فشرده شده هست و نمیتونه نباشه و البته این رو هم نشون دادم که تکستچر تاثیر آنچنانی در رندرینگ و گرافیک بازی نداره ، فکر کنم 3-4 بار هم این موضوع رو گفته باشم .

در ضمن پست خودتون رو یک بار دثگه قرار میدم :
    نمی دونم منطقت چیه که میگی ربط نداره
    بازی های 360 معمولا فشرده می شن ولی PS3 نیازی به فشرده سازی نداره
    از نظر قدرت پردازش بافت ها هم که ps3 با آنچارتد و کیلزون 2 و heavy rain و gow 3 قدرت خودش رو نشون داد
    این شما بودید که فشرده نبودن محتوای یک بازی رو مساوی با بالا تر بودن گرافیک قرار دادید ، نه من .

اگ منظور من رو دفعه های قبلی متوجه نشدید ساده تر براتون مینوسیم :

آبجکت های سه یعدی و انجین بازی و شیوه رندرینگ همش روی هم از چند مگا بایت تجاوز نمیکنه و این تکستچر ها ، دمو ها و فایل های صوتی بازی هستش که حجمش رو میبره آسمون . پس بازی که محتواش فشرده نباشه لزوما گرافیک بالاتری نداره بلکه نیاز به مموری بیشتر داره برای لود کردن محتوای سنگین تر ، همین و بس . از اونجایی که Ps3 محدودیت سخت افزاری داره نمیتونند همین داستان رو به صورت فشرده نشده روش قرار بدهند چرا که رم این کنسول اجازه نمیده ، مال 360 هم که دو برابر هست اجازه نمیده چه برسه به Ps3 . این حرف که بازی های Ps3 فشرده شده نیستند پس گرافیکشون بالاتره حرف 100% اشتباهیه .

یک مثال ساده ، توی PC خفن ترین بازی که میشناسی رو انتخاب کن فایل های مربوط به تکستچر و صدا و دمو های بازی رو جدا ، اون چیزی که تهش میمونه موتور بازی + طراحی های سه بعدی و خلاصه کل بازی به صورت مش رندرینگ هستش و البته صامت ، ببین چند مگ میشه . برای نمونه بازی DOOMIII همه این داستان هاش روی هم همش 5 مگ هست .

پست ها رو با دقت بخونید بی زحمت .
    Last edited by sonixax; 10-01-2010 at 16:50.

2. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

◄ اول از همه از اینکه بحث منحرف شده معذرت ؛ اما بحث جالببه داریم چیز یاد می گیریم

من کجا در باره پردازش گرافیکی صحبت کردم و ربطش دادم به رم ؟

میشه اینکه من گفتم رم Ps3 نثف 360 هستش پس در نتیجه گرافیک Ps3 هم نصف هست رو به من نشون بدید ؟

دوستان فرموده بودند که تکستچر های در کنسول Ps3 فشرده شده نیستند و بنده با مقایسه میزان رم دستگاه و تواناییش نشون دادم که فشرده شده هست و نمیتونه نباشه و البته این رو هم نشون دادم که تکستچر تاثیر آنچنانی در رندرینگ و گرافیک بازی نداره ، فکر کنم 3-4 بار هم این موضوع رو گفته باشم .
    کلا بحث جالبی شده
    من فکر کنم فشرده سازی تکسچر ها و خروجی دادن یکی از کارهای موتور های بازی هم هست یعنی شما هر تکسچری حال می کنی به موتور می دی اما موتور اونو خودش فشرده می کنه
    اصلا نمیشه گفت تکسچر ربطی به گرافیک بازی نداره ! تکسچر هست که ظاهر گرافیک بازی رو می سازه
    در ضمن من نسبتا مقایسه ای حرف می زنم اگه مثلا بافت های استفاده شده در بهترین بازی های ps3 از نظر گرافیکی مثل انچارتد 2 و کیلزون 2 و heavy rain رو با بهترین بازی های گرافیکی 360 مقایسه کنیم بازم تکسچر های خیلی بهتری رو روی ps3 می بینیم که اگه بازم بر اساس منطق نصف بودن رم گرافیک و در نتیجه فشرده شدن بیشتر تکسچر ها بخوایم بحث کنیم می بینیم که اینطور نیست

این شما بودید که فشرده نبودن محتوای یک بازی رو مساوی با بالا تر بودن گرافیک قرار دادید ، نه من .
    تو همون جمله ی من ، من نگفتم فشرده نمیشه پس گرافیک بالاتره ! گفتم فشرده نمیشه ! یعنی تکسچر هایی که توی دیسک بازی قرار داده میشه نسبت به بازی 360 فشرده سازی کمتری شده ! مگه غیر اینه ؟

در ضمن من کلا با مقایسه نحوه ی پردازش ها روی کنسول با پی سی مخالفم چون اصلا قابل مقایسه نیستن

4. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

◄ اول از همه از اینکه بحث منحرف شده معذرت ؛ اما بحث جالببه داریم چیز یاد می گیریم

کلا بحث جالبی شده
    من فکر کنم فشرده سازی تکسچر ها و خروجی دادن یکی از کارهای موتور های بازی هم هست یعنی شما هر تکسچری حال می کنی به موتور می دی اما موتور اونو خودش فشرده می کنه
    اصلا نمیشه گفت تکسچر ربطی به گرافیک بازی نداره ! تکسچر هست که ظاهر گرافیک بازی رو می سازه
    در ضمن من نسبتا مقایسه ای حرف می زنم اگه مثلا بافت های استفاده شده در بهترین بازی های ps3 از نظر گرافیکی مثل انچارتد 2 و کیلزون 2 و heavy rain رو با بهترین بازی های گرافیکی 360 مقایسه کنیم بازم تکسچر های خیلی بهتری رو روی ps3 می بینیم که اگه بازم بر اساس منطق نصف بودن رم گرافیک و در نتیجه فشرده شدن بیشتر تکسچر ها بخوایم بحث کنیم می بینیم که اینطور نیست

تو همون جمله ی من ، من نگفتم فشرده نمیشه پس گرافیک بالاتره ! گفتم فشرده نمیشه ! یعنی تکسچر هایی که توی دیسک بازی قرار داده میشه نسبت به بازی 360 فشرده سازی کمتری شده ! مگه غیر اینه ؟

در ضمن من کلا با مقایسه نحوه ی پردازش ها روی کنسول با پی سی مخالفم چون اصلا قابل مقایسه نیستن

نه کار موتور نیست به هیچ عنوان . اگر موتور بازی بخوا تکستچر رو فشرده بکنه پدر CPU در میاد . تکستچر ها از همون اول فشرده هستند .

شما اگر بری GTA IV یا Evil5 که روی هر دو تا کنسول هست رو با نرم افزار Game Extractor اکسترکت کنی میبینی که تکستچر ها هیچ فرقی با هم ندارند .

تکستچر در ردنرینگ هیچ تاثیری نداره ، تکستچر در حقیقت یک عکسه قدیم ها بیتمپ بود الان جیپگ ، هیچ فرقی هم نمیکنه فشرده باشه یا نباشه چون وقتی روی مش سه بعدی میاد شما نمیتونی تشخیص بدی با چشم .

توی تاپیک Ps3 در این باره نوشتم که چرا به نظرتون بهتر میاد ، اگر دوست دارید اونجا بخث رو ادامه بدیم ، تاپیک اینجا منفجر شد

6. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

نه کار موتور نیست به هیچ عنوان . اگر موتور بازی بخوا تکستچر رو فشرده بکنه پدر CPU در میاد . تکستچر ها از همون اول فشرده هستند .
    منطقیه

شما اگر بری GTA IV یا Evil5 که روی هر دو تا کنسول هست رو با نرم افزار Game Extractor اکسترکت کنی میبینی که تکستچر ها هیچ فرقی با هم ندارند .
    بازی های مولتی در این زمینه بحث نشه بهتره

تکستچر در ردنرینگ هیچ تاثیری نداره ، تکستچر در حقیقت یک عکسه قدیم ها بیتمپ بود الان جیپگ ، هیچ فرقی هم نمیکنه فشرده باشه یا نباشه چون وقتی روی مش سه بعدی میاد شما نمیتونی تشخیص بدی با چشم .
    نمیشه گفت هیچ تاثیری نداره ، اگه نداشت شک نکن گرافیک بازی های امروزی خیلی بهتر از این حرفا بود !
    درسته پخش اصلی تو رندر به پولی گان و تعداد مش ها بیشتر برط داره اما اونطوری هم نیست که به تکسچر ربطی نداشته باشه

توی تاپیک Ps3 در این باره نوشتم که چرا به نظرتون بهتر میاد ، اگر دوست دارید اونجا بخث رو ادامه بدیم ، تاپیک اینجا منفجر شد
    کلا بحث جالبی شد ، با چی شروع شد با چی تموم شد !

8. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نمیشه گفت هیچ تاثیری نداره ، اگه نداشت شک نکن گرافیک بازی های امروزی خیلی بهتر از این حرفا بود !
    درسته پخش اصلی تو رندر به پولی گان و تعداد مش ها بیشتر برط داره اما اونطوری هم نیست که به تکسچر ربطی نداشته باشه
    ببینید ، خفن ترین تکستچری که میشه قرار داد برای یک بازی ، عکس واقعی هستش . از عکس واقعی بالاتر در مورد تکستچر نداریم و فقط میتونه کاراکتر بازی رو از حالت کارتونی خارج کنه نه اینکه گرافیک رو ببره بالا .

رزولوشن تکستچر هم در دنیای امروز زیاد تاثیری ناره ، چون امروزه فقط با تکستچر در حقیقت مش سه بعدی رو رنگ آمیزی میکنند و بعدش با یک سری متد مثل شیدینگ یا آلیاس اون رو پردازش میکنند که گرافیک کاراکتر میره بالاتر .
    ولی خود تکستچر هیچ تاثیری نداره ، اگر مودینگ بازی GTA رو بلد باشید میتونید تکستچر های فوق خفن بهش اضافه کنید و ببینید که هیچ اتفاق خاصی نمیوفته .

10. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

البته من دوباره پست های شما رو خوندم کلی تناقض توی حرفاتون هست
    اول از همه اینکه اصلا نمی تونم قبول کنم که تکسچر ها رو رنگ بندی می خونی
    تمام اشیا های بازی تکسچر های جدا گونه داره و بخش اصلی گرافیک بازی رو هم تشکیل میده
    شما خودت گفتی که فایل های موتور و اینا چند مگ بیشتر نیست ، و از طرفی هم گفتی که تکسچر ها نقش زیادی تو گرافیک بازی ندارن و فشرده هم می شن و بخش اعظم فایل های یه بازی مربوط به تکسچر و صدا و... ایناست
    پس اگه خوشبینانه هم حساب کنیم یه بازی که از بلوری دولایه استفاده می کنه فوقش 1 گیگ فایل های موتوره ! بقیش می شه فایل های تکسچر و صدا و...
    ماد کردن بازی ها هم به نظر کار درستی برای نتیجه گرفتن نیست یه موتور بازی وظیفه داره همون خروجی که بهش گفته شده تحویل بده و این خروجی تو بازی های مختلف فرق میکنه
    الان واقعا دوس داشتم بازی سازی و... اینا رو بلد بودم تا بیشتر می فهمیدم اساس این قضیه رو

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

البته من دوباره پست های شما رو خوندم کلی تناقض توی حرفاتون هست
    اول از همه اینکه اصلا نمی تونم قبول کنم که تکسچر ها رو رنگ بندی می خونی
    تمام اشیا های بازی تکسچر های جدا گونه داره و بخش اصلی گرافیک بازی رو هم تشکیل میده
    شما خودت گفتی که فایل های موتور و اینا چند مگ بیشتر نیست ، و از طرفی هم گفتی که تکسچر ها نقش زیادی تو گرافیک بازی ندارن و فشرده هم می شن و بخش اعظم فایل های یه بازی مربوط به تکسچر و صدا و... ایناست
    پس اگه خوشبینانه هم حساب کنیم یه بازی که از بلوری دولایه استفاده می کنه فوقش 1 گیگ فایل های موتوره ! بقیش می شه فایل های تکسچر و صدا و...
    ماد کردن بازی ها هم به نظر کار درستی برای نتیجه گرفتن نیست یه موتور بازی وظیفه داره همون خروجی که بهش گفته شده تحویل بده و این خروجی تو بازی های مختلف فرق میکنه
    الان واقعا دوس داشتم بازی سازی و... اینا رو بلد بودم تا بیشتر می فهمیدم اساس این قضیه رو
    شما اول تناقضات بنده رو نشون بده ، این یک .

دو - اگر شما نمیدونی تکستچر چیه من برات میگ : تکستچر یه عکسه که بر روی مش سه بعدی میشینه و اون رو رنگ آمیزی میکنه ، قدیم ها از پالت استفاده میشد که الان دیگه منسوخ شده . طبیعی هستش که هر بازی تکستچر های زیادی داره چون هر کاراکتر رنگ آمیزی خاص خودش رو داره . تکستچر ها درست مثل کاغذ کادو عمل میکنند یعنی یهک شیئ سه بعدی را روکش میکنند ، و هیچ تاثیری در رندرینگ ندارند ، شما الن همین بازی GT رو ساتخراج کن تکستچر مثلا بنز نقره ای یک عکس مات و بیخود الکی پلکیه و وقتی رندر میاد روش بهش رفلکس و هزار تا چیز دیگه میده ، هیچ نیازه نیست که کیفیت تکستچر بالا باشه .

در مورد تکستچر و مودینگ هم که خودت جواب خودت رو دادی برادر :

یعنی خودت گفتی که تکستچر هیچ ربطی نداره و این موتور بازی هست که وظیفه رندرینگ رو به عهده داره .

از اونجایی که حدس میزنم شما هنوز نمیدونی تکستچر چیه برات یه دونشو میزام که ببینی :

این مال بازی GTA IV هستش .

این هم بخشی از تکستچر یکی از ماشین ها در بازی نید فور اسپید پرو استریت هستش :

این تکستچره ، و هیچ ربطی به رندرنیگ بازی نداره . و فقط برای رنگ آمزی یک جسم سه بعدی استفاده میشه . چونکه اگر بخوان اون جسم رو به هر روش دیگه ای رنگ کند شدیدا به میزان بار پردازش سیستم اضافه میشه و سخت افزار های هزاران برابر قوی تر هم نمیتونند رندرینگ رو انجام بدهند .

شما فرض کنید بخواهید به روش برداری یک جسم سه بعدی رو رنگ آمیزی کنید ، اگر جسم شما یک توپ از این چند رنگ ها باشه چندین گیگا هرتز پروسس لازم دارید ، چه برسه به یه چیزی مثل بدن انسان . که هزاران رنگ در هر قسمتش وجود داره .

شاید این هم کمکتون کنه :

همان طور که میبینید تکستچر فقط و فقط یک مش سه بعدی رو رنگ آمیزی کرده و کار دیگه ای نکرده ، در حقیقت تکستچر یک روکش هستش و ربطی به رندرینگ نداره حالا موتور بازی میاد روی همین پوست یک سری عملیات انجام میده مثل سایه ها ، نور پردازی ها ، لبه ها و ... تا طبیعی تر دیده بشه .

امید وارم متوجه شده باشید و عدم دانش خودتون در این زمینه رو به متناقض گویی بنده ربط ندید .
    Last edited by sonixax; 11-01-2010 at 18:14.

13. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

شما اول تناقضات بنده رو نشون بده ، این یک .

دو - اگر شما نمیدونی تکستچر چیه من برات میگ : تکستچر یه عکسه که بر روی مش سه بعدی میشینه و اون رو رنگ آمیزی میکنه ، قدیم ها از پالت استفاده میشد که الان دیگه منسوخ شده . طبیعی هستش که هر بازی تکستچر های زیادی داره چون هر کاراکتر رنگ آمیزی خاص خودش رو داره . تکستچر ها درست مثل کاغذ کادو عمل میکنند یعنی یهک شیئ سه بعدی را روکش میکنند ، و هیچ تاثیری در رندرینگ ندارند ، شما الن همین بازی GT رو ساتخراج کن تکستچر مثلا بنز نقره ای یک عکس مات و بیخود الکی پلکیه و وقتی رندر میاد روش بهش رفلکس و هزار تا چیز دیگه میده ، هیچ نیازه نیست که کیفیت تکستچر بالا باشه .
    حس پیدا کردن جمله به جمله نیست
    عزیز می دونم تکسچر چیه ، شما فقط به کاراکتر بسنده نکن بقیه آبجکت ها هر کدوم تکسچر جدا دارن ، یک میز از تکسچر چوب استفاده می کنه و هر چیز دیگه ای که در بازی هست
    بعلاوه ی اینکه مثلا فال اوت 3 حجم تکسچر هاش در مجموع حدود 500 مگه
    باز هم در هر صورت شما هر چی بگی من قانع نمی شم که تکسچر ربطی به گرافیک بازی نداره حالا هزاران منطق بیار
    تناقض گویی هم یه مثال گفتم شما میگی فشرده میشه فایل های موتور 5 مگه بعد میشه بگی 50 گیگ چطوری پر میشه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

حس پیدا کردن جمله به جمله نیست
    عزیز می دونم تکسچر چیه ، شما فقط به کاراکتر بسنده نکن بقیه آبجکت ها هر کدوم تکسچر جدا دارن ، یک میز از تکسچر چوب استفاده می کنه و هر چیز دیگه ای که در بازی هست
    بعلاوه ی اینکه مثلا فال اوت 3 حجم تکسچر هاش در مجموع حدود 500 مگه
    باز هم در هر صورت شما هر چی بگی من قانع نمی شم که تکسچر ربطی به گرافیک بازی نداره حالا هزاران منطق بیار
    تناقض گویی هم یه مثال گفتم شما میگی فشرده میشه فایل های موتور 5 مگه بعد میشه بگی 50 گیگ چطوری پر میشه ؟
    به خدا من دارم فارسی مینویسم .

شما میگی که حجم بالای بلوری باعث افزایش گرافیک میشه ، اول این رو ثابت بفرمایید لطفا .

دوم اینکه شما اگر فقط و فقط چند دقیقه با نرم افزار های سه بعدی کار کرده باشید که مشخصه نکردید میفهمید که اگر یک کاراکتر سه بعدی درست کنید و خفن ترین تکستچر دنیا رو هم بندازید روش تا ازش رندر نگیرید هیچی نمیشه .

همچنین شما مشخصه که پست های بنده رو درست نمیخونی ، اول از همه اینکه Ps3 بازی که حجمش 50 گیگ باشه نداره ، دوم اینکه براتون نوشتم که تکستچر ها + صدا ها + مش های سه بعدی + دموها باقی حجم بازی رو تولید میکنند .

سوم اینکه قانع شدن یا نشدن شما نه چیزی از دانش من کم میکنه نه چیزی به دانش شما اضافه میکنه ، من فقط اون چیزی که بعد از 15 سال تجربه برنامه نویسی و ور رفتن با موتور های رندر مختلف و ... بدست آوردم رو برای شما نوشتم حالا شما میتونی قبول نکنی اصلا چیز مهمی نیست ، قبول کردن یا نکردن شما هیچ تغییری در حقیقت بوجود نمیاره .

من فکر میکنم شما همین اطلاعاتی رو هم که داری از خوندن مجله هایی که توی ایران منتشر میشه بدست آوردی و یحتمل این رو نمیدونی که مقالات اونها رو یک عده از افرادی مینویسند که هیچ دانشی نسبت به چیزی که مینویسند ندارن و فقط حدسیات و فانتازی های خودشون رو مینویسند .

همین الان تست های مختلف گرافیکی هستش که گرافیکش هزاران برابر از 360 و Ps3 بالاتره و حجمش همش چند مگه تکستچر هم نداره ، شما هیچ کدوم اینها رو ندیدی یا دنبالش نیستی مشکل من نیست .

شما مثلا شنیدی فرمت های تصویری فشرده کیفیت کمتری داره اومدی این رو تعمیم دادی به کل داستان گرافیک چه ریل تایم و چه پری رندر ، ولی داستان اینطوری نیست عزیزم . فشرده بودن محتوای یک دیسک هیچ ربطی به عملکرد یک مشت کلاس و تابع نداره .
    یک رندر انجین چه فشرده بشه چه نشه حتی اگر یکی از توابعش هم نباشه درست کار نمیکنه ، این داستان تکستچر رو هم بنده با مثال برات نشون دادم و مشخصه که شما اصلا نخوندی و فقط میخوای ساز مخالف بزنی چون طبق فرهنگ بسیار بسیار در به داغونی که امروزه توی ایران مد شده ، مخالفت کردن بدون دلیل نشان از سواد بالا داره !!!!
    Last edited by sonixax; 11-01-2010 at 18:50.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

به خدا من دارم فارسی مینویسم .

شما میگی که حجم بالای بلوری باعث افزایش گرافیک میشه ، اول این رو ثابت بفرمایید لطفا .
    منم ترکی نمی نویسم ! اون جمله ای که من گفتم بلوری باعث افزایش گرافیک میشه رو به من نشون بده !
    اتفاقا چون با 3dmax آشنایی دارم تا حدودی و هم کارهای رندرینگ رو انجام دادم ؛ اصل پیچیده شدن رندر بر می گرده به همون تعداد مش ها و اگه بدون تکسچر بی کیفیت بخوایم رندر بگیریم خیلی سریع تر کار انجام میشه

همچنین شما مشخصه که پست های بنده رو درست نمیخونی ، اول از همه اینکه Ps3 بازی که حجمش 50 گیگ باشه نداره ، دوم اینکه براتون نوشتم که تکستچر ها + صدا ها + مش های سه بعدی + دموها باقی حجم بازی رو تولید میکنند .
    منظور بلو ری دولایه هست که حالا مهم نیست دقیقا چند گیگ یه بازی حجم داره
    بحث رو منحرف نکنیم بحث از این شروع شد که من گفتم فشرده سازی توی ps3 کمتر هست

من فکر میکنم شما همین اطلاعاتی رو هم که داری از خوندن مجله هایی که توی ایران منتشر میشه بدست آوردی و یحتمل این رو نمیدونی که مقالات اونها رو یک عده از افرادی مینویسند که هیچ دانشی نسبت به چیزی که مینویسند ندارن و فقط حدسیات و فانتازی های خودشون رو مینویسند .
    کدوم اطلاعات ؟
    یه بار بنده منطق و تفکر شما رو دیدم قبلا : " شرکت های سازنده ی کنسول خودشون کاری می کنن که کنسولشون کرک بشه ! "
    این یکی از منطق های شما بود که بار ها هم با هم بحث کردیم دیدم شما وقتی غرورت نمی زاره واقعیت رو قبول کنی منم دیگه اون بحث رو ادامه ندادم

همین الان تست های مختلف گرافیکی هستش که گرافیکش هزاران برابر از 360 و Ps3 بالاتره و حجمش همش چند مگه تکستچر هم نداره ، شما هیچ کدوم اینها رو ندیدی یا دنبالش نیستی مشکل من نیست .
    باز هم تناقض
    اگه چند مگ باشه پس هیچ فشاری به پردازنده های گرافیکی کنسول نمیاد

شما مثلا شنیدی فرمت های تصویری فشرده کیفیت کمتری داره اومدی این رو تعمیم دادی به کل داستان گرافیک چه ریل تایم و چه پری رندر ، ولی داستان اینطوری نیست عزیزم . فشرده بودن محتوای یک دیسک هیچ ربطی به عملکرد یک مشت کلاس و تابع نداره .
    یک رندر انجین چه فشرده بشه چه نشه حتی اگر یکی از توابعش هم نباشه درست کار نمیکنه ، این داستان تکستچر رو هم بنده با مثال برات نشون دادم و مشخصه که شما اصلا نخوندی و فقط میخوای ساز مخالف بزنی چون طبق فرهنگ بسیار بسیار در به داغونی که امروزه توی ایران مد شده ، مخالفت کردن بدون دلیل نشان از سواد بالا داره !!!!
    اول از همه بگم که شما هم پستای منو نمی خونی ! توی جمله ی آخر گفتم ای کاش بازی سازی بلد بودم تا این قضایا رو بیشتر بلد می بودم در نتیجه بنده ادعا ندارم که همه چیزو میدونم ، مثل بعضی ها هم نیستم که بترسم یکی بفهمه اطلاعاتم تو یه زمینه کمه ، بحث بازی سازی و این چیزا کم الکی نیستش و یه بحث تخصصیه
    باز هم کلا شما اصلا دلیل این همه یحث رو نفهمیدی ، و همش از همون اول یک سری حرفا رو تکرار کردید
    من گفتم سازنده ها دستشون به نسبت خیلی باز تره تا محتویاتی که می خوان در یک دیسک بلو ری بگنجونن بعد شما این حرف منو تعبیر کردی که من گفتم حجم بیشتر مساوی با گرافیک بیشتر

کلا ولش کن عزیز ، یه بار قبلا تجربه بحث با شما رو داشتم نتیجش رو دیدم دوباره حال نمی کنم یه کار تکراری رو انجام بدم

17. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •