ممنون میشم ورژن قبلیش که خودش اسکرابل میکرد رو بذاری.
فکر نکنم تفاوت چندانی بین ورژن های قیلی و ورژن آخرش باشه نه؟
از این برنامه اسکرابلر خود لست اف ام بدم میاد. خیلی دست و پاگیره.
تفاوت کهه داره، تو خود سایتش هر نسخه ی جدیدی که میاد، نوشته شده که چه چیزاییش اصلاح شدن و یا اضافه شدن، مثلاً تو نسخه آخری که اومده، نوشته که مشکل نویز انتقال بین ترک ها حل شده، هرچند که من نویزی حس نمیکردم، لابد تو موارد کمی اتفاق افتاده و مردم اینا رو گزارش دادن و درست شده.در مورد اسکروبل هم بله، خود برنامه ترک ها رو تک تک اسکروبل میکنه و نیازی نیست خودت جداشون کنی، فقط کافیه فایل Cue رو بذاری بقلش. اینم از اون نسخه ای که میگفتم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرچند که خودم الان این جدیده رو ترجیح میدم که با کلاینت خود لست اف ام هست، آخه بعضی وقتا میخوای زود یه سری توضیحات در مورد اون گروهی که داری ازش آهنگ گوش میدی بخونی یا اینکه ببینی سبکش دقیقاً چیه و یا اینکه چقد تو لست اف ام معروفه، اینجوری زود میتونی با اون کلاینت خیال خودتو راحت کنی و نیازی به دردسر و این چیزا نداره !
سلام چرا همه ی فایل های صوتی کامپیوتر من فرمتشون یا flac یا ape هست؟ هر کدومشون چه فرقی با mp3 معمولی دارن و چرا 30 مگ حجم اشغال میکنن؟
بطور خلاصه بگم، این دو فرمت، فرمت های Loseless هستن، یعنی تو فرایند انکودینگشون، فشرده سازی انجام نمیشه و تقریباً همه صداهای اصلی فایل صوتی موجودن کیفیت خیلی بالایی دارن اما تو MP3 و فرمتای امثالش، یه سری صداها حذف میشن و بعبارتی Lossy نامیده میشن. همونطور که حسین جان گفت، تو تاپیک گفتگوی آزاد قبلاً در مورد اینا توضیحاتی داده شده.