تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 87

نام تاپيک: بحث، تبادل نظر و طرح سوالات در ارتباط با فرمت های صوتی

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

AIMP3 رو یبار امتحان کنی، وینمپ رو بیخیال میشی. اسکین وینمپ هم واسش هست که اگه دلت واسه وینمپ تنگ شد، از این اسکین استفاده کنی !
    خب من این برنامه رو استفاده کردم، بخوبی ترک های داخل flac یک تکه رو لیست و اجرا میکنه.
    میمونه اسکرابل.
    گفتی خودش اسکرابلر داره و بدون نیاز به هیچ پلاگین و چیزی اسکرابل میکنه . ولی من یه نگاه به تنظیمات انداختم گویا نیاز به برنامه کلاینت last fm داره که روی کامپیوتر نصب کنیم.
    من هیچ جایی در تنظیمات کادر هایی برای یوزرنیم و پسورد اکانت لست اف ام نمیبینم. بنابراین فکر میکنم این برنامه خودش مستقلا و مستقیما نمیتونه اسکرابل کنه.
    درست میگم؟

بلکه باید برنامه اسکرابلر لست اف ام رو روی کامپیوتر نصب کنیم (که خود این برنامه هم کم مشکل نداره! از اسکرابلر لست اف ام بدم میاد.)
    خودم برای اسکرابل کردن توی وینمپ از پلاگین اسکرابل برای وینمپ استفاده میکردم.

این Aimp3 براش پلاگین اسکرابل موجود هست که نصب کنم و دیگه نیازی به برنامه رسمی لست اف ام نداشته باشم؟
    Last edited by pandemonium; 14-04-2012 at 19:20.

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

گفتی خودش اسکرابلر داره و بدون نیاز به هیچ پلاگین و چیزی اسکرابل میکنه . ولی من یه نگاه به تنظیمات انداختم گویا نیاز به برنامه کلاینت last fm داره که روی کامپیوتر نصب کنیم.
    من هیچ جایی در تنظیمات کادر هایی برای یوزرنیم و پسورد اکانت لست اف ام نمیبینم. بنابراین فکر میکنم این برنامه خودش مستقلا و مستقیما نمیتونه اسکرابل کنه.
    درست میگم؟
    راستش، اونموقع که این برنامه رو معرفی کردم، ورژن همون موقع پلاگین اسروبل روش نصب بود و نیازی به کلاینت خود لست اف ام نبود....اما تو ورژنای جدیدش اینو ندیدم.در هر حال، حتی اگه تو ورژنای جدیدش نیاز به کلاینت داره، اما بدون نیاز به شیلتر شکن و تنظیم سرور و این چیزا اسکروبل میکنه.هربار هم که باهاش آهنگ گوش کنی و به نت وصل نباشی، لیست آهنگا تو خود کلاینت لست اف ام سیو میشه و در اولین اتصال به نت میره تو سایتش....اگه خواستی، میتونم اون نسخه ی قبلیشو که پلاگین لست اف ام روش نصب بود واست آپ کنم، امشب نمیتونم، فردا آپش میکنم و همینجا میذارم....این ورژن 3 این برنامه کلی نسخه داره، هر دو روز یبار میبینم یه آپدیت واسش اومده.الان فکر کنم Build 985 ـش اومده باشه !

این Aimp3 براش پلاگین اسکرابل موجود هست که نصب کنم و دیگه نیازی به برنامه رسمی لست اف ام نداشته باشم؟
    پلاگینی که بشه از نت دانلود کرد رو نمیدونم، اما همونطور که گفتم، رو چنتا نسخه قبلترش از اول نصب بوده !

3. 3 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

ممنون میشم ورژن قبلیش که خودش اسکرابل میکرد رو بذاری.
    فکر نکنم تفاوت چندانی بین ورژن های قیلی و ورژن آخرش باشه نه؟
    از این برنامه اسکرابلر خود لست اف ام بدم میاد. خیلی دست و پاگیره.
    --------
    الان فایل یک تکه flac هیچی تگ نداره ، محتویات cue رو برای ترک ها لیست میکنه توی این پلیر.
    میگی یعنی خود برنامه (که اسکرابلر داشته باشه) محتویات cue رو به مثل تگ ها باهاش رفتار میکنه و اسکرابلشون میکنه؟ میگم شاید چون فایل یه تکه flac هیچ تگی نداره هیچی اسکرابل نکنه و محتویات cue رو صرفا برای نمایش نشون میده . نمیدونم.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

--------
    الان فایل یک تکه flac هیچی تگ نداره ، محتویات cue رو برای ترک ها لیست میکنه توی این پلیر.
    میگی یعنی خود برنامه (که اسکرابلر داشته باشه) محتویات cue رو به مثل تگ ها باهاش رفتار میکنه و اسکرابلشون میکنه؟ میگم شاید چون فایل یه تکه flac هیچ تگی نداره هیچی اسکرابل نکنه و محتویات cue رو صرفا برای نمایش نشون میده . نمیدونم.

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

سلام چرا همه ی فایل های صوتی کامپیوتر من فرمتشون یا flac یا ape هست؟ هر کدومشون چه فرقی با mp3 معمولی دارن و چرا 30 مگ حجم اشغال میکنن؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام چرا همه ی فایل های صوتی کامپیوتر من فرمتشون یا flac یا ape هست؟ هر کدومشون چه فرقی با mp3 معمولی دارن و چرا 30 مگ حجم اشغال میکنن؟
    حجم فایل هایی که فرمتشون FLAC هست تقریبا سه برابر Mp3 هست و به مراتب کیفیت بالاتری داره.به خاطر همین فضای بیشتری اشغال میکنن.
    FLAC در حقیقت به همون فایلی گفته میشه که از ورژن اورجینال ایمیج گرفته شده.پاور تو تاپیک گفتگوی آزاد یه سری توضیحات کامل گذاشته بود که بگردی میتونی پیدا کنی.

8. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

تفاوت کهه داره، تو خود سایتش هر نسخه ی جدیدی که میاد، نوشته شده که چه چیزاییش اصلاح شدن و یا اضافه شدن، مثلاً تو نسخه آخری که اومده، نوشته که مشکل نویز انتقال بین ترک ها حل شده، هرچند که من نویزی حس نمیکردم، لابد تو موارد کمی اتفاق افتاده و مردم اینا رو گزارش دادن و درست شده.در مورد اسکروبل هم بله، خود برنامه ترک ها رو تک تک اسکروبل میکنه و نیازی نیست خودت جداشون کنی، فقط کافیه فایل Cue رو بذاری بقلش. اینم از اون نسخه ای که میگفتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هرچند که خودم الان این جدیده رو ترجیح میدم که با کلاینت خود لست اف ام هست، آخه بعضی وقتا میخوای زود یه سری توضیحات در مورد اون گروهی که داری ازش آهنگ گوش میدی بخونی یا اینکه ببینی سبکش دقیقاً چیه و یا اینکه چقد تو لست اف ام معروفه، اینجوری زود میتونی با اون کلاینت خیال خودتو راحت کنی و نیازی به دردسر و این چیزا نداره !

بطور خلاصه بگم، این دو فرمت، فرمت های Loseless هستن، یعنی تو فرایند انکودینگشون، فشرده سازی انجام نمیشه و تقریباً همه صداهای اصلی فایل صوتی موجودن کیفیت خیلی بالایی دارن اما تو MP3 و فرمتای امثالش، یه سری صداها حذف میشن و بعبارتی Lossy نامیده میشن. همونطور که حسین جان گفت، تو تاپیک گفتگوی آزاد قبلاً در مورد اینا توضیحاتی داده شده.

10. 3 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

ممنون بابت آپلود : )

خب من این ورژن رو نصب کردم، یوزر نیم و پسورد رو هم وارد کردم.

اول با فایل های MP3 معمولی ام تستش کردم،
    توی لست اف ام چیزی ثبت نمیشه ! نمیدونم چرا!
    توی قسمت status پلاگین اسم ترک در حال پلی رو لیست میکنه ولی توی سایت لست اف ام چیزی ثبت نمیشه.
    مشکل ------ هم وجود نداره چون با چیز پی ان وصل ام.

مشکل چیه الان؟!

هرچند که خودم الان این جدیده رو ترجیح میدم که با کلاینت خود لست اف ام هست، آخه بعضی وقتا میخوای زود یه سری توضیحات در مورد اون گروهی که داری ازش آهنگ گوش میدی بخونی یا اینکه ببینی سبکش دقیقاً چیه و یا اینکه چقد تو لست اف ام معروفه
    خب من واسه این چیزا مستقیما به خود سایت لست اف ام سر میزنم. سایت مجبوبم هست : )

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

بطور خلاصه بگم، این دو فرمت، فرمت های Loseless هستن، یعنی تو فرایند انکودینگشون، فشرده سازی انجام نمیشه و تقریباً همه صداهای اصلی فایل صوتی موجودن کیفیت خیلی بالایی دارن اما تو MP3 و فرمتای امثالش، یه سری صداها حذف میشن و بعبارتی Lossy نامیده میشن. همونطور که حسین جان گفت، تو تاپیک گفتگوی آزاد قبلاً در مورد اینا توضیحاتی داده شده.
    البته فکر کنم تند تند تایپ کردی و مطلب تو ذهنت به هم ریخت. تو فرمت ها Lossless فشرده سازی انجام میشه ولی این فشرده سازی با از دست دادن داده ها همراه نیست --> LossLess ولی فرمت های Lossy هم فشرده سازی دارن و هم مقدار قابل توجهی از دست دادن اطلاعات صوتی.

تا اینجا تجربۀ شخصیم اینطوری بوده که فرمت های Lossless کیفیت خیلی بالاتری دارن و اگر در هنگام انتخاب دقت کنید که مثلاً EAC Flac یا EAC Ape و ... باشن اون دقیقاً برابر با همون نسخۀ اصلیش هست (Exact Audio Copy) که فشردگی چند درصدی داره (مثلاً 500 مگ به جای 700 مگ که در Audio CD هست) و اطلاعات صوتی رو هم از دست نداده.

دوباره تجربۀ شخصیم در مورد اینکه چه آهنگ ها و آلبوم هایی رو Flac بگیریم یا نگیریم و ارزش داره که mp3 320 رو ول کنیم و flac دانلود کنیم به این نتیجه رسیدم.

1. کیفیت flac قطعاً قابل مقایسه با mp3 نیست البته باید دید چه کسی داره گوش میده و تا چه حد حاضره هزینه کنه چون هم موضوع دانلود کردنش مطرحه و هم ذخیره سازیش.

2. نوع و سبک و مود موسیقی مهم هست. یکم توضیحش طولانی میشه. با گوش من و توانایی درک موسیقی من این نتیجه به دست اومد:
    در هر حال mp3 یک حالت wash out در فرکانس های بالا داره. یعنی مثلاً صدای سیمبال های درام در سبک های متال در mp3 320 با وضوح کامل شنیده نمیشه و یه حالت خفیف قاطی شدن یا از پشت شیشه شنیده شدن داره که در flac و ape اینطوری نیست. حتی در حجم های صداهای کم، باز تو mp3 یه چیزایی شنیده نمیشه. من خودم امتحان کرد. در مورد اول که گفتم آلبوم متالی بود که mp3 320 V0 (بهترین ورژن ممکن) داشتم و بعد که flac دانلود کردم وضوح صدا قشنگ قابل درک بود و یک رزولوشن خیلی خوبی داشت که صداهای زیر تر که خیلی سریع نواخته میشدن مانند سیمبال ها یا بعضی سولوهای سریع گیتار خیلی وضوح عالی ای داشتن و برخلاف mp3 که یه حالت پیوستگی و گنگ بودن دارن.
    در مورد دوم یعنی صداهایی با حجم پائین و به صورت بک گراوند یا ساند اسکیپ هم باز امتحان کردم بین mp3 256 و flac که در وقتی صدا رو خیلی خیلی زیاد میکردم در ورژن mp3 شنیده میشدن که دیگه موسیقی آزار دهنده میشه ولی در فرمت flac در حالت صدای معمولی هم شنیده میشن. اصلاً قبل از شنیدن ورژن flac نمیدونستم همچین صداهایی تو اون آهنگ هست که صدا رو بلند کنم و بشنومشون.

3. آلبوم های پراگرسیو راک رو چند تا flac عالی گرفتم. با اینکه خیلی خوب بود ولی یه نکته رو برام مشخص کرد. قسمت های امبینت و کم سر و صدا تر چندان فرقی نداشت چون در اونجا هدف میکس کامل انواع کیبرد ها و سینت ها هست و رزولوشن خاصی مد نظر نیست.

با توجه به این نکات توصیه ام اینه:
    اگه آلبوم های شاهکاری دارین که در سبک های متال هستن و شما به نوعی آیدیو فولی دارین یعنی به کیفیت بهتر معتاد هستین flac حتی در کامپیوتر هایی با کارت صدای آنبرد و اسپیکر های Sterio 2.0 خودش رو نشون میده. قطعاً آلبوم هایی که سالی یه بار بهشون گوش میدین دلیلی برای دانلود نسخۀ flac شون وجود نداره.

در مورد موزیک های خلوت تر یا موزیک های سبک امبینت و مشابه که هدف اصلی ایجاد یک صدای واحد از مخلوط کردن سازهاست و فرکانس های بالا و صدای زیر تر وجود نداره همون mp3 320 هم کفایت میکنه مگر اینکه یک سری جزئیاتی در آهنگ وجود داشته باشه که دوست داشته باشین بشنوین.

اگر کلاً آهنگ رو فقط برای ساکت نبودن محیط میخواین و یا اینکه مثل خیلی از کارهای بازاری برای دمبلو دیمبو که همون mp3 128 هم زیاده.

به طور کلی (سیستم معمولی ولی خوب + گوش خیلی خوب + سبک های پرسرعت و با صدای بالا) یا (سیستم صوتی بالا + گوش خوب + سبک های پرسرعت و با صدای بالا) --> Lossless

ولی (سیستم صوتی معمولی یا مثلاً iPod ها و مشابه + گوش معمولی + سبک های آرومتر و خالی تر و یکدست تر) همون فایل های Lossy.
    Last edited by powerslave; 15-04-2012 at 20:19.

13. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

البته فکر کنم تند تند تایپ کردی و مطلب تو ذهنت به هم ریخت. تو فرمت ها Lossless فشرده سازی انجام میشه ولی این فشرده سازی با از دست دادن داده ها همراه نیست --> LossLess ولی فرمت های Lossy هم فشرده سازی دارن و هم مقدار قابل توجهی از دست دادن اطلاعات صوتی.
    همینی که خودت گفتی....اینجا این بچه های خوابگاه نمیذارن آدم حواسش جمع باشه، تا میام یه کاری کنم هی اذیت میکنن

ممنون بابت آپلود : )

خب من این ورژن رو نصب کردم، یوزر نیم و پسورد رو هم وارد کردم.

اول با فایل های MP3 معمولی ام تستش کردم،
    توی لست اف ام چیزی ثبت نمیشه ! نمیدونم چرا!
    توی قسمت status پلاگین اسم ترک در حال پلی رو لیست میکنه ولی توی سایت لست اف ام چیزی ثبت نمیشه.
    مشکل ------ هم وجود نداره چون با چیز پی ان وصل ام.

مشکل چیه الان؟!
    خوب تو همون قسمت استاتوس، تو قسمت ارورش چی مینویسه ؟ اگه اروری نداشته باشه باید بنویسه اوکی وگرنه مشکل رو همونجا میزنه، بعدشم جلوی اسم ترک تو همون قسمت استاتوس، تو پرانتز یه ثانیه شمار میذاره که داره کم میشه، این مال مدت زمانیه که واسه ی اسکروبل شدن آهنگ مونده هست. یه نکته ی دیگه اینه که در حال پخش آهنگ، قبل از تمام شدن مدت اسکروبلش، این برنامه تو سایت لست اف ام نشون نمیده که داری چیزی رو پلی میکنی، برخلاف حالت عادی، اما بعد از تموم شدن اون مدت میره تو لیستت. من امروز همین نسخه رو دوباره واسه ی امتحان رو لب تاپم نصب کردم و دو سه تا آهنگ باهاش اسکروبل کردم !

واسه ی اطلاعات هم خوب من منظورم بیشتر همون دم دسترس بودنش هست، دیگه نیازی نیست واسه ی هر آرتیستی یه صفحه تو مرورگر باز کنی، همچنین واسه ی Love کردن ترک ها هم تو این پلیر دکمه ای گذاشته نشده، باید بری از تو خود سایت لاوش کنی یا اینکه از خود کلاینت استفاده کنی که این دکمه رو داره !

15. این کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •