حالا که بحث سر دانشگاه هاست بذارید از دانشگاه قم بگم:
به طور کلی محیط اداری و آموزشی دختر ها و پسر ها از هم جداست!
حتی زن هایی که تو حراستش کار میکنند سیبیل دارن!
ولی در کل جای درس خوندنه و نه چیز دیگه!!!!!!
حالا که بحث سر دانشگاه هاست بذارید از دانشگاه قم بگم:
به طور کلی محیط اداری و آموزشی دختر ها و پسر ها از هم جداست!
حتی زن هایی که تو حراستش کار میکنند سیبیل دارن!
ولی در کل جای درس خوندنه و نه چیز دیگه!!!!!!
دوستان سلام
منم در مورد دو تا دانشگاه میگم
1- خلیج فارس
خیلی سرسبز نیست به اون صورت ولی اگه کل بوشهر رو بگردین جایی به سرسبزی اونجا پیدا نمی کنین
وضعیت مهندسی شیمی و گازش عادیه ولی خوب بازارش توپه
اینجا اگه کسی معماری بخونه میزنن تو سرش و اگه جلوی دانشجو مهندسی اسم "مهندسی معماری" رو بیاری بهش توهین کردی
جو دانشگاه عادیه و گیر سه پیچ نداره ولی خوب همیشه انجمنی ها با بقیه درگیرن
2- دانشگاه سمنان
کلا بی آب و علف هست و علت هم در حال ساخت بودن دانشگاه هست
اگه بخواین از ساختمونی برین به ساختمون دیگه دانشگاه باید کویری رو طی کنید دی:
رشته موادش خوبه
بعضا از بچه های مواد این شنیده میشه : مواد مواد، بقیه جواد
علی علی
فقط ما که نیستیم!!!!!
بلاخره برای کنکوری های سال بعد یا حتی اونایی که میخوان انتقالی بگیرن فکر کنم به دردرشون بخوره![]()
دانشگاه اصفهان
کسی راجع به دانشگاه صنعت نفت و خواجه نصیر چیزی نمیدونه؟
اینم نظراتی از دانشجوها در مورد دانشگاه صنعتی اصفهان:
1-من ورودی ۷۶ بودم، تازگی اومدم دانشگاه و چند روز پیش یکی از دوستانم که دانشجوی دکتراست موندم. این صنعتی اون صنعتی نیست که من یادمه، به نظر میاد برای دانشگاه، دانشجوها خیلی بیارزش شدند. به نظر من این دانشگاه ارزش افتخار نداره، شاید روزی دانشجوها تونستند کاری کنند مثل قبل بشه.
2-من به عنوان یه دانشجو خارج از صنعتی اصفهان میتونم بگم در تعدادی از رشته ها دانشجوهای قوی ای دارید مخصوصا رشته های شیمی و کشاورزی. در کل دانشگاه خیلی خوبیه. ازش استفاده کنید.
خواهش میشه
این درد دل یکی از دانشجوهای فردوسی مشهدنظر دانشجوا رو در مورد دانشگاه فردوسی نداری؟
1-این یه درده كه آدم از دانشگاهش راضی نباشه . من اگه دوران دبیرستان می دونستم كه قراره دانشگاه فردوسی قبول بشم اصلا درس نمی خوندم و می رفتم پی كار آزاد .
من یكی از شاگردای یه دبیرستان نمونه توی یه شهرستان كوچك بودم و خوب مثل اكثر دانشجوهای مهندسی برق شاگرد اول اون كلاس هم بودم . البته با یه فاصله نجومی و خوب خیلی هم عاشق علم بودم . دیوونه فیزیك و شیمی . از ریاضی هم بدم نمی اومد. احساس می كردم ریاضی تو خونمه . هنوز هم چنین احساسی دارم .
اما خوب از بد روزگار . كنكور رو گند زدم . اونقدر گند زدم كه اصلا نمی خوام یادآوری اش كنم (1000 منطقه دو)و خوب اشتباه دوم رو موقع انتخاب رشته كردم و زدم مهندسی برق امیر كبیر واحد تفرش .
باید اعتراف كنم كه ترم اول دانشگاه تو تفرش یكی از قشنگ ترین دوران زندگی ام بود . همش تو سالن مطالعه بودم و صبح و شب داشتم درس میخوندم . اونجا همه این جوری بودن . توی دانشگاه بحث های سیاسی می كردم . این عادت همه بچه های پلی تكنیكی . واسه برد آزاد دانشگاه مطلب می نوشتم . شعرهام رو هم اونجا می ذاشتم . عاشق فضای علمی و سیاسی اونجا شده بودم . حتی عاشق هم شدم و كلی نامه عاشقانه برای معشوقم نوشتم . بگذریم كه آب تو هاون كوبیدن بود و .... ( كلی به خاطر همین عاشق شدن مضحكه خاص و عام شدم . نامه هام دست به دست بین بچه ها گشته بود . بیذار شدم از هر چی عاشق شدنه و الان یكی از دشمن های پر و پا قرص عاشقی هستم ) . خلاصه اون مزه ترش و شیرین دانشگاه پلی تكنیك یه ترم بیشتر طول نكشید و خودم رفتم با دست های خودم یه چاه گنده برای خودم كندم و اون انتقالی دائم به دانشگاه فردوسی بود .
دانشگاه فردوسی . دشمن بزرگ علم و فرهنگ
خیلی ها رو دیدم . خیلی ها رو . كه عاشق قبول شدن تو دانشگاه فردوسی هستن ولی من خودم تمام بی نظمی ها و ضد حال های زندگی ام رو مدیون این دانشگاه هستم .
دانشگاه فردوسی . دلیل بدترین نمره های من .
اینجا تعداد خیلی كمی هستن كه معدل شون بالای هفده است و بقیه شاگرد خوبا معدلاشون شونزده و پونزده است . یه عالمه استاد بی سواد داره كه حتی بلد نیستن درس بدن و جالب تر اینكه با امتحان های غیر استاندارد و نمره دادن های افتضاح شون می خوان جبران كنن. شاید بگین كه تو دانشجوی ضعیفی هستی و میخوای كم كاری خودت رو با نسبت دادن این چیزا به استادا جبران كنی ولی بخدا این طور نیست . من تو پلی تكنیك معدل ترم اولم كه بدترین و سخت ترین ترمه بالای هفده شد ولی اینجا درس های ساده رو هم نمی شد نمره خوب گرفت .
یكی از دوستای مكانیكی ام كه شاگرد اول شون هم بود اینجا (یعنی فردوسی) معدلش شانزده بود . مهمانی گرفت شریف و رفت اونجا شد معدلش نوزده . واسه همین هم بهش انتقالی دائم دادن .
دانشگاه فردوسی . زشت ترین دخترای عالم .
شاید خیلی ها مخالف این نظر باشن . ولی خوب من شدیدا بهش اعتقاد دارم كه مشهد زشت ترین دخترای كشور رو داره و بدتر از اون دانشگاه فردوسی زشت ترین و بد اخلاق ترین و آنرمال ترین هاشون رو گلچین می كنه .
دانشگاه فردوسی . نداشتن انجمن اسلامی در دانشكده مهندسی كه معمولا سیاسی ترین دانشجوها همین مهندسی ها هستن تو كشور .
این یكی دیگه نیاز به توضیح نداره و خودتون می فهمین كه چقدر مضحكه . جالب اینجاست كه ما یه دفتر بسیج بزرگ داریم . یه دفتر نهاد داریم . یه دفتر شاهد بزرگ داریم و .... ولی دریغ از یه انجمن اسلامی یا یه انجمن فرهنگی دیگه .
دانشگاه فردوسی . بدترین خوابگاه های عالم .
در حالی كه معمولا تو همه دانشگاه ها . بچه های پزشكی و مهندسی كه ممتازن خوابگاه های جداگانه دارن . ماها رو مثل گوسفند قاطی هم كرده بودن و مثلا من و دوستم كه مهندسی برق میخوندیم . اتاق كناریمون بچه های تربیت بدنی بودن یا اونورش ادبیات و رشته های انسانی و این ور مهندسی كشاورزی و ... . خلاصه شب های امتحان كه داشتیم مثل .... درس میخوندیم . بچه های تربیت بدنی با هم كشتی می گرفتن و بچه های كشاورزی كه رشته شون خیلی گلابیه . اهنگ گذاشته بودن و می رقصیدن .
دانشگاه فردوسی . كمترین فعالیت علمی .
شما به هیچ وقت نمی تونید تو دانشكده مهندسی یه دانشجوی كارشناسی رو ببینید كه به غیر از مثل .... درس خوندن برای پاس كردن درس ها ،كار علمی دیگه ای انجام بده . اگه بری پیش استادا و ازشون پروژه بخوای دماغشون رو بالا می اندازن و می گن كه ما با دانشجوهای كارشناسی كار نمی كنیم . اگه میخوای من پروژه رو به بچه های كارشناسی ارشد میدم اگه خواستی باهاش كار كن و تازه وقتی قبول میكنی اصلا می بینی كه خود دانشجوی كارشناسی ارشد بدتر از استاده و اصلا مشورت با تو رو وقت تلف كردن می دونه .
فعالیت علمی تو دانشگاه فردوسی منحصر به بچه های تحصیلات تكمیلی یه و بچه های كارشناسی اشباحی هستند كه توسط اساتید دیده نمی شن .
دانشگاه فردوسی . بهترین تریاهای تمام كشور .
یكی از جاهایی كه فوق العاده جذابه برای بچه های دانشكده مهندسی . تریای اونه كه توی كشور تكه و قیمت هاش هم تقریبا نصف قیمت بازاره و معمولا پاتوق بچه هاست . هیچ وقت بچه ها رو نمی بینی كه توی كتابخانه و یا سالن مطالعه قرار بذارن تا وقتی تریای زیبای مهندسی وجود داره كه توش از هر نوع ماده ای استعمال می شه .
دانشگاه فردوسی . گرفتن اعتماد به نفس .
دانشگاه فردوسی . كمیته انضباطی فوق فعال . Hyperactive
دانشگاه فردوسی . روح های مرده .
.........................
خلاصه اش این كه ما اینی نبودیم كه الانیم . بچه های خیلی شادی بودیم . عاشق كسب علم بودیم . دیوونه دانستن . دیوونه حس قشنگ مفید بودن ولی الان .....
فكر نكنید كه این فقط منم كه از وضع موجود ناراضی ام پای درد دل های هر دانشجوی مهندسی دانشگاه فردوسی بشینید همین چیزا رو می شنوید .
اینم نظر بقیه دانشجوهاش
2-در کل بستگی به خود آدم داره که از دانشگاه چه توقعاتی داشته باشه. بد بین باشه یا خوش بین!
خودتون باید بیاید تو محیط و خیلی چیزارو تجربه کنید.
شنیدن کی بود مانند دیدن!
3-در مورد فعالیت سیاسی که حرفشم نزنید که می میرم از خنده ! یادمه ما تو. دبیرستان فعالیتمون بیشتر از اینجا بود
اینجا مشهده و یک جو فوق العاده مذهبی داره ! دانشگاهشم به همین صورت مضاف بر اظهارات جدید آخوند های اسلام در باره دانشگاه دوستان جدید الورود فکر هر گونه اردو های علمی و تفریحی رو بهخ کل از سرشون بیرون کنن نه تنها اردو بلکه کوچکترین حرکت فرهنگی دانشجویی ! اگرم بخواین خودتون اقدام کنید اولا دانشگاه بهتون مجوز نمیده و اگرم بدون مجوز اقدام کنید سرو کارتون با طرح عفاف و
کمیته انظباطی و حراست دانشگاهه! داخل دانشگاه هم همیشه و در همه ساعات شبانه روز پژو های مشکی در رفت و آمدئ هستند که یک وقت خدای نکرده دست از پا خطا نکنید
فعالیت های فرهنگی فقط و فقط با محوریت و راس دانشگاه انجام میشه و فقط در همین حد که به یکی مثل ازغدی بگن بیاد واستون سخنرانی کنه و افسانه ها از اسلام و کشور های غربی سره هم کنه وگرنه ما 2 ساله تو این دانشگاهیم هنوز فعالیتی جز رفتن به سر کلاس و امتحان دادن نداشتیم
سر کلاس هم که می رید من بهتون پیشنهاد می دم اگر تحمل حرف زور رو دارید حتی الامکان در بحث های اعتقادی و سیاسی شرکت نکنید چون همون جور که یکی از دوستان هم اشاره کردن بعضی از اساتیدش... گرچه که من همیشه تو بحث ها شرکت می کنم اما هنوزم مشکلی نداشتم
البته فقط دانشگاه فردوسی اینطور نیست کلا دانشگاه های شهر های بزرگ به غیر از تهران وضعیتی بهتر از این ندارند اما در مشهد با وجود آخوند های اسلام و در راسشون امام جمعه مشهد نباید انتظار بیشتر از این داشت
4- واقعا بعضی استادا عقده ای به تمام معنا هستند.
البته از حق نگذریم دیگه که استادای گل و بلبل و کاملا با انصاف هم داره.
سطح علمی فردوسی در کل به نظر من بد نیست.
5-اگه از نظر فعالیت سیاسی بخوایم بررسی کنیم خیلی خیلی سطحش پایینه.
حالا تو زمینه علمی مث اینکه زیاد بد نیست.
استاداش ولی مشکل دارن:بعضیا که راست راستن(عشق رهبر و غیره....) بعضیا هم که زدن روی دانشگاه زنجان! فقط میدونم سلفش از بقیه دانشگاهای دولتی یه خورده بهتره
6-من که خوابگاهی نیستم ولی جندباری که رفتم متوجه شدم سیستم تهویه اش مزخرفه! (حتی بدتر از سالن مطالعه ی دانشکده مهندسی!)
فکر کنم خوابگاه فجر 6000 دانشجو داشته باشه که برای این ها فقط 3-4 تا سیستم متصل به اینترنت هست، درحالیکه خیلی از دانشجوها برای پروژه های درسیشون هم که شده سیستم لازم دارن.
![]()
کلا دانشگاه فردوسی به درد مشهدی ها میخوره و فوقش خراسانی ها!!
این که معلومه تو دانشگاه دولتی بهتر از این پیدا میشه.این دوستمون باید پاشه بره دانشگاه آزاد یکی از شهرستانای اطراف تا بفهمه دنیا دسته کیهدانشگاه فردوسی . زشت ترین دخترای عالم .
شاید خیلی ها مخالف این نظر باشن . ولی خوب من شدیدا بهش اعتقاد دارم كه مشهد زشت ترین دخترای كشور رو داره و بدتر از اون دانشگاه فردوسی زشت ترین و بد اخلاق ترین و آنرمال ترین هاشون رو گلچین می كنه .
فردوسی تو رشته های فنی قوی نیس اما درس های محضش یه علاوه پزشکی و دندان پزشکی و البته علوم انسانیش خیلی قویه.
در مورد اخرش حتی تو مولف کتابای درسی خیلیاشون اساتید فردوسی بودن یا هستن.دکتر شریعتی و ... هم از همین دانشگاه فارغ التحصیل شدن.
اینم زیاد شنیدمدانشگاه فردوسی . بهترین تریاهای تمام كشور
Last edited by John Doe; 13-08-2009 at 09:57.
سلام رشتت چيه؟ جو دانشگاه چه جوريه؟
این تایبیک همک مفید شد ها!!!
حداقل هنوز به درد ما میخوره مخصوصا قسمت جو دانشگاه
در مورد فردوسی باس بگم من تو چند باری که رفتم دیدم دانشجوهاش همچین روحیه خوبی نداشتن
ولی خداییش فارغ التحصیل های گنده ای داره
مثلا دکتز عشقی متخصص چشم که واقعا بنام هست و خیلی از مجلسی ها هر چند اونا کلا بی سوادن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)