کره رو هم که 3-1 بردیم![]()
والیبال رشته ای که خیانت نمیکند
تبریک میگم این قهرمانی رو خداییش غرور آفرین و شادی بخش بود
بعد از یک روز تلخ برای ورزشمون یک روز خوب رو برای ایران رقم زدن
من از والیبال و تاکتیکهاش زیاد سر در نمیارم اما انصافا بعد از ست اول امیر غفور تا پایان ست چهارم حاکم مطلق روی تور بود
دفاع روی تور هم واقعا بینظیر بود چینیها واقعا درمانده شده بودن موسوی و مهدوی عالی کار کردن
این قهرمانی چقدر کلاسیک بود و چه پیام روشنی برای آسیا داشت
اول بردن ژاپن بعد بردن کره و سرانجام زمینگیر کردن چین یعنی عبور از قدرتهای سنتی ورزش آسیا
در کل بازم تبریک میگم به دوستان امیدوارم این پیروزی ها ادامه داشته باشه و در بازیهای انتخابی المپیک هم موفق باشیم
پی نوشت: قبلا توی یکی از پستها از کیروش ایراد گرفته بودم که هنوز رابطه خوبی از نظر عاطفی با مردم ایران برقرار نکرده اما امروز وقتی توی سالن آزادی دیدمش خوشحال شدم و فکر میکنم کم کم داره حواسش رو به این مسائل هم میده
از اینکه لطف کرد و در کنار مردم بود ازش ممنونم
قهرمانی ایران رو تبریک میگم
بازم به غیرت والیبالیستها
به امید موفقیت در میادین جهانی
دمشون گرم خیلی قشنگ بازی کردن...ایشالا رفتنشون به المپیک
من هم به نوبه ی خودم این قهرمانی ارزشمند رو خدمت تمام ایرانیان عزیز تبریک عرض می کنم!![]()
تبریک میگم واقعا چسبید بهم ...
مخصوصا شکست دادن ژاپن و چین که تو رقابت های جهانی و انتخابی لیگ جهانی خیلی ما رو اذیت کرده بودند! یک رکورد جالب هم که تو کل مسابقات فقط دو ست به حریفان دادیم یکی به کره یکی هم به چین اگه اشتباه نکنم
امیر حسینی خیلی خوب کار کرد و نشون داد که چقدر تجربه داره غفور با سن کمش عالی بود تو دو بازی با کره و چین تیم آنالیز فوق العاده بود همونطور که کاپیتان نادی هم اشاره کرد ست اول اصلا مدافع رو ترو نمیتونستن مهاجم حقیقی رو شناسایی کنن ولی ستهای بعدی بازی برمیگشت سرمربی سابق ایران که سرمربی کره بود خیلی کری خونده بود برای ایران که له شد!
بازم تبریک میگم امیدوارم به این رشته هم توجه بیشتری بشه نه اینکه از مقام و رئیس جمهور و اینا ... فقط موقع قهرمانی پیام تبریک بدن و وعده های سر خرمن!
پ.ن:
بسکتبال هم با اینکه با رکورد بدون باخت به مرحله یک چهارم رسیده بود تو چین ناباورانه به اردن و باخت و نهایتا پنجم شد که اصلا خبری ازش نشد اونا هم با اینکه تو این دوره بدشانسی غرور و ... داشتند ولی در کل تیم خوب و قوی هستن نمیدونم بازم مسابقات هست برای سهمیه المپیک یا نه امیدوارم اونا هم موفق باشن
پ.پ.ن:
چه ربطی داره به اینجا ولی حذف ناباورانه سپاهان در عین شایستگی و برتری در هر دو دیدار مقابل نماینده عربی به علت سو مدیریت رو هم تسلیت عرض می کنم!
وای چه حالی داد قهرمانی ایران
کلی شارژ شدم
چین رو له کردیم !
چه خبر بود آزادی ! سالن 12 هزار نفری، 20 هزار نفر رفته بودن تشویق میکردن !!
معرکه بود جو ...
چین بیشتر به تماشاچیهامون باخت (البته ما هم عالی بودیم) چین خیلی تیم قویای بود، ولی مثل سوسک شده بود با این هیاهو !
مثل بازی کره، ست اول رو باختیم، سه ست بعدی رو با کلی اختلاف بردیم ! یه جاهایی اوج درموندگی رو میشد تو چشمای چینیها دید ! دیگه نمیدونستن باید چی کار کنن ! آبشار میزدن، دفاع میشدن! سرویس میزدن، دریافت میشد، آبشار میزدن دریافت میشد و دو برابر قویتر میخوابید تو زمین خودشون !!
یه جا حس کردم مربی چین داره گریه میکنه !!
پ.ن: خاک بر سر این صدا و سیما و دوربینهاش که حتی یه نما هم از 5-4 هزار تا خانومی که رفته بودن 3 ساعت تمام تشویق میکردن تیم رو، نگرفتن !!!
کلا در به وجود اوردن چنین فضاهای شگفت انگیزی رو دست نداریم
ملت شهید پرور و همیشه در صحنه ایم دیگه
توی خبرها بود که کیروش با موبایلش از تماشاگرا فیلم میگرفته
این یعنی کسی که فضاهایی مثل اولدترافورد ، برنابئو و نوکمپ رو دیده از تماشای چنین فضایی متحیر شده
ولی انصافا وقتی تماشاگر ما احساس کنه داره به تماشای چیزی میره که میدونه میتونه بهش اعتماد کنه کم نمیزاره
من از بازی با ژاپن بازیها رو دنبال میکردمپ.ن: خاک بر سر این صدا و سیما و دوربینهاش که حتی یه نما هم از 5-4 هزار تا خانومی که رفته بودن 3 ساعت تمام تشویق میکردن تیم رو، نگرفتن !!!
توی بازی با کره و چین وقتی ست اول رو باختیم تنها کسایی که کماکان تیم رو تشویق میکردن همین بانوان ایرانی بودن
خداییش مردامون فوتبالی به والیبان نگاه میکردن با هر امتیازی که تیم حریف میگرفت ساکت میشدن
شک نکن که بیش از 70 درصد انرژیی که بازیکنا از تماشاگرا میگیرن به خاطر حضور همین بانوان عزیزه
صدا و سیما هم ثابت کرده که دریچه دوربینش برای به تصویر کشید چنین صحنه هایی هنوز کوچیکه و گنجایش چنین اشتیاقی رو نداره
شرایط حضور در لیگ جهانی والیبال چی هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)