ممنونم یکی از مشکلاتم حل شد
یه سوال دیگه من VRAY نصب کردم توی START ==>ALL Program هم اومده Icon هاش هم هست ولی نمی تونم اجراش کنم
ممنونم یکی از مشکلاتم حل شد
یه سوال دیگه من VRAY نصب کردم توی START ==>ALL Program هم اومده Icon هاش هم هست ولی نمی تونم اجراش کنم
F10>command>assign renderer و اولی رو به مربع کنارش به وی ری تغییر بدید.
دوست عزیز در کل برای طراحی صورت باید در مرحله ی اول از کدوم ویوپورت(نما) شروع کرد
اگه از روش گسترش دادن ادج ها استفاده می کنید خب تماما از چهارتا ورتکس کار شروع میشه که فکر نمی کنم زیاد مهم باشه در کجا قرار داشته باشه.
1_مفهوم کلید insetدر تابعedit poly
2_ وقتی یه Rectangle میسازیم وروی vertex های این Rectangle کلیک راست میکنیم گزینه corner چه کاری انجام میده؟
بازم سلام
من V-ray رو نصب کردم ولی پیداش نمی کنم (یا نمی دونم چجور باید ازش استفاده کنم)
اینم عکسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by samadsam; 07-09-2009 at 13:00. دليل: عکس
با سلام.
امروز من یه 3Ds Max 2009 ریختم و Active هم کردمش و نصب و اجراش هیچ مشکلی نداشت به جز اینکه فکر کنم NET Framework رو نریخت. الان مشکلم اینه که برنامه شکل هارو (کره، مکعب و ...) کند میکشه یعنی وقتی روی صفحه drag میکنم که رسمشون کنم، شکل کند تغییر اندازه میده و حرکت میکنه.
اگه کمک کنید ممنون میشم.
سلام لطفا کمکم کنید یه مشکل ناجور توی ورتکس دارم (روی عکس توضیح دادم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by samadsam; 07-09-2009 at 13:04.
یا وی ری شما متناسب با ورژن مکس شما نیست و یا درست نصب نشده.بازم سلام
من V-ray رو نصب کردم ولی پیداش نمی کنم (یا نمی دونم چجور باید ازش استفاده کنم)
شما باید edge ها رو با shift+drag کپی کنید نه ورتکس ها رو.سلام لطفا کمکم کنید یه مشکل ناجور توی ورتکس دارم (روی عکس توضیح دادم)
1- ایجاد یه فیس در داخل فیس انتخابی شما. (با polygon یه فیس رو inset کنید، توضیح دادنش سخته.)_مفهوم کلید insetدر تابعedit poly
2_ وقتی یه Rectangle میسازیم وروی vertex های این Rectangle کلیک راست میکنیم گزینه corner چه کاری انجام میده؟
2- باعث تغییر در نوع ورتکس میشه و از حالت smooth یا bexierخارج میشه و به صورت یه خط شکسته عمل میکنه.
با پنجره ی task manager و تب prossec ببینید که کدوم برنامه کار بیشتری از cpu شما می کشه اگه مکسه پس مشکل از مکس شماست ولی ممکنه برنامه های دیگه ای یا ویروسی کار شما رو مختل میکنه.با سلام.
امروز من یه 3Ds Max 2009 ریختم و Active هم کردمش و نصب و اجراش هیچ مشکلی نداشت به جز اینکه فکر کنم NET Framework رو نریخت. الان مشکلم اینه که برنامه شکل هارو (کره، مکعب و ...) کند میکشه یعنی وقتی روی صفحه drag میکنم که رسمشون کنم، شکل کند تغییر اندازه میده و حرکت میکنه.
اگه کمک کنید ممنون میشم.
ببخشیدمن لبه های اول رو راحت کشیدم اما نتونستم لبه های بالا رو به درستی طراحی کنم
واسه چی شکل طراحی شده به این صورت در می یاد می خواستم بدونم اگه با ورتکس لایه رو بگیرم بکشم روی لبه ی بغلی در پایان خراب نمی شه
من این برنامه رو از کافی نت دانلود کردم می خواستم بدونم V-ray هست یا اینکه اشتباست حجم فایل 16MB هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)