خبری از امتیاز gamespot نیست ؟
game spot هنوز نمره نداده ! اما به احتمال زیاد تا چند ساعت اینده نمره میده , چون تو لیست اول قرار داده شد الان ! تا بررسی کنن اقایون !
واقعا برای شما امتیاز سایت ها مهمه ؟
یعنی تا این حد ؟
من که فقط بازی هایی که زیر 5 بگیرن رو نمیخرم
بالای 5 دیگه امتیازش با خودمه نه چند تا نویسنده با نظر شخصی که معلوم نیست تو اون لحظه تو چه mood بوده
نه دوست عزیز دیگه زیر 6.5 اصلا صرف نمیکنه بری طرف بازی البته در
سایتی مثل گیم اسپات کاربرای سایت از گوشه کنار دنیا امتیاز و دلیل
دادن اون نمره ای رو که به بازی میدن رو میگن که قابل اعتماد تر هستش
چون شما بحث mood رو کشیدی وسط خود بازی کنها نظر بهتر و قاطع تری رو میدن.
چون ممکنه اون کسی که بازی رو نقد میکنه روی بازی زیادی نظر شخصی
رو اعمال کنه ولی اگر نظر حتی کوتاه چندین نفر که بازی رو انجام دادن ببینیم
بهتر جواب میده.
منم زیاد نظر این سایت ها رو قبول ندارم مخصوصا gamespot که چند وقتیه بد نمره میده !بیشتر نظر کاربرا کار سازه اینجور جاها !
gamespot هم نمره 8.5 رو به این بازی داد!
سلام!
بازی رو دیشب گرفتم و یکمی بازی کردم!
باید بگم که گرافیک Cell Shade بازی واقعا زیبا هستش البته یه جورایی با Cell Shade کمی فرق داره ولی ما نفهمیدیم فرقش چیه : دی
اول بازی یه یارو داستانی بازی که مربوط به پاندورا میشه رو میگه و بعد شما باید از بین 4 شخصیت بازی یکی رو انتخاب کنید. من Roland که سرباز هستش و انتخاب کردم! این Roland یه کلت داره و یه مسلسل! همچنین می تونین رنگ و اسم کاراکتون رو هم تغییر بدین یا به قول معروف اونو customize کنین!!
یه چیز جالب هم بود که یکی از دشمنا وقتی شلیک می کرد صدای شات گان می داد ولی وقتی می رفتی بالای سرش می دیدی کلت داره!!
نمی دونم شاید فشنگ شات گان رو واسه کلت گذاشته بود : دی
اولای بازی یه روبات هم با شما هستش که خیلی حرف میزنه, فقط خدا کنه تا آخر بازی نباشه که خیلی ضده حاله : دی
تو حالت نرمال دشمنا از هوش مصنوعی قابل قبول برخوردار بودن!
مقوله شوتر بازی هم خیلی خوب بود منکه لذت بردم!
خلاصه بازیش واقعا بازی زیبا و جالبی هستش و دلیل عمدش وجود همین سبک گرافیکی بازی هستش که اونو خاص میکنه!
این جا اینقدر خلوته!
بازی به این خوبی
همه چیز در حد خیلی خوب هست نه عالی!
یه چیزیش منو کشته اونم اینه که در حین بازی مثلا وقتی ظهر هست کم کم هوا رو به تاریکی میره
البته به نظر من هوش مصنوعی خوب کار نشده چون دشمنا همین جوری میان به طرفمون بدون اینکه پناهی بگیرن و یا جاخالی بدن و کلا هیچی مثل تپه یه جا می ایستند وفقط شلیک مکنن
کلا سیستم مبارزات خوب کار نشده به ظر من
بازیش رو امروز گرفتم واقعا بازی قشنگیه من که 30 دقیقه بازی کردم الان گذاشتم کنار باز میخوام برم بشینم بازی کنم![]()
روبات خیلی سوژست اونجا که چپ میکنه هی زور میزنه راست شه خیلی توپ بود مردیم از خندهاولای بازی یه روبات هم با شما هستش![]()
کلا بازی گرافیکش هم خوبه ...
یکی از دوستان گفته بود این بازی آزادی عمل فال آوت رو نداره، میشه بیشتر توضیح بدین؟ یعنی sand-box نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)