عزیز دل گفتنی ها گفته شده رفته...
چی بگیم ..از خودمون شعر بگیم.(من خودم همیشه پیگیر این بازی هستم نمیشه باید یه مطلب در خور بیاد که پست بدیم)
درضمن کدوم بازی مسخره هستش که تاپیکش 2000 تا پست داره من که بازی مسخره ای تو تالار نمیبینم.
عزیز دل گفتنی ها گفته شده رفته...
چی بگیم ..از خودمون شعر بگیم.(من خودم همیشه پیگیر این بازی هستم نمیشه باید یه مطلب در خور بیاد که پست بدیم)
درضمن کدوم بازی مسخره هستش که تاپیکش 2000 تا پست داره من که بازی مسخره ای تو تالار نمیبینم.
خب این بازی رو هم از لیست بازی های امسال حذف کنید
دیگه رسما اعلام شده که بازی 2012 منتشر میشه که همه جا این خبرو می تونید ببینید...
+
کوجیما هم تایید کرده توی زمستون خبرایی از بازی منتشر خواهد شد...
+
همون طور که می دونید چند روز پیش این MGS HD collection هم برای 360 و PS3 تایید شد که شامل MGS 2: Sons of Liberty و MGS 3: Snake Eater و احتمالا MGS: Peace Walker خواهد بود ( و احتمالا MGS 4 که البته خیلی رویایی در نظر گرفتم : دی)
Last edited by vahidgame; 05-06-2011 at 04:16.
مرسی وحید جان عزیز...
اما مثل این که متال گیر 2 و 3 و پیس والکر روی شبکه PSN و Xlive قرار خواهد گرفت و باید پوینت داده بشه و خریدش...
توی متن خبر VG247 گفته شده که همچنین بصورت دیجیتال عرضه میشن،احتمالا هم روی دیسک و هم بصورت دیجیتال منتشر میشن.اما مثل این که متال گیر 2 و 3 و پیس والکر روی شبکه PSN و Xlive قرار خواهد گرفت و باید پوینت داده بشه و خریدش...
The HD collections for Metal Gear Solid and Zone of the Enders, both announced during Konami’s pre-E3 press conference, will also get digital releases, according to the English web portal of the Kojima Productions E3 website.
ولی شرکت سونی کار غیر حرفه ای انجام داد.چنین بازیایی که انحصار یه شرکته معمولا از انحصار در نمیاد.اما راحت بازی رو داد بره.اگه اینجوریه حتما خدای جنگ 4 هم همگانیه!
ninja gaiden هم همین بلا سرش اومد دیگه
در انحصار 360 بود الان برای پلی 3 هم داره میزه
شما نینجا رو با این بازی عجوبه مقایسه میکنی؟کلا انحصاریای این 2 کنسول قابل مقایسه نیست
یه سری بازیها از انحصار در میاد برای رقیب مقابل واقعا خوشحال کنندس در حد سکته برای مصرف کننده های خود کنسول ناراحت کننده!
درسته سونی داره روز به روز اکثر شرکت های معروف بازی رو تسخیر میکنه اما دیگه بازیه انحصاریه خودش رو نباید ول بده رو هوا که.
کلا این خبر جالبی برام نبود از وقتی شنیدم.نه علاقه ای دارم انحصاریای ایکس باکس بیاد برا پلی 3.نه انحصاریای پلی 3 بره برا ایکس باکس
از سونی بعید بود!الان یه سری از فن های ایکس باکس که هر شب خوابشو میدیدن با کنسولشون دارن متال گیر بازی میکنن واقعا تا چند وقت دیگه بازی میکنن آخرشم میگن بابا این بود انحصاریتون؟حالا طرف عشق دنیا رو کرده ها
اینجاهاش زور داره![]()
سوال پیش اومد !
دوستان سری بازی های متال گیر انحصاری PS3 بودند ! چجوری شد که این بازی مولتی پلتفرمه ؟!
+
به خاطر اون دمویی که کوجیما توی E3 قبلی نشون داد ( با شمشیر میزد هندونه قاچ میکرد : دی ) امکان داره این بازی از کینکت پشتیبانی کنه ؟ ( حداقل یه مود مثل هری پاتر7 داشته باشه برا کینکت ؟ )
ممنون.
دوست عزیز
بازی MGS 4:Guns of patriots فقط انحصار PS3 بود
MGS2 که هم برای PC و XBOX همون سال 2002 اومد
MGS1 هم برای PC و بعدا Remake برای gamecube اومد
MGS3 : Snake eater هم انحصار PS2 بود که ظاهرا برای کنسول 3DS هم اعلام شد
در مورد این HD Collection هم به نظر من اونقدر ها مهم نیست که بازی هایی که یکی 10 سال و دیگری 7 سال از عرضشون گذشته و دیگه همه اون کسانی که عاشق این سری بازی هستن یک جوری تمام کردن این دو نسخه رو حالا در موردش بحث و جدل بشه
برای من شخصا مهم اومدن peace walker هست که اون رو روی PSP بازی نکردم و به نظرم بهتر شد که به صورت HD و Improve شده اون رو بازی کرد
در مورد پشتیبانی از Kinect هم من بعید میدونم
خب پدرام جان PS هم مینوشتی دیگه...بازی MGS 4:Guns of patriots فقط انحصار PS3 بود
MGS2 که هم برای PC و XBOX همون سال 2002 اومد
MGS1 هم برای PC و بعدا Remake برای gamecube اومدروی Ps1 و ps2 قسمت اولش و دومش اومدن به ترتیب.
با این که بازیش کردم ولی اومدنش به صورت HD هم خوشحالم میکنه هم ناراحت...برای من شخصا مهم اومدن peace walker هست که اون رو روی PSP بازی نکردم و به نظرم بهتر شد که به صورت HD و Improve شده اون رو بازی کرد
خوشحال که از شاهکارهای سری متال گیر میتونیم به صورت HD باز ی کنیم و ناراحت هم که حتما میدونید
+
حتی سری بازی های خدای جنگ روی PSP و Parasive 3rd هم که روی PSP بود به صورت HD برای PS3 خواهند امد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)