تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 40 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 393

نام تاپيک: بحث هاي همينطوري (همون بحث آزاد)

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خوشوقت شدم سروش جان . منم جانی! هستم

کلی گفتم با دوستتون. ان شا الله که به راه راست هدایت میشین و موتو رو به سامسونگ و ال جی میترجیحین

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

منم خوشبختم

ان شا الله که به راه راست هدایت میشین و موتو رو به سامسونگ و ال جی میترجیحین
    عمراااااااااااااااااااا

3. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

بعضي از گوشي ها رو دستكاري ميكنن ، و يه سري برنامه معروف به MPKG BOX روش نصب ميشه. البته يه باكس هست. پسوند اون فايلها mpkg هست.
    برنامه هاش هم مثل جاوا ميمونه ... ولي خيلي قويتر ؛ مثل پليرها ... خيلي خيلي قويتر از جاوا.

درباره بعضي ها ... من اصلا دليلي نميبينم كه پستشون رو نقل كنم ، يه سري آدم مجهول هويه ... كه همه ميشناسيمشون.
    همينا بودن ستارخان سنگ روز قبل گذاشتن ... تا امروز بتونن به انجمن موتو حمله كنن.
    به زودي يه دادگاه براي اين افراد اينجا و اونجا و همه جا (زبل خان) برپا ميشه.
    با تشكر -تيم مديريت بحثهاي همينطوري-
    سامسونك به غير از اين سري هاي جديد كه اندوريد و اين حرفاست ! و اون pocket pc هاش كوشي هاي قديميش كه يادمه (نه ديكه تا اون قدر قديمي !!! بابا رنكي بودن ! كيفيتشون هم بدك نبود) ولي فقط قابليت نصب جاوا رو داشتن ...
    البته من هم با سامسونك كار كردم هم با موتورولا ! البته يه مدت زيادي نه !!! و خب كوشي هاي قديمييي بودن مثل v3i و سامسونك هم يادم نيست دقيق از اين كشويي ها بود ! ولي خب قديمي بود !
    يكي از مشكلات كه اينا داشتن و اينا رو از نظر من غير جذاب مي كرد همين بود كه فقط جاوا رو سابورت مي كنن ... جاوا هم خيلي يه حاله !
    در اصل بعدش كه نوكيا كرفتم (N-Gage) سيمبيان اصلا من رو به طرف خودش جذب كرد !!! به علاوه كه جاوا رو هم داشت !!!
    Last edited by bersam; 02-08-2009 at 19:12.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بله دوست خوبم قبلا بله اما دیگه الان موتو فقط جاوا ساپورت نیست. اما شک نکن سیستم عامل گوشی های الانش خیلی سره از سیمبین . مثلا هنگ کردن اصلا توش نیست (من خودم a1200,zn5,u9,...._) داشتم اما یکبار هم هنگ نکرده . یک مورد دیگه open source بودن ایناس که قابلیت مد کردن رو واقعا بالا می بره . قابلیت این سیستم عامل واقعا بالاس و شما کافیه مثلا یکی از ویدئوهایی که بدون لگ با پلیر های این گوشیا پخش میشه روی نوکیا بریزی تا در اولین گام هنگ کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

u9 خيلي نمايشكر كوجيكي داره ... اين a1200 جه خوشكله ... !!! قيمتش چقدره ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

الان با گارنتی پارسه حدود 200 هست. البته گوشی قدیمی هست اما هر نوع مدی بگین روش اجرا شده .حتی سخت افزاری هم ram رو افزایش دادن!

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

راستش از رابطه ی شما و رضا جان خبر نداشتم
    من هيچ رابطه يي با اين ندارم .... ايشششششششششششششش
    در کل من اصلا در مورد موتو حرفی نزدم ولی بعد سامسونگ و الجی موتو و اپل رو دوست دارم
    مرگ بر مخملي
    یکی از ویدئوهایی که بدون لگ با پلیر های این گوشیا پخش میشه روی نوکیا بریزی تا در اولین گام هنگ کنه
    درسته برو ببين .... من كه خودم هنوز نديدم

9. این کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

الان با گارنتی پارسه حدود 200 هست. البته گوشی قدیمی هست اما هر نوع مدی بگین روش اجرا شده .حتی سخت افزاری هم ram رو افزایش دادن!
    مثل اين كه سيستم عامل لينوكس روش هست ... جريان اين جيه ؟؟؟ نرم افزار هاي مربوطه روش جه طورياست ؟؟؟ بازي و اينا داره !!!؟؟؟(البته جاوا منظورم نيستا !!! من كلا با جاوا حال نمي كنم ... ) راستي اين موبايل كيبورد نداره ؟؟؟(توي عكس هاش نديدم !!!!!!)
    ---
    مشخصاتش رو خوندم !!! بدك نيست ولي براي بازي اصلا خوب نيست !!! در واقع بيشتر از يه كوشي نبايد ازش انتظار داشت !!!
    ببينم موتورولا مدلي داره كه بتونه N-GAGE رو سابورت كنه ؟؟؟ من كلا اهل Game هستم !!!
    Last edited by bersam; 03-08-2009 at 12:01.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بله سیستم عامل لینوکس هست. جریان خاصی نداره یه ویرایش از لینوکس برای موبایل هست . از اونجایی که این گوشی 3-4 سالی هست اومده برنامه های متنوع و زیادی براش اومده که با نصاب های مخصوصش روش نصب میشه . بازی هم داره . کیبورد on-screen داره.
    اتفاقا اگه از لخاظ سرعت و CPU منظورتونه و سیستم عامل واقعا عالیه. N-GAGE رو ساپورت کنه؟!!! نه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

يعني واقعا لينوكسه ؟؟؟ يعني مثلا يه جيزي مثل همون قسمت فرمان لينوكس داره ؟؟؟ نسبت به كاراييش قيمتش خوبه ...
    به خاطر اين برسيدم كيبورد داره جون كه اكه نداشته باشه نميشه روش بازي ها رو خوب بازي كرد !!!
    نمايشكرش از p1 كوجيك تره ؟؟؟
    اون وقت اين در دار بودنش ديكه براي جيه !!!! كيبورد نداره كه ...

خدا رو جه ديدي !!! شايد رفتم اين رو خريدم !!! نصب به كارايش قيمت مناسبي داره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •