تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 61

نام تاپيک: ماشین های آمریکایی بهترن یا ماشین های اروپایی

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به قول اقا رامین شما کمی مطالعه کن اخه شما از موتور 16 سیلندر بوگاتی چه میدونی اینطوری در موردش صحبت می کنی...؟

داره خودمونی میشه amir camaross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به قول اقا رامین شما کمی مطالعه کن اخه شما از موتور 16 سیلندر بوگاتی چه میدونی اینطوری در موردش صحبت می کنی...؟

نه .تو از موتور 8سیلندر شلبی چی میدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    بعدش هم شما تعداد سیلند رو دلیل کمی کیفیت موتور و پر مصرفی میدونین.
    که البته حق دارین ومن بهتون حق میدم چون اطلاعاتتون ضعیفه.
    یکم مطالعه کن لطفا.

3. این کاربر از amir camaross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir camaross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما ها چشاتونو بستین و نمیخواهید که قبول کنید آمریکا از اروپا بهتره.ببا به دور و برتون یه نگاهی کنین ببینین دیگه ماشین فقط بنز و بی ام نیست.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما ها چشاتونو بستین و نمیخواهید که قبول کنید آمریکا از اروپا بهتره.ببا به دور و برتون یه نگاهی کنین ببینین دیگه ماشین فقط بنز و بی ام نیست.
    نه .تو از موتور 8سیلندر شلبی چی میدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    بعدش هم شما تعداد سیلند رو دلیل کمی کیفیت موتور و پر مصرفی میدونین.
    که البته حق دارین ومن بهتون حق میدم چون اطلاعاتتون ضعیفه.
    یکم مطالعه کن لطفا. __________________
    یه کم دیگه هر دوتون ادامه بدین متاسفانه مجبور میشم گزارش کنم تاپیک هم قفل میشه
    کلا از بیخ بن این مقایسه غیر علمی هستش .
    امیر جان به شما هم توی پیغام خصوصی توضیح دادم
    موترو 8 سیلندر شلبی یا همون فور که به وسیله شلبی تقویت شده با 16 سیلندر بوگاتی زمین تا آیمون توی ساختار فرق دارن اون یک موترو تقویت شده خاص هستش نمیشه با یه موتور که که پایه اون برای توان بالا طراحی شده مقایسه کرد
    اگه منظور ما تقویت موترو باشه امروز نمونه های میتونم برایتون نشون بدم از یک موترو 6 سیلندر 2.6 لیتری خطی rb26 توین توربو نیسان تونستن 1500 اسب توان بگیرن
    کلا من از اول تاپیک هم گفتم مقایسه دو صنعت به این شکل کاملا غلط هستش
    این مقایسه باید دوره بندی بشه در هر دوره تاثیرات اقتصادی حوه مدیریت نوع خواست بازار و هزار چیز دیگه مورد نظر قرار بگیره تا بگیم کدوم منطقه خودروسازی چرا موفق بوده چرا اون یکی نا موفق .
    باز هم میگم و تاکید میکنم برین دنبال مطالعه با نظرات احساسی هیچ چیزی پیش نمیره .
    اگه قرار به احساسی برخورد کردنه من خودم به شخصه ماشینهای آمریکایی دهه هفتاد و شصد میلادی رو خیلی دوست دارم و عاشق موتورهای بلوک کوچیک 8 سیلندر آمریکایی هستم ولی هیچوقت کور کورانه نظر نمیدم و نمیام عجوبه ای مثل موتور 16 سیلندر بوگاتی رو با موترو تقویت شده فورد /شلبی مقایسه کنم بین این دوتا موتور امیر جان مسله دوام و استقامت مطرحه با همه اعتقادی که به انعطاف پذیری موتروهای بلوک کوچک 8 سیلندر آمریکایی دارم ولی هیچوقت تکنولوزیهای موترو فولکس واگن بوگاتی رو کوچیک نمیدونم .
    دوستان من هر دو شما همشهری من هستین احترام شما بیشتر واجب هستش و توصیه برادرانه من رو قبول کنید که کلا مقایسه از بیخ و بن اشتباه هستش .
    ما حتی نمیتونیم به درستی دو شرکت مثل فورد و مرسدس بنز رو باهم مقایسه کنیم .ما تنها میتونیم دو محصول در یک رده از دو شکرت انتخاب کنیم که تا حد امکان کارایی های روی کاغذشون شبیه هم باشه بعد بیاریم توی یه محیط واقعی یا محازی باهم مقایسه کنیم اونم هیچوقت درست از آب در نمیاد چون در آخر همه مسایل به مساله ظاهر میرسیم که یک مورد کاملا سلیقه ای هستش.

6. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کلا از بیخ بن این مقایسه غیر علمی هستش .
    اگه غیر علمیه پس تاپیکو قفل کنید . بحث سر یه چیز غیر علمی چه فایده ای داره؟؟؟
    Last edited by BBNHFAK; 27-08-2009 at 15:07.

8. این کاربر از BBNHFAK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

11

دیدگاه بی طرف:

خودروهای آمریکایی و اروپایی ( دقیقا به همین شکل : مقایسه دو منطقه ) قابل مقایسه هستند اما نه در قسمت طراحی موتور و بدنه

امکانش هست در این قسمتها بحث بشه :

1. تکنولوژی خط تولید - استفاده از روباتها و ...
    2.روشهای نوین خدمات پس از فروش
    3.روابط کارگر و کارفرما
    4.آزمایشهای قبل از تولید
    5.ارزش برند
    و ...

اما بعید میدونم اینجا کسی در این موارد تخصص داشته باشه.

دیدگاه جانبدارانه:

خودروهای آمریکایی از نظر تکنولوژی ساخت بدنه و موتور و امنیت مشکل خاصی ندارند. تفاوت آمریکا و اروپا در خودروسازی ناشی از تفاوت دیدگاهشون نسبت به خودرو هست. هرکدوم تعریف خاصی از خودرو دارند.

یه مطلب جالب در مورد تستهای فورد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اصل متن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Pario; 27-08-2009 at 15:46.

10. 3 کاربر از Pario بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

Pario ممنونم دوست عزیز واقعا همون مشکلی هستش که من میخوام بگم .ما واضح و به بهترین وجه بیان کردین
    واقعا ممنونم ازتون .

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه کم دیگه هر دوتون ادامه بدین متاسفانه مجبور میشم گزارش کنم تاپیک هم قفل میشه
    اقا رامین من به خاطر این حرفتون متاسفم من که قبلا هم چند بار گفته بودم که این تاپیکو ببندند حتی اقا فرشاد دلیلش را پرسیدند و من هم پاسخ دادم اما هنوز از ایشون خبری نیست...

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

11

Pario ممنونم دوست عزیز واقعا همون مشکلی هستش که من میخوام بگم .ما واضح و به بهترین وجه بیان کردین
    واقعا ممنونم ازتون .

کار خاصی نکردم.

مشکل از اونجاست که ما بلد نیستیم طرفدار باشیم! از شرکت x به دلایل هیجوری خوشمون میاد. حالا این X ممکنه مرسدس بنز یا سایپا باشه. وقتی میبنیم نظر یکی چیزه دیگری هست تلاش میکنیم نظرش رو عوض کنیم یک نفر تا به طرفدارای شرکت x اضافه بشه ما صفحات سایت رو با دیوار اتاقمون اشتباه گرفتیم , دیوار جای پوستر ماشین شرکت x هست و سایت جای بررسیهای فنی.

در مورد مقایسه موتور و بدنه باید به این شکل کار کرد :

مقایسه خودروهای ... کلاس ... ساخت سالهای ... تا ... با رنج قیمت از ... دلار تا ... دلار

اینجوری میتونید موتور و طراحی بدنه و هزار مشخصه فنی دیگه رو مقایسه کنید , نه اینکه اسم 30 شرکت خودرو سازی رو در یک تاپیک ردیف کنید و نظر بخواهید! اون نظر ...

موقع دعا بقیه رو فراموش نکنید

موفق باشید

14. 2 کاربر از Pario بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

Pario عزیز اسمت رو نمیدونم معذرت ولی ممنونم از تمام پستهای خوبی که میزنی روشن و دقیق میگی که چیکار باید کرد متاسفانه دوستان عزیز ما سعی میکنن مقایسه ها کلی باشه که امکان پذیر بودنش شرطهایی داره که گفتی .هر منطقه جغرافیای بازار خودش رو داره و فرهنگ خودش واسه همین به این سادگیها نمیشه با در نظر گرفتن دو تا محصول و نتیجه حاصل از اونها گفت که فلان منطقه صنعتش بهتر از منطقه دیگه هستش.
    آخرش تو تونیستی این تاپیک رو به نتیجه برسونی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •