تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 432 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با تشکر از راهنماییتون... این آزمونی که میفرمایین چطور آزمونیه؟ ترمی این آزمونو نداره؟ چه درسایی رو شامل میشه؟ میشه معایب و مزایای ترمی و پودمان رو برام توضیح بدین؟ممنون...

pooyan عزیز خوب این ازمون یک ازمون سراسری در کل ایران هست که انگار در 3 نوبت گرفته می شه و در مورد دروسی هست که خوندی در طول سال تحصیلی در دانشگاه که باید حتما در این 3 ازمون قبول بشی تا مدرک کاردانی ات رو بدهند
    خوب دوره های ترمی نه اینطوری نیست و هیچ ازمون جامع نداره
    هیچ کدوم از دوره ها دروس خود خوان ندارن دوره های ترمی4 ترم هست که معمولا تا 2 سال یا کمی بیشتر طول می کشه ولی دوره های پودمانی , 6 پودمان طول می کشه که هر پودمان 16 هفته رو شامل می شه در مورد هزینه ها انگار هیچ فرقی ندارن خوب من اطلاعات خیلی جامعی ندارم و اینها رو هم از خود سایت دانشگاه علمی و کاربردی فهمیدم و یکی هم از شبکه اموزش که رییس دانشگاه علمی و کاربردی اومده بود اگر سوالی داشتی بپرس که شاید بتونم کمکی بهت کنم به امید موفقیت شما ومن و soccer_18 و تمام دوستان

Last edited by bini2007; 05-11-2007 at 11:02.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

آقا بسیار بسیار ممنون از راهنماییات...
    والا موندم چی کار کنم.میترسم اگه اینو نرم ، ترمی هم نتونم قبول بشم.سر دو راهی موندم. اصلا شما جای من بودین چی کار میکردین؟ من دیپلم برنامه نویسی ( کار و دانش ) با معدل 57/14 دارم.حالا شما به جای من تصمیم بگیرید...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

12

والا موندم چی کار کنم.میترسم اگه اینو نرم ، ترمی هم نتونم قبول بشم.سر دو راهی موندم. اصلا شما جای من بودین چی کار میکردین؟ من دیپلم برنامه نویسی ( کار و دانش ) با معدل 57/14 دارم.حالا شما به جای من تصمیم بگیرید...

خواهش می کنم راستی تو که مشکل سربازی نداری که؟؟؟ منظور باید پایان خدمت یا معافیت داشته باشی
    بگذریم چون من خودم توی پودمانی شرکت کردم اگر از رشته it تبریز در بیام جای چون و چرا نمی گذارم و می روم و تو هم اگر در اومدی از رشته ای که می خوای جتما برو فقط هزینه شهریه ها حدودا 300 هزار تومن می شه اگر مشکل نداری برو .... بلاتکلیفی بد ترین دردی هست نزار سر دو راهی بمونی قاطعانه تصمیم بگیر به امید خدا هم تو از رشته دلخواهت در می یای هم من خبرش و بده ها یادت نره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آقا منم چند روز پیش پودمانی ثبت نام کردم چون اون رشته ای که مد نظرمه توی دانشگاه علمی کاربردی شهرمون بود.الانم منتظر نتایجشم.ولی پستای شما عزیزانو که خوندم یه جورایی تو ذوقم زده شد.جدا یعنی پودمانی ارزش نداره؟ میشه بگین چرا؟ پس یعنی بی خیال بشم؟ تو رو خدا راهنماییم کنین.همین حالاشم 24 سالمه میدونین چند ساله عقبم؟
    سلام
    پویان جان چون من شنیده بودم دوره های ترمی رو میشه زودتر از پودمانی تموم کرد اینه که میخوام ترمی شرکت کنم وگرنه همونطور که bini جان گفت دوره های پودمانی یک سری امتیازات داره مثل امتیازی که برای شاغلین داره...
    در ضمن اینو هم بگم که من موقعی که ثبت نام دوره های پودمانی بود چون اطلاعی نداشتم ثبت نام نکردم و گرنه حتما" ثبت نام و شرکت میکردم حداقل مثل الان استرس آزمون ترمی رو نداشتم.
    خدا لعنت کنه اون کسی رو که به من گفت ثبت نام دوره های ترمی سالی یک باره(وقتی رفته بودم دانشگاه اونجا بهم گفتن)

منم پیشنهاد میکنم حتما" ترمی رو شرکت کنید. و اگر هم امکانش باشه (اینو باید سوال کنید) ترمی هم ؟آزمون بدید...
    معدل من از شما هم کمی پایین تره (دو تا از معلم ها که با من دشمنی داشتن بهم نمره ندادن) رشتم معماری فنی هست. از دانشگاه که پرسیم گفت مشکلی نیست و شما اگه آزمون قبول بشی حله...
    در ضمن 22 سالمه (سربازی رفتم)و بنا به دلایلی مجبورم هر چه زودتر مدرک رو بگیرم. و گویا دوره های ترمی رو میشه یه جورایی 3 ترمه تمومش کرد (با گرفتن واحد در تابستان و حداکثر واحد در بقیه ترم ها...)که البته کاره خیلی سختیه
    Last edited by soccer_18; 07-11-2007 at 00:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اخه soccer_18 عزیز مگه ندونستی که دفتر چه های پودمانی و از 1 ابان تا 9 ابان دادن تو چرا نفهمیدی هیچ کس مگه بهت نگفته بود من فکر می کردم می دونی امیدوارم که در دوره های ترمی دربیای راستی نمی خوای توی تکمیل ظرفیت 28 ابان شرکت کنی ؟؟؟دفتر چه های ترمی احتمالا اواخر ابان یا اوایل اذر می یاد
    امیدوارم همین قدر که عقب موندی دو برابرش جلو بیفتی به امید موفقیت همه و هردو مون
    bini جان همونطور که قبلا" گفتم من مهر ماه رفته بودم دانشگاه و یارو به من گفت ثبت نام پودمانی اردیبهشت هر سال هست و ترمی آبان...
    من فکر میکردم این دفترچه مربوط به یکی از امتحانات پودمانی هست (بر اساس حرفی که اون زده بود)و این شد که شرکت نکردم (البته 50% مقصر خودم هستم)
    الانم کارم این شده که هر روز سایتش رو چک میکنم ببینم ثبت نام ترمی کی هست که خدای نکرده از دستش ندم.

چرا عزیز. حتما" شرکت میکنم . ولی خوب کارنامم رو که دیدم تقریبا" امیدم رو برای تکمیل ظرفیت از دست دادم...
    فیزیک: 42
    ادبیات : 59
    ریاضی 39
    شیمی -19
    زبان:68
    عربی: -11
    دروس تخصصی: 22
    بینش: 40
    ....
    این کارنامه منه...
    فکر کنم اگر شیمی و عربی رو نمیزدم قبول شده بودم یا حداقل برای تکمیل ظرفیت قبول میشدم.

فعلا" من پیگیر دفترچه ترمی هستم... از شما هم ممنونم لطف داری عزیز. منم آرزوی موفقیت دارم.
    برای سایر دوستان هم آرزوی موفقیت میکنم.
    Last edited by soccer_18; 07-11-2007 at 01:00.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

خواهش می کنم راستی تو که مشکل سربازی نداری که؟؟؟ منظور باید پایان خدمت یا معافیت داشته باشی
    نه من معافی دائم شدم ( به همون دلیلی که توی امضام ماجراشو تعریف کردم)
    بگذریم چون من خودم توی پودمانی شرکت کردم اگر از رشته it تبریز در بیام جای چون و چرا نمی گذارم و می روم و تو هم اگر در اومدی از رشته ای که می خوای جتما برو فقط هزینه شهریه ها حدودا 300 هزار تومن می شه اگر مشکل نداری برو .... بلاتکلیفی بد ترین دردی هست نزار سر دو راهی بمونی قاطعانه تصمیم بگیر به امید خدا هم تو از رشته دلخواهت در می یای هم من خبرش و بده ها یادت نره
    راستش هزینش واسم مهم نیست. فقط آینده ای که پیش رومه واسم مهمه .میترسم توی همون آزموناش در نیام.یا اینکه عوض سه سال 4 سال تحصیلم طول بکشه... یا غصه بخورم که چرا نرفتم ترمی...
    راستی یه سوال دیگه من اگه پودمانی قبول بشم ، میتونم واسه ترمی هم ثبت نام کنم و منتظر نتیجه ترمی هم بشم ؟ این جوری دیگه از این بلا تکلیفی هم در میام...
    امیدوارم شما هم از اون رشته ای که علاقه دارین سر بلند بیرون بیاین...دعا گوتون هستم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

سلام
    پویان جان چون من شنیده بودم دوره های ترمی رو میشه زودتر از پودمانی تموم کرد اینه که میخوام ترمی شرکت کنم وگرنه همونطور که bini جان گفت دوره های پودمانی یک سری امتیازات داره مثل امتیازی که برای شاغلین داره...
    در ضمن اینو هم بگم که من موقعی که ثبت نام دوره های پودمانی بود چون اطلاعی نداشتم ثبت نام نکردم و گرنه حتما" ثبت نام و شرکت میکردم حداقل مثل الان استرس آزمون ترمی رو نداشتم.
    راستش من شغلی ندارم که اون امتیازش شامل حالم بشه یا نه... راستی قضیه آزمون ترمی چیه ؟ منظورت امتحان ورودیشه؟

منم پیشنهاد میکنم حتما" ترمی رو شرکت کنید. و اگر هم امکانش باشه (اینو باید سوال کنید) ترمی هم ؟آزمون بدید...
    معدل من از شما هم کمی پایین تره (دو تا از معلم ها که با من دشمنی داشتن بهم نمره ندادن) رشتم معماری فنی هست. از دانشگاه که پرسیم گفت مشکلی نیست و شما اگه آزمون قبول بشی حله...
    در ضمن 22 سالمه (سربازی رفتم)و بنا به دلایلی مجبورم هر چه زودتر مدرک رو بگیرم. و گویا دوره های ترمی رو میشه یه جورایی 3 ترمه تمومش کرد (با گرفتن واحد در تابستان و حداکثر واحد در بقیه ترم ها...)که البته کاره خیلی سختیه
    امیدوارم موفق بشین...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

6

bini جان همونطور که قبلا" گفتم من مهر ماه رفته بودم دانشگاه و یارو به من گفت ثبت نام پودمانی اردیبهشت هر سال هست و ترمی آبان...
    چرا عزیز. حتما" شرکت میکنم . ولی خوب کارنامم رو که دیدم تقریبا" امیدم رو برای تکمیل ظرفیت از دست دادم...
    فیزیک: 42
    ادبیات : 59
    ریاضی 39
    شیمی -19
    زبان:68
    عربی: -11
    دروس تخصصی: 22
    بینش: 40
    ....
    این کارنامه منه...
    فعلا" من پیگیر دفترچه ترمی هستم... از شما هم ممنونم لطف داری عزیز. منم آرزوی موفقیت دارم.
    برای سایر دوستان هم آرزوی موفقیت میکنم.

در صد هات بجز عربی و شیمی و تخصصی ات عالیه اگه می تونستی تخصصی ات و ببری بالای 40 صد در صد بدون چون و چرا قبول می شدی در ضمن اون بنده خدا راست گفته که پودمانی خرداد ماه هر سال هست چون من خودم توی خرداد دفتر چه اش رو خریدم ولی انگار دوره های پودمانی مهر ماه مثل تکمیل ظرفیت هست انگار بعضی از دانشگاه های تازه احداث برای نیم سال دوم دانشجو جذب می کنین هر کسی یه قسمتی داره شاید قسمت تو هم به دوره های ترمی انشگاه علمی و کاربردی وصل شده در ضمن اگه تونستی توی ازمون علمی و کاربردی همینطوری بزنی به امید خدا و انشاالله در می یای

در ضمن برای اینکه بدونی دفتر چه ها رو می دین یانه میتونی به سازمان سنجش هم بری چون ثبت نام از طریق سازمان سنجش هست اگه الانم بری می بینی که نوشتن مهلت ثبت نام دروه های پودمانی تموم شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

4

نه من معافی دائم شدم ( به همون دلیلی که توی امضام ماجراشو تعریف کردم)

راستش هزینش واسم مهم نیست. فقط آینده ای که پیش رومه واسم مهمه .میترسم توی همون آزموناش در نیام.یا اینکه عوض سه سال 4 سال تحصیلم طول بکشه... یا غصه بخورم که چرا نرفتم ترمی...
    راستی یه سوال دیگه من اگه پودمانی قبول بشم ، میتونم واسه ترمی هم ثبت نام کنم و منتظر نتیجه ترمی هم بشم ؟ این جوری دیگه از این بلا تکلیفی هم در میام...
    امیدوارم شما هم از اون رشته ای که علاقه دارین سر بلند بیرون بیاین...دعا گوتون هستم.

بله داستان تلخ ولی عبرت آموزنده تون و خوندم واقعا خیلی سخته و حتما هم خیلی سختی کشیدی به امید صحت کامل
    بله امکان ثبت در هر دو وجود داره ولی باید به یکی از دوره ها بری یا ترمی و یا پودمانی
    دور های ترمی امسال ازمون گذاشته که انگار دی ماه برگرار می شه منم می خوام ترمی شرکت کنم و تکمیل ظرفیت حالا قسمت من کدومش باشه ترمی , پودمانی , سراسری
    به امید حق
    بنیامین

پروفشنال sezar & sanaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض کمک

دوست عزیز شما دوره های ترمی این دانشگاه میخوای شرکت کنی یا پودمانی؟؟
    اگر پودمانی میخوای شرکت کنی تا جایی که من اطلاع دارم اردیبهشت ثبت نام میکردن و از مهر کلاس ها شروع شده و شما باید تا سال آینده منتظر بمونید...
    ولی اگر دوره های ترمی این دانشگاه رو میخوای شرکت کنی کنکور داره و دفترچه اون اواخر آبان ماه میاد(اینطور که یکی از دوستان توی یه تاپیکی نوشته بود)
    ببینم تا اردیبهشت به من وقت می دهند ؟؟؟؟؟؟؟
    خواهش میکنم راهنماییم کنید
    فکر نمی کنم شما چی می گین ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •