این فیلم بیشتر برای خانومهای مسن مناسبه و آدمهایی که از فیلم های خاله زنکی خوششون میآد من که فقط به خاطر بازیگرهایی که در این فیلم بازی میکنن این فیلم رو می بینن.
داستان این فیلم یه کن خارج از حقیقت هستش و خیلی تناقض داره![]()
این فیلم بیشتر برای خانومهای مسن مناسبه و آدمهایی که از فیلم های خاله زنکی خوششون میآد من که فقط به خاطر بازیگرهایی که در این فیلم بازی میکنن این فیلم رو می بینن.
داستان این فیلم یه کن خارج از حقیقت هستش و خیلی تناقض داره![]()
منم بهش توجه کردم، جوون پسند نیست
در ضمن شخصیت اصلی سریال، لیلا، فقط یه جا نشسته که بقیه ازش تعریف کنن؛ در حالی که رفتار و حرکات و سر و وضعش دو زار نمی ارزههمش به دیگران متلک میگه فکر میکنه خودش خیلی خوبه
؛ دیگرانم مدام باید قربون صدقش برن در حالی که ما هیچ نکته مثبتی از اون توی داستان نمی بینیم.
اتفاقا خیلی هم خوبه
چه قدر هم این سریال نیاز به بحث و تبادل نظر دارهبحث و تبادل نظر درباره سریال "شمس العماره"![]()
بابا بین خانوم ها خیلی جا افتاده تو خونه مادربزرگم همین شروع میشه حکومت نظامی میشه از اونا که ...
طراح لباس خیلی عالیه و فیلم برداری و بازی ها و کارگردانی از همه مهمتر انتخاب بازیگر. من لذت می برم.
بیشتر بازیگرای این سریال نقشای متفاوت تر از گذشترو به عهده گرفتن .
مثلا تا حالا کاری از خانوم تیموری در زمینه طنز پخش نشده بود .
یا خانوم توسلی هیچ وقت تو یه سریال طنز بازی نکرده بودن.
من نمیدونم این هانیه توسلی اینقدر خودش رو تحویل میگیره؟
که چی مثلا؟
یه چیز بدشم اینه که این یارو شاهرخ خان رو حداقل باید یکم شبیه شاهرخ خان درستش میکردن...یکم موی بلند و چه میدونم...این هیچ شباهتی به شاهرخ خان نداشت...اگه شبیهش بود باز بهتر بود
ولی از حق نگذریم داستان این پری و اون عموئه باحاله![]()
ظاهرا شاهرخ تونست یه خورده یخ لیلا رو بشکنه؛ به طوری که لیلا هم تو قسمت اخیر یه کم با انرزی بیشتری بازی میکرد.
البته من کلا از سروش صحت خوشم میاد.
میخوام داستانو لو بدم پس بهتره خط پایین رو نخونین
...
... سروش صحت اسمش به عنوان بازیگر مهمان تو تیتراژ اومد
پسoracleorator عزیز به زودی لیلا دوباره یخ میزنه(فک کنم این طوری پیش بره ترک ورداره!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)