تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 30 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 292

نام تاپيک: كلوب براويا

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بفرما دوست عزیز ولی من روی مود دالبی گوش نکردم که این حرف رو می زنم و به صدا و تصویر هم نا آشنا نیستم یعنی آماتور نیستم من این محصول را با فیلیپس ال جی و سامسونگ مقایسه کردم بسیار آشغال است تمام نتضیمات در قبیل دسیبل و دک مد و اسپیکر فرمیشت و حتی تنظیم اتوماتیک اسپیکر ها را درست انجام دادم و جالب اینجاست با اینکه باس قوی دارد ولی صدای سایر بلندگو ها بسیار جیغ زننده و شلاقی هست و کمی با هاش آهنگ کوش می کنی سر درد می گیری حال اگر شما هم ما را راهنمایی کنید بد نیست با تشکر

2. این کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض سلام دوست من ممنونم بالاخره نتیجه تجربی که خوداوت دارید در حال حاضر کدوم مارک ومدل ال سی دی تقریبا کامل هست برای دیدن تصاویر تند وفوتبال و

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    الکور جان سلام دوست من ممنونم بالاخره نتیجه تجربی که خوداوت دارید در حال حاضر کدوم مارک ومدل ال سی دی تقریبا کامل هست برای دیدن تصاویر تند وفوتبال ومسابقه اتوموبیل رانی منتظر جوابم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

الکور جان شما مدلهای 40 و46و52 و55 بگو لطفا سوال دوم که کردم ایا تلویزینهایی که 200 هرتز باشه ولی زمان پاسخگویی 8 باشه بازم در تصاویر تند مشکل داره ومسابقات اتوموبیلرانی یا نه مثل سری z سونی سوال دوم ایا راسته ال سی دی سامسونگ زود داغ میکنه ولی سونی انظوری نیست منتظر جوابم استاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض شركت سوني 90 درصد از بزرگ‌ترين كارخانه‌ توليد تلويزيون‌هاي ديجيتال خود در آمريكا را به فروش مي‌رساند

علت اين امر عدم سوددهي واحد توليد تلويزيون اين شركت ذكر شده است. مديران سوني اعلام كرده‌اند اين شركت قصد دارد عمليات خود در اين عرصه را برون‌سپاري كند.

شركت Hon Hai Industry Co. خريدار اصلي واحد توليد تلويزيون‌هاي LCD سوني در مكزيك است. گزارش مالي اين شركت تايواني كه ديرو ارائه شد، حاكي از سودآوري عمليات آن براي اولين بار ظرف سال‌هاي اخير بوده است. اين شركت به توليد تلويزيون‌هاي Bravia سوني ادامه خواهد داد و كل پرسنل 3300 نفري كارخانه را حفظ خواهد كرد. سهم باقيمانده سوني در اين معامله معادل 10 درصد خواهد بود.

اقدام سوني بيانگر اين است كه اين شركت قصد دارد در بلند‌مدت عمليات توليد تلويزيون را به‌طور كامل متوقف كند. سوني تاكنون 16 هزار شغل را حذف و هشت كارخانه را به دنبال ضررهاي مكررش ظرف سال اخير، تعطيل كرده است. واحد توليدات محصولات مصرفي سوني كه توليد‌كننده تلويزيون، دوربين و نيمه‌هادي‌هاست در سه ماهه مالي منتهي به 30 ژوئن، ضرري معادل 21.5 ميليون دلار را گزارش داد.

منبع:پارسيك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

الکورد جان این قسمت psa سایت cnet برای چی بود میشه لینکشو بزارید من یادم رفت

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    بنظر دوستان SONY KLV-46X450A تلویزیونی هست که بعد از خریدش آدم پشیمون نشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.
    بنظر دوستان SONY KLV-46X450A تلویزیونی هست که بعد از خریدش آدم پشیمون نشه؟
    5 میلیون برای یه تلویزیون؟!
    به نظر من با خیلی کمتر از این پول میشه تلویزیونهای بهتری خرید.
    مثل پلاسمای پاناسونیک یا سامسونگ یا LED سری 6000 یا 7000 سامسونگ
    ضمنا تکنولوژی HDTV ها سال به سال ارتقا پیدا میکنه و مدلهای فعلی به سرعت از رده خارج میشند.

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

5 میلیون برای یه تلویزیون؟!
    به نظر من با خیلی کمتر از این پول میشه تلویزیونهای بهتری خرید.
    مثل پلاسمای پاناسونیک یا سامسونگ یا LED سری 6000 یا 7000 سامسونگ
    ضمنا تکنولوژی HDTV ها سال به سال ارتقا پیدا میکنه و مدلهای فعلی به سرعت از رده خارج میشند.
    با تشکر از دوست عزیزم که نظرشون رو بیان کردند.

از دوستان خواهش می کنم که صرفنظر از قیمت به سوال بنده جواب بدن؟
    و سوال دیگر اینکه آیا SONY KLV-46X450A از لحاظ کیفیت تصویر از سایر تلویزیون های توی این رنج قیمت موجود در بازار بهتر است یا نه؟ اگر نیست لطفا مدل بهتر از این از لحاظ کیفیت را معرفی کنید

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیزم که نظرشون رو بیان کردند.

از دوستان خواهش می کنم که صرفنظر از قیمت به سوال بنده جواب بدن؟
    و سوال دیگر اینکه آیا SONY KLV-46X450A از لحاظ کیفیت تصویر از سایر تلویزیون های توی این رنج قیمت موجود در بازار بهتر است یا نه؟ اگر نیست لطفا مدل بهتر از این از لحاظ کیفیت را معرفی کنید
    G10 از برند پاناسونیک با قیمت 1.770 از این مدل سونی با قیمت 4 میلیون ! به مراتب کیفیت خیلی بالاتری داره.

اگرم مشکلی برای صبر ندرای تا یک ماه دیگه برای خرید مدل v10 صبر کن . در حال حاظر برترین پنل از لحاظ کیفیت تصویر هست .

کد:
    اگر بیاد تخمین قیمت حدود 2.300 تا 2.500 .

x450 بین 5 تلویزیون برتر از لحاظ کیفیت تصویر هم نیست!! قیمت بالاش دلیل بر توجیه کیفیت بالای این پنل نمی تونه باشه .
    موفق باشی

11. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه harrypotter2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من امروز توی یک مغازه یک تلویزیون سونی براویا قیمت کردم گفت 1250 میلون تومان 42 بود فکر کنم شاید هم 32 فول اچ دی 1080 نمیدونم این ارزش خریدن داره یا نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •