شما بگرد پیدا نکردی با اون قیمت بیا تا رم دیگه ای بهت پیشنهاد بدم!تفاوت قیمت یه تومن دو تومن پنج تومن. این دو برابره! مطمئنید مدل رم همونیه که من نوشتم؟
شما بگرد پیدا نکردی با اون قیمت بیا تا رم دیگه ای بهت پیشنهاد بدم!تفاوت قیمت یه تومن دو تومن پنج تومن. این دو برابره! مطمئنید مدل رم همونیه که من نوشتم؟
مین بورد رو قیمت کردم. میگن 120 تومن و اون مدلی که 90 تومنه، s3l هست و نه ds3l. این درسته؟
رم Apacer قیمتش با این یکیه؟ اونو میگفت 24
Last edited by Linux Learner; 26-07-2009 at 15:08.
S3L حدود 80 تونهمین بورد رو قیمت کردم. میگن 120 تومن و اون مدلی که 90 تومنه، s3l هست و نه ds3l. این درسته؟
DS3L هم حداکثر 100 تومن
اگه DS3L با این قیمت پیدا نکردی Asus P5QL Pro بگیر
Apacer ارزونتر از OCZ Gold هست
قیمتهای لاوان رو هم نگاه کردم به طرز خیلی فجیعی قیمتها بالاست!قیمتهای بازار اینا نیست!
الآن دارم از تهران قیمت میگیرم. اگه شما جایی رو تو تهران میشناسید که قیمتاش مناسبه، آدرس بدید من از اونجا بگیرم. مرسی
پاساژ رضا و پاساژ ایران دونه دونه مغازه هاشو بگرد برای هر قطعهالآن دارم از تهران قیمت میگیرم. اگه شما جایی رو تو تهران میشناسید که قیمتاش مناسبه، آدرس بدید من از اونجا بگیرم. مرسی
هر کدوم به فیمتهای من نزدیک تر بود بگیر
Ultra_Black جان. من از هرجا قیمت میگیرم اصلا این قیمت شما رو ندارند. چیکار کنم؟
مین رو کمترینش 116 و بیشترینش 132
سی پی یو رو با باکس و بدون باکس با دو قیمت میدن. من کدومشو باید بگیرم. بدون باکس ارزونتره ولی میگن اعتباری بهش نیست و فنش آشغاله. و قیمتی که برای با باکس احتمالا داشتم، کمش 236 و بیشترینش 268 بود
رم رو هم کمش 75 میدادن. خیلی با 55 تومن شما تفاوت داره!
گرافیک رو که کسی نداره. فقط یه نفر مارک asus اونو 165 قیمت داد!!!!!!
هارد و کیس و پاور و مودم مشکلی نیست.
موندم چیکار بکنم با این وضع!
مین رو Asus P5QL Pro بگیرید حدود 100-105مین رو کمترینش 116 و بیشترینش 132
باکس بگیرید و به حرف فروشنده ها هم اصلا توجه نکنید،که فقط به فکر سود بیشتر هستندسی پی یو رو با باکس و بدون باکس با دو قیمت میدن. من کدومشو باید بگیرم. بدون باکس ارزونتره ولی میگن اعتباری بهش نیست و فنش آشغاله. و قیمتی که برای با باکس احتمالا داشتم، کمش 236 و بیشترینش 268 بود
75 تومن ارزش ندارهرم رو هم کمش 75 میدادن. خیلی با 55 تومن شما تفاوت داره!
با 60 تومن میشه 2 تا رم 2 گیگ Geil با باس 800 گرفت
165؟؟!!گرافیک رو که کسی نداره. فقط یه نفر مارک asus اونو 165 قیمت داد!!!!!!
اشتباه قیمت داده
GTX260 216 حداقل 230 قیمتشه بازم بگرد پیدا نکردی بهم پیغام خصوصی بده
مین رو میگن S3L ارزونتره و DS3L رو 110 قیمت گرفتم. بحث رو عوض کردن به خاطر قیمت نکن، از Asus خیر ندیدم
رم رو از هرکی میپرسم همینه 71 هزار تومن. شما مطمئنی قیمتت به روزه؟
کارت گرافیک رو 210 قیمت گرفتم. امکان داره؟ اگه نه پس چرا دارند به این قیمت میدن؟ با ضرر که نمیفروشن!
تنها مشکل همین سه تاست.
کوچیک شما مهران
S3L ارزونتره و امکاناتش کمترمین رو میگن S3L ارزونتره و DS3L رو 110 قیمت گرفتم. بحث رو عوض کردن به خاطر قیمت نکن، از Asus خیر ندیدم
هر طور راحتی ولی P5QL Pro هم در حد DS3L هست
بله دونه ای 31 تومن برای دوستم گرفتیمرم رو از هرکی میپرسم همینه 71 هزار تومن. شما مطمئنی قیمتت به روزه؟
تازه بازم جای چونه زدن داشت
احتمالا GTX260 Core192 بودهکارت گرافیک رو 210 قیمت گرفتم. امکان داره؟ اگه نه پس چرا دارند به این قیمت میدن؟ با ضرر که نمیفروشن!
که مدل قدیمی ترGTX260هست که از Core216 ضعیف تره!
Last edited by Ultra_Black; 25-08-2009 at 16:51.
تایید میشه!کس بگیرید و به حرف فروشنده ها هم اصلا توجه نکنید،که فقط به فکر سود بیشتر هستند
اگر بخوایم یه حرف فروشنده ها گوش کنیم 9500 1g رو قویتر از 4870 512 mb می دونند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)