من می دونم حق با شما است ولی اسم و مارک تقویت کننده را معرفی نکردید تا من برم و تهیه کنم اگر جزئیات تقویت کننده را می گفتید من همین امروز می گرفتمش منتظر پست شما هستم
من می دونم حق با شما است ولی اسم و مارک تقویت کننده را معرفی نکردید تا من برم و تهیه کنم اگر جزئیات تقویت کننده را می گفتید من همین امروز می گرفتمش منتظر پست شما هستم
کاهش برای طرز ساخت UPS منبع می دادید تا من می دادم دوستم برام می ساخت دوست من استاد این کارها است
سلام
جناب 4ve30n4 حداقل مدل اون دستگاه رو بگو! ما که چیزی تو نت پیدا نکردیم این بنده خدا کارش گیره!!!
دوست عزیز بصورت دستی نمیشه UPS ساخت! من خودم یه مدت رفتم دنبال این کارها الکی خرج بیخودی کردم!!
همین ترانسه از همه بهتره!
موفق باشید.
سلام
منم گفته بودم که ریسک ساختش بالا هست اما می تونید توی سایت های
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطالبی رو در این زمینه تهیه کنید...منم پیشنهادم اینه که بخرید اما من خودم همیشه سعی می کنم تا جایی که وقت دارم و هزینه، خودم کارامو انجام بدم تا هم تجربه کسب کنم هم وقتی ازش استفاده می کنم یا حتی نگاهش می کنم کلی روحیه بگیرم . اما بعضی اوقات هم هست که حاضر آماده خیلی بهتره پس باید اونو انتخاب کرد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشید.
![]()
ممنون باشه . درسته مارک این ترانس و جزئیاتش دستم بیاد دیگه مشکلم حل میشه و میرم می گیرمش و خلاص
ممنون واقعا ممنون ولی آدرس دوم ل ی ل ت ر شده و به صورت خط چین نشون داده میشه (-----------) لطفا کلمات آدرس فوق رو با فاصله از هم بزارید تا رویت بشه ( مثلا به جای yahoo.com تایپ کنید y a h o o . c o m باز هم ممنون از محبت شما
پستهای قبلی ام را اصلن با دقت نخواندی.. ده بار گفتم محافظ تقویت کننده ی برق.. باز میگه اسمش را بگو!!!!
این محافظها قبلنم گفتم داخلش.ون سیم پیچ بزرگی هستش که کار ترانس تقویت کننده را انجام میده.. این را بچه های دوم راهنمایی تووی درسهایشون میخونن دیگه بحث و توضیح نمیخواد که.. هی باز با UPS که اصلن یه مسئله ی دیگریه اشتباه میگیرن.. مارکهای مختلفی هم توی بازار هستش نمیشه که با اینترنت بخوای همه چی را پیدا کنی!!!!!!!!!
با يو پي اس جماعت شوخي نكنيد كه خيلي ها رو روانه قبرستون كرده، توصيه من اينه :
با توجه به افت شديد و دايمي برق منطقه شما قبل از هر چيز يه شكايت نامه با امضاي جمعي از اهالي محل تحويل اداره برق بدين كه در دراز مدت اميدي به حل مشكل داشته باشين و اما در كوتاه مدت هم فقط يو پي اس هست كه ميتونه كارتو راه بندازه، اينم بگم كه فكر دست ساز بودنشو از سرت در كن، ميدوني اگه دست ساز باشه و به موقع آف نكنه باتري رو ميتركونه و خدايي نكرده ....
اما اگه نميخواي يو پي اس بخري هم اين محافظ رو جدا نكن و بذار بمونه چون خطر زيادي واسه سيستمت ايجاد نميشه با چند بار خاموش شدنش، ولي اگه نباشه هر باري كه بري زير 180 احتمال پريدن هر قطعه اي از كامپوترت رو داره!!!
اينم بگم يوپي اس با باتري هاش گرون تموم ميشه باهات![]()
سلام
ببخشید دیر جواب میدم کمی برنامه ام بهم ریخته:
سایت های:
ایت علمی دانشجویان ایران
یا
که در تالارها می تونید پیدا کنید اما من باز خودم ساختشو پیشنهاد نمی کنم البته بهتره اول تخمین بزنید که بخرید بهتره یا درست کنید و آیا به ساختش اطمینان دارید که بعدا مشکل دیگه ای ایجاد نشه؟ چون این دیگه یه مدار ساده ACنیست و ممکنه مشکلات جدی ای به بار بیاره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)