تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 74

نام تاپيک: من سه بار پاور سوزوندم !

پروفشنال chaparman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من می دونم حق با شما است ولی اسم و مارک تقویت کننده را معرفی نکردید تا من برم و تهیه کنم اگر جزئیات تقویت کننده را می گفتید من همین امروز می گرفتمش منتظر پست شما هستم

عزیزدل UPS داخلش باتریهای بزرگ داره که برق DC را به 220 AC کانورت میکنن.. کار هر کسی نیستش تهیه کنی تازه کار UPS مال وقتیه که برق میره و با UPS خونگی واسه یه مدت خیلی محدودی میتوانی سیستم را روشن نگه داری همینقدر که صفحات باز را Save کنی و سیستم را بطور دستی خاموش کنی تا اسیب نبینه.. گرفتی؟؟
    یه چیز دیگه>>

این حرف از ریشه اشتباهه.. مصرف یه نمایشگر CRT اوونقدرا نیستش که با خاموش کردنش بتوانی ولتاژ را افزایش دهی!!! اول آمپراژ برق کاهش پیدا میکنه و بعد ولتاژ..
    اینشکلی بیجهت داری دور خودت میچرخی و آخر سر هم به هیچ کجا نمیرسی.. بایس بروی و به تقویت کننده ای که قبلن گفتم را تهیه کنی.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کاهش برای طرز ساخت UPS منبع می دادید تا من می دادم دوستم برام می ساخت دوست من استاد این کارها است

سلام
    کسی که برق خونده فکر نمی کنم ساختنش براش مشکل باشه به شرطی که قبلا هم کار کرده باشه و اصلا بلد باشه یه مدار ببنده....فکر می کنم خود ما جوونا هستیم که بعد از فارغ التحصیلی تو شرکت ها مشغول به کار میشیم و UPS هم می سازیم ...پس خارج از توان نیست!!!.....و دوستم تو یک شرکت هست و UPS می سازند....
    من خودم قبل از روشن کردن کولر مانیتورم رو که خاموش می کنم دیگه مشکلی ایجاد نمیشه و سیستم روشن میمونه چون قبل از نوسانات برق این کار رو انجام دادم و در ضمن مانیتور برق زیادی مصرف می کنه!!!
    شاد باشید.

3. این کاربر از chaparman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    جناب 4ve30n4 حداقل مدل اون دستگاه رو بگو! ما که چیزی تو نت پیدا نکردیم این بنده خدا کارش گیره!!!

5. 2 کاربر از mehdi1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کاهش برای طرز ساخت UPS منبع می دادید تا من می دادم دوستم برام می ساخت دوست من استاد این کارها است
    دوست عزیز بصورت دستی نمیشه UPS ساخت! من خودم یه مدت رفتم دنبال این کارها الکی خرج بیخودی کردم!!
    همین ترانسه از همه بهتره!
    موفق باشید.

7. 3 کاربر از mehdi1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nazanin66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    منم گفته بودم که ریسک ساختش بالا هست اما می تونید توی سایت های
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    کد:
    مطالبی رو در این زمینه تهیه کنید...منم پیشنهادم اینه که بخرید اما من خودم همیشه سعی می کنم تا جایی که وقت دارم و هزینه، خودم کارامو انجام بدم تا هم تجربه کسب کنم هم وقتی ازش استفاده می کنم یا حتی نگاهش می کنم کلی روحیه بگیرم . اما بعضی اوقات هم هست که حاضر آماده خیلی بهتره پس باید اونو انتخاب کرد...
    شاد باشید.

9. این کاربر از nazanin66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون باشه . درسته مارک این ترانس و جزئیاتش دستم بیاد دیگه مشکلم حل میشه و میرم می گیرمش و خلاص

دوست عزیز بصورت دستی نمیشه UPS ساخت! من خودم یه مدت رفتم دنبال این کارها الکی خرج بیخودی کردم!!
    همین ترانسه از همه بهتره!
    موفق باشید.

سلام
    جناب 4ve30n4 حداقل مدل اون دستگاه رو بگو! ما که چیزی تو نت پیدا نکردیم این بنده خدا کارش گیره!!!

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون واقعا ممنون ولی آدرس دوم ل ی ل ت ر شده و به صورت خط چین نشون داده میشه (-----------) لطفا کلمات آدرس فوق رو با فاصله از هم بزارید تا رویت بشه ( مثلا به جای yahoo.com تایپ کنید y a h o o . c o m باز هم ممنون از محبت شما

سلام
    منم گفته بودم که ریسک ساختش بالا هست اما می تونید توی سایت های
    کد:
    و
    کد:
    مطالبی رو در این زمینه تهیه کنید...منم پیشنهادم اینه که بخرید اما من خودم همیشه سعی می کنم تا جایی که وقت دارم و هزینه، خودم کارامو انجام بدم تا هم تجربه کسب کنم هم وقتی ازش استفاده می کنم یا حتی نگاهش می کنم کلی روحیه بگیرم . اما بعضی اوقات هم هست که حاضر آماده خیلی بهتره پس باید اونو انتخاب کرد...
    شاد باشید.

12. این کاربر از chaparman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4ve30n4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کهکشان NGC 6397

پيش فرض

سلام
    پستهای قبلی ام را اصلن با دقت نخواندی.. ده بار گفتم محافظ تقویت کننده ی برق.. باز میگه اسمش را بگو!!!!
    این محافظها قبلنم گفتم داخلش.ون سیم پیچ بزرگی هستش که کار ترانس تقویت کننده را انجام میده.. این را بچه های دوم راهنمایی تووی درسهایشون میخونن دیگه بحث و توضیح نمیخواد که.. هی باز با UPS که اصلن یه مسئله ی دیگریه اشتباه میگیرن.. مارکهای مختلفی هم توی بازار هستش نمیشه که با اینترنت بخوای همه چی را پیدا کنی!!!!!!!!!

14. این کاربر از 4ve30n4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

با يو پي اس جماعت شوخي نكنيد كه خيلي ها رو روانه قبرستون كرده، توصيه من اينه :

با توجه به افت شديد و دايمي برق منطقه شما قبل از هر چيز يه شكايت نامه با امضاي جمعي از اهالي محل تحويل اداره برق بدين كه در دراز مدت اميدي به حل مشكل داشته باشين و اما در كوتاه مدت هم فقط يو پي اس هست كه ميتونه كارتو راه بندازه، اينم بگم كه فكر دست ساز بودنشو از سرت در كن، ميدوني اگه دست ساز باشه و به موقع آف نكنه باتري رو ميتركونه و خدايي نكرده ....

اما اگه نميخواي يو پي اس بخري هم اين محافظ رو جدا نكن و بذار بمونه چون خطر زيادي واسه سيستمت ايجاد نميشه با چند بار خاموش شدنش، ولي اگه نباشه هر باري كه بري زير 180 احتمال پريدن هر قطعه اي از كامپوترت رو داره!!!

اينم بگم يوپي اس با باتري هاش گرون تموم ميشه باهات

16. 2 کاربر از khark11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nazanin66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون واقعا ممنون ولی آدرس دوم ل ی ل ت ر شده و به صورت خط چین نشون داده میشه (-----------) لطفا کلمات آدرس فوق رو با فاصله از هم بزارید تا رویت بشه ( مثلا به جای yahoo.com تایپ کنید y a h o o . c o m باز هم ممنون از محبت شما
    سلام
    ببخشید دیر جواب میدم کمی برنامه ام بهم ریخته:
    سایت های:
    ایت علمی دانشجویان ایران
    یا
    کد:
    که در تالارها می تونید پیدا کنید اما من باز خودم ساختشو پیشنهاد نمی کنم البته بهتره اول تخمین بزنید که بخرید بهتره یا درست کنید و آیا به ساختش اطمینان دارید که بعدا مشکل دیگه ای ایجاد نشه؟ چون این دیگه یه مدار ساده ACنیست و ممکنه مشکلات جدی ای به بار بیاره...
    شاد باشید.

18. 2 کاربر از nazanin66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •