شرمنده یادم رفت بگم که 245 بدون گارانتی
شرمنده یادم رفت بگم که 245 بدون گارانتی
راستی یه سوال من دیشب یادم رفته بود......یه جا قیمتش رو پرسیدم یارو گفت ما گوشی چینی نداریم؟؟؟...مگه چینم زده؟؟؟
نه بابا
اصلا نمیدونسته چی هست
واسه همین اینجوری گفته
شما میخواین این گوشیو بخرین؟
راستی رفتم گوشی شاپ خدمات پارسه رو 275 میده
بخاطر همین تعجب کردم....گفتم بپرسم.....نه بابا
اصلا نمیدونسته چی هست
واسه همین اینجوری گفته
بله....من برای خرید تاپیک زده بودم .....بچه ها گوشی زیاد معرفی کردن..که این توشون چشمم رو گرفت...شما میخواین این گوشیو بخرین؟
کجا ؟؟متوجه نشدم....راستی رفتم گوشی شاپ خدمات پارسه رو 275 میده
من یه چیزی بگم بعد پشیمون نشین
این گوشی تنها چیزی که داره اسپیکرای قویه
هدفونش مثله همه گوشیهای بدون سیستم عامل اکولایزر نداره
به نظرم شما استار بخرین از این بهتره
صفحش بزرگتره
اسپیکرش مثله همین قویه
هدفونشم خیلی خوبه
تاچشم که خیلی خوبه
یا مثلاً جت ... یا اس8300
به هر حال این گوشی بیشتر از 230 40 تومن ارزش نداره
فقط اگه صدای اسپیکر خیلی براتون مهمه انتخاب خوبیه
واسه من که فقط اسپیکر مهمه
واسه همینه دو سال 5700 دارم
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
واستون پی ام زدم
اساتيد من چه برنامه هايي ميتونم روش نصب كنم ؟ يعني چه فرمتي ! Dic ميخوام نصب كنم روش
يه سايت هم معرفي كنين Game هاي مخصوص اين گوشي رو داشته باشه ممنون !
فقط java ... میتونید نصب کنی که میشه همون jar ..
یه سرچ تو گوگل بکن ... بزن بازی لمسی .. چند تا سایت خوب باز میشه .. ولی همه بازیهاش خوب نیست .. مثلا کماندوز بد نیس ... میتونی با لمس بازی کنی
سلام....یه سوال......رنگ دور گوشی که آبی نفتی هست میخواستم ببینم مشکی هم داره.>...؟؟؟؟؟
سلام.....من امروز رفته بودم علاءدین که گوشی رو بگیرم.....چقدر اینا دزدن....به هیچکس نمیشه اعتماد کرد...چقدر گارانتی های مختلف....از پارس مایکروتل بگیر....تا مایکروتل و ماکروتل.....ووو..من که گیچ شدم....گوشی هم دستم گرفتم....یه کم زده شدم...نمیدونم شاید بخاطر حرفای فروشنده بود.....تازه من فهمیدم که رم هم باید جدا بگیری...روش نداره....رنگ های دیگه هم داره من مشکی و قرمزش رو دیدم......
من که بازم 2 دل شدم....
آهان 5 تومن هم اومده بود پایین.....اون سری که قیمت گرفتم 290...و 285 میادن.....امروز280 هم قیمت دادن البته با گارانتی هایی که معلوم نیست کی دروغ میگه کی راست........یه جا هم بدون گارانتی یارو گفت 260.....اعتماد نمیشه کرد ولی....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)