تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 20 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 192

نام تاپيک: دقيقترين مقايسه Sony Ericsson Xperia X1 و Samsung I900 Omnia

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

خوبه که شما به پستی که من جواب دادم رجوع نمیکنید و جواب های این دوستی که قبل من پست داده بود رو نقل قول میکنید
    دوست عزيز
    شما گفتين چند تا غلط گرفتين
    و ما جوابتونو داديم
    فكر نكنم نياز به بحث زياد باشه
    بازم اگه به مواردي شك داري عين مطلبو را بگو تا دليلشو بيارم
    امنیا بقدری کیفیت ساختش بالاست که بعنوان محکم ترین و با کیفیت ترین پاکت پی سی شناخته شده است
    شما اصلا به پستهايي كه ميزنين توجه كردين ؟
    همش 2 سطر هست كه همشون هم اشتباه
    دوست عزيز گوشي كه 1 تيكه باشه طبيعتا امنيتش بيشتر ميشه و دوامش
    اينو همه ميدونند
    من خيلي چيزها را نگفتم چون نيازي نبود بگم
    مثلا باطري x1 بهترين باطري در پاكت پي سي ها هست
    و نيازي نميبينم بگم
    فقط گفتم كه از امنيا قويتره
    سلام دوستان. واقعا باید به اقای گل محمدی تبریک گفت. طرفدارای یک برند خاص نیاز به همچین تایپیکی داشتن تا هی بیان از گوشی محبوبشون تعریف کنند و عقاید و سلیقه هاشونو به بقیه کاربران تحمیل کنند و سلایقشونو بعنوان مزایای گوشی محبوبشون به بقیه زور کنند. واقعا اقای گل محمدی از نحوه جواب دادن به من و سایر کاربران کامل مشخص شد که این مقایستونو چقدر عادلانه و بی قصد و غرض انجام دادین!!!!! هی 3 نفر بیان ازتون تعریف کنند هی شما ازشون تعریف کن به خیال خودتون 80 % مطالبتون درست بوده بقیه کاربرا هم بوقند . شما هم که خیلی علاقه داری که همه باید ازتون بخاطر مقایسه دقیقتون!!!!! حتی اگر دارای اشکالات فراوان هم باشد تشکر کنند وتا یکی میاد انتقاد میکنه با چند نفر از طرفداران یک برند خاص (که خودتونم طرفدارشید) سرکوبش کنید.یا مثلا انتظار دارید فن بوی های متعصب این برند خاص بیان بگن ماست ما ترشه.
    دوست من وقتی میخوای کسی رو پند بدی ببین اول خوت اون صفت و ویژگی رو نداشته باشی. شما که اومدی اسم تایپیکو گذاشتی دقیقترین بعدش به این نتیجه میرسی که اشتباه کردی بعد دوستان هی باید بیان سوتی های مقایستونو درست کنند (که از همه جالبترش هم همعرض قرار دادن شتابسنج با جک 3.5 بود) اونوقت ادعای داشتن اطلاعات میکنید!!!!!!! و به دیگران میگید پست ندن!!!!دوست عزیز اگر خیلی به سوادتون اطمینان دارید یک مسابقه ایی بین شما و دوستمون اریالند میذاریم . اونوقت معلوم میشه که سواد کی بیشتره.
    شما مگر مدیر سایتی که برای دیگران تعیین تکلیف میکنی؟هدف از چنین سایتی رد و بدل شدن اطلاعات و افزایش دانسته هاست که اون هم با سوال کردن بدست میاد. اونوقت شما به چه حقی به من میگید پست بدم یا نه؟
    اصلا شما دانای کل و من حقیر یه ادم بیسواد.شما بجای اینکه اینقدر برای ما بقول معروف کبری صغری بچینید جواب سوال منو بدین : چرا در تست بنچمارک این دو گوشی در قسمت Graphics Index گوشی ایکسپریا امتیاز 1675 گرفته در حالیکه امنیا امتیاز 5796 گرفته و خود این عامل مهمی شده که امتیاز نهایی بنچمارک امنیا حتی در حالتی که رمش اپدیت نبوده از ایکسریا بیشتر شود.
    در پایان به بعضی از کاربران خیلی دوستانه دارم میگه اگر به تحقیر کردن و مسخره کردن کاربرای دیگه ادامه بدن من خودم اولین کسی خواهم بود که به مدیریت سایت اطلاع میدم تا باهاشون برخورد کنه و در این تایپیکم قفل کنند.
    از نحوه پاسخ دادن شما مشخصه كه خيلي نگران هستي
    اولا كه هيچ چيزي كامل نيست و مقايسه اي كه من گذاشتم هر چند خوب هست ولي ممكنه ايراداتي داشته باشه
    و قبلا هم اشاره كردم به اين موضوع
    اصلا شما تشكر نكنيد نيازي هم نيست به اينكار
    بعد در مورد اطلاعات اريان كه گفتين
    من كاري به اريان ندارم و قبلا هم بهش گفتم كه اطلاعات خوبي داره و براي بچهه هاي سايت مفيد هست هدف ما دوستي و كمك به همديگر هست نه مقايسه اطلاعات همديگر
    من نميخوام از خودم چيزي بگم و يا اطلاعاتي كه دارم
    چون باعث ميشه بحث اصلي فراموش بشه
    ولي همه ممكنه اشتباه كنند
    آراين عزيز حتي تعريف رزوليشن را قبلا نميدونستند و شايد هم يه چيز ديگه تو ذهنشون بود
    پس انقدر نگين اريان اريان
    اگه خواستين اين گفته خودمو ثابت كنم
    خواهشا بحث را منحرف نكنين
    در مورد شتابسنج در اولين پستي كه مشاهده كردم به اشتباهم اعتراف كردم لزومي نداره هي بگين
    البته شايد شما فقط پست اول را خوندين
    چرا كه اگه همه پستها ميخوندين متوجه ميشدين ديگه جايي براي بحث در مورد شتابسنج نمونده
    در مورد بنچمارك به بنچماركهاي نا معتبر نميتونم اعتماد كنم
    تا خودم نگيرم نميتونم چيزي بگم
    پس خواها در اين مورد ديگه چيزي نگو
    و در پايان تا حالا به كسي توهين نشده و نخواهد شد
    در ضمن مديريت خودش حتما از اين تاپيك آگاه هست

ببینید الان یه عده طرفدار سامسونگ هستن و یه عده طرفدار سونی اریکسون و فقط یه نفر بی طرف داریم
    طرفدارا هر چه قدر هم که بگن بی تعصب نظر میدیم بازم نمیشه
    اصلاً وقتی کسی فقط یه گوشیرو داره چه طوری میتونه بگه دقیقترین بررسی!!!
    اون فرد بی طرف که هردوتا رو داره باید نظر بده
    اگه حرفای منو قبول دارین صبر کنید تا aryanland جان یه مقایسه دقیق بزاره(البته ازشون خاهش میکنم این کارو انجام بدن )

الان ببینید یه عده که هیچ کدوم رو ندارن میان میگن پردازنده امنیا فقط فرکانسش بیشتر و تو سرعت تاثیری نداره و برای این حرفشون هیچ مدرکی ندارن اگه aryanland جان بیاد و با coreplayer یه تست کنه همه این شبهه ها برطرف میشه

اصلاً نیازی به قفل شدن تاپیک نیست اگه واقعاً تعصب ندارید باید حرفای یه نفر که 2تارو داره قبول کنید نه اینکه یکی بیاد از سونی اریکسون طرفداری کنه و بیان براش دست بزنن !

araynland جان اگه حوصله مقایسه کردنو نداری در یه کلام هر 2تا رو توصیف کن : دی
    اولا من x1 را دارم و امنيا را هم بهش دسترسي دارم
    در ثاني داشتن اين دو گوشي هم شرط نيست
    شما هم هي نگين ارايان اريان
    اريان كه اين دو گوشيو از همون اول داشته نميدونسته كه رزوليشن xperia دقيقا 4 برابر امنيا هست
    پس من ثابت ميكنم كه داشتن گوشيها هم شرط نيست ...
    من براي همه گفته هام دليل دارم
    در مورد سي پي يو من اشاره كردم كه بنچماركهاي مختلفي هست ولي نگفتم مال x1 قويتره
    موفق باشيد
    Last edited by golmohammadi; 18-07-2009 at 14:28.

2. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

صفحه که لمسی میشه همه چیز منجمله کیبرد هم باید لمسی بشه

امنیا دقیقا ترین تاچ در بین کل پاکت پی سی ها رو داره
    بخارط همین مثل آیفون نیاز به قلم نداره و با انگشت خیلی راحت میشه تایپ کرد
    يعني samsung هم با مدل omnia pro دچار اشتباه شده ؟؟!!
    خوبه كه نگفتيد در بين كل گوشي ها !!! و چه عجب لا اقل touch آيفون رو قبول داريد.
    راستش به اين فرموده شما ميگن تعصب خشك.
    Last edited by mhargoon; 18-07-2009 at 14:44.

4. 2 کاربر از mhargoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوست عزيز
    شما گفتين چند تا غلط گرفتين
    و ما جوابتونو داديم
    فكر نكنم نياز به بحث زياد باشه
    بازم اگه به مواردي شك داري عين مطلبو را بگو تا دليلشو بيارم
    اون دوستی که جواب منو داد فقط نظر شخصیشونو گفتن هیج دلیل منطقی نیاوردند

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امنیا بقدری کیفیت ساختش بالاست که بعنوان محکم ترین و با کیفیت ترین پاکت پی سی شناخته شده است
    یک بار تو دستت بگیری مشخصه که امنیا Very high Quality Material در بین کل گوشی های پاکت پی سی رو داره
    سطح صاف و سیقلی
    واقعاً!!! دليل؟؟

7. 2 کاربر از mhargoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه چیزی که اینجا کاملا به چشم میاد رقابت فن بوی های دو برند سامسونگ و سونی اریکسونه که این خصیصه هم قبل از زدن این تاپیک تو بقیه ی فرم ها وجود داشت
    و همه ی این افراد هم از قبل معلوم هست که طرفداره کدوم برند هستن و بیشتر دارن از برند خودشون دفاع می کنن تا این دو محصول و هیچ کس هم بی طرف نیست و تو صحبت های همه هم تعصب دیده میشه (حتی خودم که البته سعی می کنم اونو تا جایی که میتونم از بین ببرم)
    مثلا تو جوابی که به آقا امین گل زدم ولی بعد ایشون اونو نظر شخصی دونستن و بعد هم آقای گل محمدی دوباره اونو برسی کردند ولی آقا علی از 13 موردشون یدونه هم کم نکردند(یعنی تو هیچ کدوم از 2 توضیح حتی یکی هم براشون قابل قبول نبوده که کمی دور از باوره و نشون میده خود ایشون هم دارن شدیدا با تعصب حرف می زنن در حالی که من 2چند تا از مشکلات ایشون رو قبول کردم البته نمی گم تعصب ندارم
    اگه دوستمون هم جواب من به شما رو نقل قول کردن در واقع خواستن یه اشاره ای به توضیح من در کنار توضیح خودشون اشاره کنن تا کار من ضایع نشه
    تو توضیح هم هم اگه چیزی رو مطمئن نبودم(نه اینکه نمی دونستم) یا مطرح نکردم یا بهش اشاره کردم که امنیا دارها هم نظرشونو بگنتا از تعصب دور بشه نه اینکه شما ازش سواستفاده کنی و بگی ایشون نمی دونه یا نظر شخصیشو گفته

اینجا کسی به شما بی احترامی نکرده بود تا زمانی که خود شما به بقیه توهین کردین و اونا رو محتاج تشکر(در حالی که بحث و موضوع گلگی چیزه دیگه ای بود) یا متعصب دونستین

اگه خودت بتونی بدونه تعصب به پستای قبل نگاه کنی متوجه میشی خیلی بیشتر میشه این مورد رو تو حرفای خودتون و دوستای فن بویی پیدا کنین
    تو یه نگاه سرسری به راحتی میشه دید پستای طرفدارای SE خیلی از پستای سامسونگی ها بلند تره که دلیلش سعی این افراد به توضیح دقیق و کامل به ایرادات گرفته شده توسط شماست(که بعد نظر شخصی و باتعصب دونسته می شه اونم بدونه هیچ دلیلی) اونوقت شما میای با یه خط یا کمتر همشنو زیر سوال میبری اونم بدون هیچ دلیلی و به شدت تحت تاثیر تعصب انگار که اصلا اون پستارو نخوندین البته اینم بگم که تو پستای دوستان سامسونگی هم مطالب مفید کم نبود

دوستان ،هم اونایی که سامسونگین هم اونایی که طرف سونی اریکسونن بهتره این بحث تموم بشه و همه با هم سعی کنیم این مقایسه به بهترین تبدیل بشه و از آقای گل مهمدی هم می خوام اون مواردی از اشتباه که تا اینجا مشخص شده مثل ماجرای سوکت 3.5 تو پست اول برطرف بشه

یه ادیت برا بند 1 میزارم تا روش بحث بشه و وقتی همرو رازی کرد تو پست اول قرار بگیره

ابتدا از صفحه تصوير شروع ميكنم
    صفحه Xperia 3 اينچ هست و با رزوليشن 800*480 WVGA
    و صفحه Omnia 3.2 اينچ هست با رزوليشن 400*240 WQVGA
    هر دو لمسي از نوع TFT مقاومتي ميباشند
    اندازه ی صفحه ی امنیا 2.0 بزرگترهاما در رزوليشن xperia 4 برابر Omnia هست و اینکه کدوم یکی از این دو مورد مهمتره سلیقه و نیاز کاربر مشخص میکنه
    اوني كه مشخصه اينه كه كيفيت تصوير xpeira بخاطر وضوح زياد بالاتر خواهد بود و نه تنها از امنيا بلكه از خيلي از گوشيها بهتره و مانیتور این محصول از لحاظ تراکم پیکسل جزو بهترین ها تو وسایل پورتیبل به شمار میاد
    در زوليشن بالاتر فيلمها با وضوح بيشتري نمايش داده ميشوند همچنين برنامه ها و گيمها ... و در اندازه ی بزرگتر امنیا اونارو 0.5 سانت از قطر بزرگتر میشه دید البته از لحاظ رویت جزئیات اکسپریا(با وجود سایز کوچکتر)بهتر از امنیا ظاهر میشه
    گردش در اينترنت در اکسپریا راحت تر خواهد بود چون فضا و جزئیات بیشتری نمايش داده خواهد شد و در امنیا باز هم سایز بزرگتر مانیتور به چشم میاد
    در مورد اسناد و فايلهاي PDF هم همينطور که البته به سلیقه ی افراد برمی گرده
    البته در امنیا بزرگ بودن صفحه هم خودش حسن بزرگيه چون آيكونها و ابزارها بزرگ ديده ميشوند و كارو راحت ميكنند
    نتيجه : اينكه بزرگتر بودن صفحه مهمه يا بالا بودن رزوليشن در وحله اول برميگرده به سليقه هاي اشخاص ولي چون صفحه امنيا فقط دو دهم اينچ بزرگتره ،در كل صفحه xperia بهتر خواهد بود.

بازم بگم این رو فقط گزاشتم تا هم بحث عوض بشه و به یه سمت مفید بره هم با بحث رو این متن نظر همه روش دخیل بشه ،نه اینکه عین این تو پست اول بره (چون ممکنه توش رگه هایی از تعصب باشه که باید با کمک هم تا حد ممکن از بین بره)

ممنون
    Last edited by Hamid..God; 18-07-2009 at 16:35.

9. 4 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

7

FARHOODE جان ازتون خواهش می کنم داخل این بحث نشید با تعصب آبروی ما اومنیا داران رو بردی

اصلا من یه چیزی بگم شما بگید درسته یا غلط !

اصلا نوع و کلاس این دو پاکت کلا فرق داره
    ایکس 1 جزو گوشی های کیوورتی داره
    اومنیا جزو گوشی های بدون کیبورد
    پس به نظر آقای گل محمدی که اومدن یه تایپیک باز کردن (تایپیک قبلی به نتیجه رسیدین ؟ که دو تا دو تا تایپیک باز می کنید ؟) این دو تا گوشی تویه کلاس هستن .......!

هر کدوم مزیت های خاص خودشو داره مهندس گل محمدی نمی گم کدوم بهتره می گم یکی می خواد بره بخره بیاد این تو دیوونه میشه
    یکی دوریین نیازشه یکی کیبورد یکی سی پی یو براش مهمه یکی رم

از کاربران عزیز خواهش می کنم بحث رو تمام کنید و این جا رو ببندین
    و وقت ارزشمندتون رو این جا تباه نکنید !
    Last edited by Bs_panzer; 18-07-2009 at 16:40.

11. این کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این درست که این دو گوشی تو دو کلاس متفاوت هستن ولی به خاطره نزدیکیه قیمت این دو گوشی که احتلافشون کمتر از 100 هزار تومنه خیلی پیش میاد که افرادی به تاپیک این دو گوشی مراحعه می کنن و در مورد این دو گوشی و مقایسشون سوال میکنن و این دلیله اینه که این همه تا پیک با این مورد ایجاد می شه چون بهش نیازه این تاپیکم فرقش با تا پیک های قبلی تو اینه که در مورد یه ریویو و مقایسه بین این دو گوشی و برا این ایجاد شده تا با بحث هر دو طرف روش کاملتر بشه و بشه یه مرجع برای کسایی که سوال های مشابه دارند(هر چند بعضی از افراد این مورد رو متوجه نشدند)
    اینم درست که هر مورد برا هر کس از لحاظ اولویت فرق میکنه ولی اینجا هم با بررسیه بند بند سعی شده جواب این دوستان هم داده بشه

اگه اینجا هم بسته بشه بعد از مدتی دوباره تاپیک مشابهی به دلیل نیاز ایجاد میشه پس بهتره تاپیک باز بمونه تا بشه رو این رویو بحث کرد و اونو کامل کردپ

دوباره ممنون

13. 2 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

10

این درست که این دو گوشی تو دو کلاس متفاوت هستن ولی به خاطره نزدیکیه قیمت این دو گوشی که احتلافشون کمتر از 100 هزار تومنه خیلی پیش میاد که افرادی به تاپیک این دو گوشی مراحعه می کنن و در مورد این دو گوشی و مقایسشون سوال میکنن و این دلیله اینه که این همه تا پیک با این مورد ایجاد می شه چون بهش نیازه این تاپیکم فرقش با تا پیک های قبلی تو اینه که در مورد یه ریویو و مقایسه بین این دو گوشی و برا این ایجاد شده تا با بحث هر دو طرف روش کاملتر بشه و بشه یه مرجع برای کسایی که سوال های مشابه دارند(هر چند بعضی از افراد این مورد رو متوجه نشدند)
    اینم درست که هر مورد برا هر کس از لحاظ اولویت فرق میکنه ولی اینجا هم با بررسیه بند بند سعی شده جواب این دوستان هم داده بشه

اگه اینجا هم بسته بشه بعد از مدتی دوباره تاپیک مشابهی به دلیل نیاز ایجاد میشه پس بهتره تاپیک باز بمونه تا بشه رو این رویو بحث کرد و اونو کامل کردپ

دوباره ممنون
    من الان چی گفتم (مقایسه این دو اشتباهه محضه) نهایتش یه مقایسه میذاریم تو پست اول (عادلانه) می بندیمش پست ها رو هم پاک می کنیم همه راضی می شن قول میدم
    Last edited by Bs_panzer; 27-07-2009 at 23:08.

15. این کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

هر دو تا گوشی خوب هستند فقط بعضی ها با کیبرود مجازی حال میکنن و بعضی ها با کیبرد سخت افزاری

Last edited by farhooode; 18-07-2009 at 17:37.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اون دوستی که جواب منو داد فقط نظر شخصیشونو گفتن هیج دلیل منطقی نیاوردند
    به قول دوستمون شما از 13 مورد حتي يكي هم قبول نكردين
    یه چیزی که اینجا کاملا به چشم میاد رقابت فن بوی های دو برند سامسونگ و سونی اریکسونه که این خصیصه هم قبل از زدن این تاپیک تو بقیه ی فرم ها وجود داشت
    و همه ی این افراد هم از قبل معلوم هست که طرفداره کدوم برند هستن و بیشتر دارن از برند خودشون دفاع می کنن تا این دو محصول و هیچ کس هم بی طرف نیست و تو صحبت های همه هم تعصب دیده میشه (حتی خودم که البته سعی می کنم اونو تا جایی که میتونم از بین ببرم)
    مثلا تو جوابی که به آقا امین گل زدم ولی بعد ایشون اونو نظر شخصی دونستن و بعد هم آقای گل محمدی دوباره اونو برسی کردند ولی آقا علی از 13 موردشون یدونه هم کم نکردند(یعنی تو هیچ کدوم از 2 توضیح حتی یکی هم براشون قابل قبول نبوده که کمی دور از باوره و نشون میده خود ایشون هم دارن شدیدا با تعصب حرف می زنن در حالی که من 2چند تا از مشکلات ایشون رو قبول کردم البته نمی گم تعصب ندارم
    اگه دوستمون هم جواب من به شما رو نقل قول کردن در واقع خواستن یه اشاره ای به توضیح من در کنار توضیح خودشون اشاره کنن تا کار من ضایع نشه
    تو توضیح هم هم اگه چیزی رو مطمئن نبودم(نه اینکه نمی دونستم) یا مطرح نکردم یا بهش اشاره کردم که امنیا دارها هم نظرشونو بگنتا از تعصب دور بشه نه اینکه شما ازش سواستفاده کنی و بگی ایشون نمی دونه یا نظر شخصیشو گفته

اینجا کسی به شما بی احترامی نکرده بود تا زمانی که خود شما به بقیه توهین کردین و اونا رو محتاج تشکر(در حالی که بحث و موضوع گلگی چیزه دیگه ای بود) یا متعصب دونستین

اگه خودت بتونی بدونه تعصب به پستای قبل نگاه کنی متوجه میشی خیلی بیشتر میشه این مورد رو تو حرفای خودتون و دوستای فن بویی پیدا کنین
    تو یه نگاه سرسری به راحتی میشه دید پستای طرفدارای SE خیلی از پستای سامسونگی ها بلند تره که دلیلش سعی این افراد به توضیح دقیق و کامل به ایرادات گرفته شده توسط شماست(که بعد نظر شخصی و باتعصب دونسته می شه اونم بدونه هیچ دلیلی) اونوقت شما میای با یه خط یا کمتر همشنو زیر سوال میبری اونم بدون هیچ دلیلی و به شدت تحت تاثیر تعصب انگار که اصلا اون پستارو نخوندین البته اینم بگم که تو پستای دوستان سامسونگی هم مطالب مفید کم نبود

دوستان ،هم اونایی که سامسونگین هم اونایی که طرف سونی اریکسونن بهتره این بحث تموم بشه و همه با هم سعی کنیم این مقایسه به بهترین تبدیل بشه و از آقای گل مهمدی هم می خوام اون مواردی از اشتباه که تا اینجا مشخص شده مثل ماجرای سوکت 3.5 تو پست اول برطرف بشه

یه ادیت برا بند 1 میزارم تا روش بحث بشه و وقتی همرو رازی کرد تو پست اول قرار بگیره

ابتدا از صفحه تصوير شروع ميكنم
    صفحه Xperia 3 اينچ هست و با رزوليشن 800*480 WVGA
    و صفحه Omnia 3.2 اينچ هست با رزوليشن 400*240 WQVGA
    هر دو لمسي از نوع TFT مقاومتي ميباشند
    اندازه ی صفحه ی امنیا 2.0 بزرگترهاما در رزوليشن xperia 4 برابر Omnia هست و اینکه کدوم یکی از این دو مورد مهمتره سلیقه و نیاز کاربر مشخص میکنه
    اوني كه مشخصه اينه كه كيفيت تصوير xpeira بخاطر وضوح زياد بالاتر خواهد بود و نه تنها از امنيا بلكه از خيلي از گوشيها بهتره و مانیتور این محصول از لحاظ تراکم پیکسل جزو بهترین ها تو وسایل پورتیبل به شمار میاد
    در زوليشن بالاتر فيلمها با وضوح بيشتري نمايش داده ميشوند همچنين برنامه ها و گيمها ... و در اندازه ی بزرگتر امنیا اونارو 0.5 سانت از قطر بزرگتر میشه دید البته از لحاظ رویت جزئیات اکسپریا(با وجود سایز کوچکتر)بهتر از امنیا ظاهر میشه
    گردش در اينترنت در اکسپریا راحت تر خواهد بود چون فضا و جزئیات بیشتری نمايش داده خواهد شد و در امنیا باز هم سایز بزرگتر مانیتور به چشم میاد
    در مورد اسناد و فايلهاي PDF هم همينطور که البته به سلیقه ی افراد برمی گرده
    البته در امنیا بزرگ بودن صفحه هم خودش حسن بزرگيه چون آيكونها و ابزارها بزرگ ديده ميشوند و كارو راحت ميكنند
    نتيجه : اينكه بزرگتر بودن صفحه مهمه يا بالا بودن رزوليشن در وحله اول برميگرده به سليقه هاي اشخاص ولي چون صفحه امنيا فقط دو دهم اينچ بزرگتره ،در كل صفحه xperia بهتر خواهد بود.

بازم بگم این رو فقط گزاشتم تا هم بحث عوض بشه و به یه سمت مفید بره هم با بحث رو این متن نظر همه روش دخیل بشه ،نه اینکه عین این تو پست اول بره (چون ممکنه توش رگه هایی از تعصب باشه که باید با کمک هم تا حد ممکن از بین بره)

ممنون
    همانطور كه قبلا گفته بودم حرف شما را قبول ميكنم
    اگه دوستان اعتراضي ندارند عين نوشته هاي دوستمون حميد را در پست اول بزارم
    در مورد شتابسنج هم الان همينكارو ميكنم
    FARHOODE جان ازتون خواهش می کنم داخل این بحث نشید با تعصب آبروی ما اومنیا داران رو بردی

اصلا من یه چیزی بگم شما بگید درسته یا غلط !

اصلا نوع و کلاس این دو پاکت کلا فرق داره
    ایکس 1 جزو گوشی های کیوورتی داره
    اومنیا جزو گوشی های بدون کیبورد
    پس به نظر آقای گل محمدی که اومدن یه تایپیک باز کردن (تایپیک قبلی به نتیجه رسیدین ؟ که دو تا دو تا تایپیک باز می کنید ؟) این دو تا گوشی تویه کلاس هستن .......!

هر کدوم مزیت های خاص خودشو داره مهندس گل محمدی نمی گم کدوم بهتره می گم یکی می خواد بره بخره بیاد این تو دیوونه میشه
    یکی دوریین نیازشه یکی کیبورد یکی سی پی یو براش مهمه یکی رم

از کاربران عزیز خواهش می کنم بحث رو تمام کنید و این جا رو ببندین
    و وقت ارزشمندتون رو این جا تباه نکنید !
    من تا بدين صفحه نگفته ام امنيا بهتره يا xperia
    فعلا مزايا و معايب دو گوشي را بررسي كرده ايم

دوباره ممنون
    در مورد حرف اخري موافق شما هستم
    چون قبلا بحثهاي زيادي در مورد اين دو گوشي شده
    و به جايي نرسيده
    ولي حداقل اينجا كاري كنيم كه به جايي برسه
    نميگم بگيم كدوم قويتره و منم نگفته ام فعلا
    ولي حداقل بررسي معايب و مزاياي دو گوشي را قبول كنيم
    تاپيك بسته نشه بهتره
    چون بايد يه جايي باشه كه بشه روش حساب كرد
    اگه شما كمك كنيد چنين خواهد شد
    و من ميل به ويرايش پست نخست يز ميكنم
    ممنون از همكاري همه دوستان

18. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •