سلام دوستان. واقعا باید به اقای گل محمدی تبریک گفت. طرفدارای یک برند خاص نیاز به همچین تایپیکی داشتن تا هی بیان از گوشی محبوبشون تعریف کنند و عقاید و سلیقه هاشونو به بقیه کاربران تحمیل کنند و سلایقشونو بعنوان مزایای گوشی محبوبشون به بقیه زور کنند. واقعا اقای گل محمدی از نحوه جواب دادن به من و سایر کاربران کامل مشخص شد که این مقایستونو چقدر عادلانه و بی قصد و غرض انجام دادین!!!!!
.gif)
هی 3 نفر بیان ازتون تعریف کنند هی شما ازشون تعریف کن به خیال خودتون 80 % مطالبتون درست بوده بقیه کاربرا هم بوقند . شما هم که خیلی علاقه داری که همه باید ازتون بخاطر مقایسه دقیقتون!!!!! حتی اگر دارای اشکالات فراوان هم باشد تشکر کنند وتا یکی میاد انتقاد میکنه با چند نفر از طرفداران یک برند خاص (که خودتونم طرفدارشید) سرکوبش کنید.یا مثلا انتظار دارید فن بوی های متعصب این برند خاص بیان بگن ماست ما ترشه.
.gif)
دوست من وقتی میخوای کسی رو پند بدی ببین اول خوت اون صفت و ویژگی رو نداشته باشی. شما که اومدی اسم تایپیکو گذاشتی دقیقترین بعدش به این نتیجه میرسی که اشتباه کردی بعد دوستان هی باید بیان سوتی های مقایستونو درست کنند (که از همه جالبترش هم همعرض قرار دادن شتابسنج با جک 3.5 بود) اونوقت ادعای داشتن اطلاعات میکنید!!!!!!! و به دیگران میگید پست ندن!!!!
.gif)
دوست عزیز اگر خیلی به سوادتون اطمینان دارید یک مسابقه ایی بین شما و دوستمون اریالند میذاریم . اونوقت معلوم میشه که سواد کی بیشتره.
شما مگر مدیر سایتی که برای دیگران تعیین تکلیف میکنی؟هدف از چنین سایتی رد و بدل شدن اطلاعات و افزایش دانسته هاست که اون هم با سوال کردن بدست میاد. اونوقت شما به چه حقی به من میگید پست بدم یا نه؟
.gif)
اصلا شما دانای کل و من حقیر یه ادم بیسواد.شما بجای اینکه اینقدر برای ما بقول معروف کبری صغری بچینید جواب سوال منو بدین : چرا در تست بنچمارک این دو گوشی در قسمت Graphics Index گوشی ایکسپریا امتیاز 1675 گرفته در حالیکه امنیا امتیاز 5796 گرفته و خود این عامل مهمی شده که امتیاز نهایی بنچمارک امنیا حتی در حالتی که رمش اپدیت نبوده از ایکسریا بیشتر شود.
در پایان به بعضی از کاربران خیلی دوستانه دارم میگه اگر به تحقیر کردن و مسخره کردن کاربرای دیگه ادامه بدن من خودم اولین کسی خواهم بود که به مدیریت سایت اطلاع میدم تا باهاشون برخورد کنه و در این تایپیکم قفل کنند.
.gif)