دوستان سلام
دست این تاپیک رو بگیرید . خیلی مهمه . لطف کنید کارایی که با افتر افکت انجام دادید رو اینجا قرار دهید . فایل سورسش هم باشه . با تشکر
دوستان سلام
دست این تاپیک رو بگیرید . خیلی مهمه . لطف کنید کارایی که با افتر افکت انجام دادید رو اینجا قرار دهید . فایل سورسش هم باشه . با تشکر
اول سلام به همه برو بچ اینجا.
خدمت شما هم عرض کنم من منظور شما رو متوجه نشدم. ولی اگه منظورتون این کلیپ هست!
باید بگم که این رو از روی یه آموزش VideoCopilot انجام دادم که اسمش disintegration هست.فکر کنم آموزش رو بیینی همه چیز رو می فهمی! چون این کار هم مال خیلی وقت پیش بود ، منم درست یادم نیست راه دقیقشو بهت بگم. فقط یه چیزی رو بگم که وقتی این افکت حالا بخوای ذوب شدن بگی ، نابود شدن بگی ، این افکت رو که درست کردی ، آخر کار میتونی روی هرچی بخوای اجراش کنی ، متن ، عکس ، هرچی بخوای.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک آموزش مذکور:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
منطورم او ن صحنه زیر آبه که کلمه ajab! بصورت موجدار نوشته میشه
سلام
من از شما بابت کارهای خوبتون تشکر می کنم .
سلام
من باید از همتون یه تشکر بکنم چون من داشتم 3ds max یاد میگرفتم اما با چیزایی که از شما دیدم خیلی به افتر افکت علاقه مند شدم
در ضمن تو فروشگاه سایت دوتا آموزش افتر افکت دیدم کدوم بهتره؟
من 17 سالمه و زیاد از انگلیسی سر در نمیارم (البته تو صحبتا )
سواله قبلو جواب بدين كه منم تو كف همچين چيزي هستم . كدوم آموزشو بخريم ... ؟
دوست عزیز آموزشای فارسی چیزی عایدت نمیکنه اکیدا توصیه میکنم انگلیسی ببینی تا ادبیاته افترو یاد بگیری
سلامی دوباره
اگه میشه یه ساعتی رو مشخص کنین برای سر زدن به اینجا چون هر وقت میام کسی نیست
ممنانننننننننننن میشم
سلام به همه برو بچ باحال اینجا...
ببخشید یه مدتی اصلا نتونستم بیام اینجا و ....
خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که اون افکت یه از یه نوع Displacement استفاده می کنه که به کلمه اون حالت موج رو بده ، البته اگه نمیدونی Displacement چی هست ، بهت پیشنهاد میکنم قبل از دیدن این آموزش اول موارد پایه ای افتر و مخصوصا نکات Displacement رو یاد بگیری.... آموزش ساخت این افکت رو هم میتون اینجا ببینی:
آموزش هم به صورت عکس هست ، که فکر نکنم مشکلی باهاش داشته باشی ، چون معمولا کسانی که سرعت اینترنتشون پایینه با آموزش های ویدئویی مشکل دارن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)