ببین بازی میتونه خیلی خوب باشه.نباید بزاری این احساسات از درون خرابت کنه.بازی رو فقط برای سرگرمی انجام بده.اینو واسه خودت میگم.
ببین بازی میتونه خیلی خوب باشه.نباید بزاری این احساسات از درون خرابت کنه.بازی رو فقط برای سرگرمی انجام بده.اینو واسه خودت میگم.
ممنون از راهنمایی !!!
باشه سعی میکنم که زیاد توهم نگیرم
اما من اگه بدون بازی بمونم کنترل خودمو از دست میدم!!!
و شب خواب بازی میبینم!!!
ولي دوستان خوداييش توهم و يه جوري ترس رو در صورت اعتياد داره ! من خودم حدود 6 ماه پيش گواهينامه گرفتم و هر وقت پشت فرمان ، فك ميكنم تو گيمم !! ميخوام يه كارهاي خاص كنم و يا از بعضي چيزها كه تو بازيها سرم اومده! مثله سوق تحت دره ميترسم !! مثل 3 روز پيش تو گردنه هاي حيران وقتي به اين پيچهاي كنار جاده ميرسيدم ، ياده GTA san ميفتادم و مو به تنم سيخ ميشد !!!!
راستی دوست عزیز نمیخوا خودتو واسه من نا راحت کنی !!!!
من که زیاد شبیه اونا نمیشم!
اما خیلی از درون دوست دارم مثل اونا بشم به همین دلیل خودمو مثل اونا میکنم!!!!
گردنه حیران واقعا کیف میده من وقتی اونجام یاد FUEL با دره هاش می افتم.![]()
بابا بیخیال...
بازی روی همه تاثیر می ذاره ولی با بالا رفتن سن به شدت اثرش کم میشه...
من خودم از 5 سالگی شروع به بازی کردن تا الان که 22 سالم داره تموم میشه. از اول هم به شکل افراطی بازی می کردم ولی هیچوقت یک بازی روم اثر نزاشته یا حتی به خاطر باخت توی بازی ها عصبانی نشدم.
دوستان هم بازی رو جدی نگیرن. اسمش روشه دیگه، بازیه نه واقعیت...
من خودم تا دوسال پیش هرچی بازی تا اون موقع بازار بود اکثرشونو تموم کرده بودم روزی 9 ساعت بازی میکردم که اثرش تنگی نفس شدید(ضعف اعصاب) و میکس بود(خیلی زود عصبانی میشدم و با اشیاء دعوا میکردم:خخخ)
خدا رو شکر الان دیگه مشکل حل شده هیچ ، گیم هم بازی نمیکنم
ایول معلومه که خیلی عاقلی
من یادمه از شدت سماجت بازی نبرد کامیون هارو از صبح نشستم(ساعت8) تا شب ساعت 12 تموم کردم (به آخر رسوندم)
زندگیم خیلی فلاکت بار بود
اين كه تاپيك خودمه :دي
در مورد اثرات بازي ها نگيد كه دلم خونه يه بار جو Miror Edge زد به سرم از پشت بو خونه ي خودمون مثل جت لي پريدم روي پشت بوم خونه ي همسايه اونوقت اونم با گرز افتاد دنبالم
يه بار هم جو دانته را گرفته بودم ===>>>((((..
..
..
..
))))
يه بار هم تفنگ اسباب بازي خريده بودم برم مثل بد كمپاني 2 بكنم زدم چشم برادرمو در اوردم برام دردسر شد![]()
میگم داش امیر داری تو یه دنیای دیگه سیر میکنی ها. یه کم از دنیای بازی فاصله بگیر آخرش میشی مثل نیکو تو gta iv شیش ستاره میشی با تانک میریزن رو سرت
یا مثل پروتوتایپ جو گیر میشی از برج 10 طبقه میپری پایین چیز میشی .... آهان ... نیمرو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)