تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 89 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 887

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Xbox 360 (فقط اینجا)

در آغاز فعالیت taaregh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

میشه با برنامه iPrep فریمور iXtreme-LT رو نصب کرد ؟

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من با روش اول این کار رو کردم ولی تو قسمتی که باید کنسول رو خاموش روشن کنم پیام 0x073 رو هرچه قدر روشن خاموش می کنم نمی بینم(البته چند قسمت از آموزش رو انجام نداد چون اصلا اون گزینه ها رو ندیدم تا بخوام انتخابشون کنم.)

اشکال روش دوم هم این بود که اولا portio32.exe رو هرچی گشتم پیدا نکردم و در عوض برنامه Jungle Flasher از سایت اصلی دان کردم که توش portio32.sys وجود داشت ثانیا وقتی Unlock BenQ رو می زنم می گه که تابع فقط یه Enter برگردونده و هر کاری می کنم نمی شه.

لطفا کمک کنید.
    خیلی مایلم به جواب شما پاسخ داده بشه همچنان منتظریم...راستی دوست عزیز شما از کجا برنامه کامل رو دانلود کردید؟؟؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان سلام
    یه مشکلی که تا حالا کسی با اون برخورد نکرده
    من cd taken 6 رو گذاشتم مثل بقیه دوستان خواست که update کنه بعد از update داشبوردم قفل کرد یعنی نشون می ده ولی هیچ کاری انجام نمی ده.با flash داشبورد را update کردم ولی نشد تمام کارهایی رو که اساتید گفته بودند انجام دادم اما باز قفل بود
    بردم توپخونه frimwear driverرو به 1.61 update کرد ولی باز داشبورد قفل بود گفتند ما اولین باری است که می بینیم.و نتونستند کاری کنند حالا نمی دونم باید چه کار کنم لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم.
    Nand Bios دستگاه باید عوض بشه چون احتمالا Break شده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام اگه می شه اموزش کابل کپی خورکردنxbox360slimروبذارید بهش احتیاج دارم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام اگه می شه اموزش کابل کپی خورکردنxbox360slimروبذارید بهش احتیاج دارم
    برای درایو 9504 منظورتون هست ؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

میشه آموزش نصب آخرین فریم ویر رو بزارید البته با جزییات کامل این و راون ور چیزایی نوشتن ولی من تو این کار تجربه ندارم و سردرنمیارم
    نصب فریم ویر به داشبرد ربطی داره؟
    Last edited by s.j-rez; 15-06-2011 at 20:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

میشه آموزش نصب آخرین فریم ویر رو بزارید البته با جزییات کامل این و راون ور چیزایی نوشتن ولی من تو این کار تجربه ندارم و سردرنمیارم
    حتما عزیز چند نفر میخواستن انجام بدن . بزارید ببینم کدوم کامل و بهتر هست حتما قرار میدیم اینجا.

هم آره هم نه . ربطش اینه که برای اجرای بازی ها روی داشبورد جدید و بقیه موارد ما داریم کنسول رو ه ک میکنیم . ربط هم نداره چون

2 چیزه جدا از هم هستن.

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

1 ربط داشتن یا نداشتن مسئله این است

سلام.
    آخرین فریمور برای کنسول های Fat دیروز ریلیز شد که همون Lt1.9 هست!آخرین داشبورد هم که 13146 بود و کلی تو ذوق دوستان زده بود!!!
    تو همین 1 روزه کلی تاپیک و پست و موضوع تو اینترنت در مورد چگونگی نحوه آپدیت و اینا پرسیده شده!و خب چند نفری هم یه کارایی کردن ولی در کل آموزش کامل زمان میخواد!!!حتی اگه همین الان 100% روش رو بلد باشی و بخوای آموزششو بذاری نوشتنش کلی طول میکشه!!!!!!!!!(خدایی سخته)
    ولی اگه تجربه ریختن فریمور رو داشته باشی میتونی به روش زیر اقدام کنی:
    1-بشرطی که کنسولت Fat باشه(اسلیم نباشه)چون واسه اسلیم فریمور 1.9 هنوز نیومده(بزودی ریلیز میشه)
    اگه داشبوردت قبل از ورژن 13146 هست ابتدا فایل Dummy.Bin و DVD kEY رو با همون روش سوزن و ... استخراج کنید و بعد فریمور کنسول رو به فریمور ارجینال فلش کن(دلیل متعاقباً گفته میشه)
    بعد از اینکه فریمور ارجینال رو ریختی(دستگاه دیگه کپی خور نیست)داشبورد رو به آخرین ورژن( 13146) آپدیت کن.حالا با آخرین نسخه جانگل فلشر(1.84 بتا) فریمور 1.9 رو بریز و کنسول رو کپی خور کن.
    حالا چرا گفتم اول فریومر ارج رو بریز!!!!!؟؟؟؟؟
    آخرین آپدیت داشبورد که خیلی هارو عصبی کرد فریمور کلیه درایو هارو به یه نسخه ارجینال فلش میکرد که باعث میشد دستگاهتون دیگه بازی کپی رو نخونه!!!!شما با ارج کردن فریمور و اتصال به Live بدون خطر فلگ شدن آخرین داشبورد رو میگیرن و فلگ هم نمیشین.
    حالا که داشبوردتون آپدیت شده و فلگ هم نشدین با خیال راحت LT1.9 رو به درایوتون منتقل کنید و کپی خورش کنید.
    مراقب باشید که این فریمور جدید همچنان با اون 6 بازی AP2.5 مشکل داره و اگه اون بازی هارو قبلا ً پچ کرده بودین!بازم دوباره باید توسط برنامه Abgx پچ کنید و دوباره رایتش کنید.چون این 1.9 هنوز با ap2.5 مشکل داره.ضمناً کنسول هایی که فلگ شده باشن اگه به فریمور 1.9 تغییر بدن هنوز در خطرن و 1.9 جلوی بن شدن اونا رو نمیگیره.

9. 6 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید کسی لینک دانلود jungle flasher جدید رو داره ویندور من ویندوز7هست من این برنامه رو از سایت خودش دانلود کردم ولی اصلا ویندوز چنین فایلی رو نشناخت.خواهشا سریع(برایlt1.9)میخوام
    راستی روش کار با این برنامه رو هم بگید
    راستی بعد از ساخت فرم ور1.9با جانگل فلشر اونرو چه جور باید رایت کنیم؟
    Last edited by s.j-rez; 18-06-2011 at 09:03.

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان چه خبر از ه--ک اسلیم 0225 ؟. هکری که داره روش کار میکنه تاریخی , چیزی در موردش نگفته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •