مال من dv5 1070 هست
من هر دورو تموم کردم
نسخهی اصلی کراسیس یعنی چی؟دوتا کراسیس داریم دیگه
مال من dv5 1070 هست
من هر دورو تموم کردم
نسخهی اصلی کراسیس یعنی چی؟دوتا کراسیس داریم دیگه
منم warhead رو تموم كردم با dv5-1299 ولي اكثر جزييات روي Mainstream بود روي gamer هم ميشد بازي كرد ولي وقتي شلوغ مي شد تو بازي يا انفجاري چيزي سرعت بازي يهو افت مكرد اعصاب آدم خراد مي شد
Crysis رو با 1299 بازي نكردم نميدونم چه جوريه !!!!!!
منظورم از نسخه اصلي كريسيس همون اوليشه آخه (البته خودتون كه استادين) Warhead در واقع يه نسخه تكميلي براي crysis هست كه داستانشم موازي كريسيس اوليه (حالا شما به بزرگي خودت ببخش)crysis 2 هم در راهه كه با اين اوضاع فك نكنم شانسي داشته باشم براي انجامش روي high
کراسیس فوق العادس فقط همین
اره ولی چون همه می گن 2 ما هم می گیم دو
شما بزرگ مایی رفیق
می شه مشخصات سیستمت رو بگی؟
ما چاكرتيم
core2duo 2.66 t9550
geforce 9600m gt 512 Mb
4gb ram ddr2
hard 5400rpm windows vista home 32
سلام دوست خوبم، من DV5-1155 دارم که کانفیگش همون 1299 هستش (فقط CPU 2.55) به خاطر رنگش اینو گرفتم و عاشقشم.
من Crysis Wars-Warhead رو روش دارم و بازی هم می کنم. عالیه می یاره ، روی Gamer اتومات ست شده و عالیه می آره. اوایل بعضی جاها که شلوغ بود یکم ریپ می زد ولی از وقتی درایور کارت گرافیکمو آپدیت کردم دیگه فقط لذته که از بازیها می برم. شما هم به روز کن.
موفق باشی.
بازی هایی که من رو لب تاپم دارم:
این لب تاپه که دووم اورده ها !!!!
HP Pavilion DV5-1155ee
کانفیگ:
CPU: Intel Core2Due2.55 T9400
RAM: 4 G
HDD: 320 G
VGA: nVidia Geforce 9600 GT - 512-1719 mb
---------------> بازی ها:
1- Crysis Wars-Warhead
به راحتی و با تمامی جزییات اجرا شد . روی Gammer و سایر لول گرافیکی عالی جواب داد. بعضی جاها که صحنه انفجار و شلوغ بود کمی با ریپ مواجه بودم که با به روز کردن درایور کارت گرافیک دیگه عالی شد.
2- Need for Speed Undercover
فقط می تونم بگم عالــــــــــــــــی
3- Quantum of Solace
گرافیک خود بازی محشره. با لب تاپ من هم کاملا مچ در اومد و کیفیت و سرعت عالیه ای ارائه داد.
4- H.A.W.X
از همه لحاظ عالی بود. ولی کلا فقط یه صحنه شلوغ کم اورد و ریپ زد.
5- Terminator-Salvation
من خودم از گرافیک خود بازی خشوم نیومد ولی کارت گرافیک هیچ جا کم نیاورد و بدون ریپ اجرا می شد. دموها که عالی بود.
6- Pro Evolution Soccer 2008
زیاد از روان اجرا شدنش راضی نیستم. ولی دوستان می گن که خود بازی ایراداتی داره که تو 2009 برطرف شده.
به هر حال امیدوارم مفید بوده باشه.
سلام از بنده ست !!!!!! مرسي بابت راهنمايي!!! من درايورشو آپديت نكردم هنوز بايد اينكارم بكنم ببينم چجوري ميشه
نباید اینجوری باشه
اپ کن بعد به ما هم بگو
شما هم مثل منی هااااااااا
کاملا تایید می شه البته من اپم نکرده بودم اونوقت
من هم یه لینک مفید پیدا کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پست رو تو بخش لپ تاپهای HP فروم هم فرستادم اینجا هم می فرستم:( فقط جنبه راهنمایی در زمینه گیم داره واسه مشورت و راهنمایی برای خرید به تاپیک مشاوره برای خرید لپ تاپ مراجعه کنید !)
ممکنه جاش اینجا نباشه ولی پست مفیدیه
"دوستانی که واسه گیم میخوان لپ تاپ بخرن "
به نظرم بهتره به جای 400 تومن پول اضافه دادن به مدل DV6-1199 ، مدل DV6-1125 رو تهیه کنین چون گرافیکشون یکیه و دومی رم 3 گیگ به جای 4 گیگ داره و همچنین سی پی یو ی اولی از دومی قویتره و مصرفش هم بیشتره
چند نکته:
-ویندوز ویستای 32 بیتی که روی این لپ تاپها نصبه و کلاً همه ویندوزهای 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ رم رو شناسایی نمی کنه
- سی پی یوهای سری P که روی 1125 نصبه مصرف کمتری نسبت به سی پی یوهای سری T که روی 1199 نصبه دارند.
- سی پی یو تأثیر فاحشی در اغلب بازیها روی روان بودن بازی نداره.
- سرعت بالای بافر هارد باعث مصرف بیشتر باتری و تولید صدا و گرمای بیشتری میشه و در بازی فقط در کم کردن زمان لودینگ تأثیر می گذاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)