تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 61 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 601

نام تاپيک: سریال رستگاران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشید من از داستان این سریال خبر ندارم ... میشه یکی یه توضیح مختصر در ورد داستانش بده شاید خوشم اومد و دیدم ...
    خلاصش اینه که شوهر این خجسته که برای کار تهران اومده بود بعد از چند وقت،ناپدید شد،زنشم بعد از چند وقت شک کرد اومد تهران و متوجه شد به شوهرش نسبت دزدی زدن و گفتن که فراریه.حالا خجسته اومده تا بتونه یه ردی ازش پیدا کنه........این موضوع اصلیه حالا موضوعات فرعیم تو حین فیلم داره از جمله همین دوست خجسته که دزدی میکنه و کاوه و بزرگ خاندانه نمیدونم چی (الان اسمش یادن رفت)که خیلی ها دلشون از دست همین خاندان خونه(آتبلا پسیانی رو میگم)و در صدد انتقام هستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

میدونید خوبی این سریال چیه ؟
    مثل بقیه فیلمای ایرونی نیست که با دیدن قسمت اول همه چیزو بفهمی .
    این ویژگی فیلمای آقای مقدمه .
    مثلا تو فیلم اغما همه فکر میکردن الیاس فرشتس ولی بعد ...
    یا تو فیلم آخرش ، روز حسرت ، قضیه مادر و فرزند ، خداییش چقدر جالب بود ، اول فکر کردن بچه فریدس ، بعد فکر کردن مسعوده ، آخر معلوم شد که اون بچه فریده بوده
    و خیلی کارای دیگه .
    تصویر برداری تو فیلمای آقای مقدم خیلی جالبه ، مثلا آینه جزء اضلی این سریالاس، یا چراغ چشمک زن و ...
    "فقط یه نقدی دارم از این فیلم " که قبلن هم گفتم اونم فیلمنامه که آزارم میده ، مخصوصا دیالوگای خجسته ، اون جمله ای رو که آبی کردم یه بار دیگه نگا کنید ، همه ی حرفای خجسته و خیلی بازیگرای دیگه اینجوریه ، یعنی فعلو جابه جا میکنن .
    دیدید وقتی پلیسه و دسیارش آبمیوه میخوردن ، پسره چه ضایع ادای خوردنو در میاورد ، از فیلمای آقای مقدم بعید بود
    نظر شما چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

خب فوقش میخواستن هزار تومان پول آبمیوه بدن دیگه !!

خسیس بازی بود !! شما به دل نگیر !!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چه ضایع ادای خوردنو در میاورد ، از فیلمای آقای مقدم بعید بود
    دقیقا همون لحظه من تو خونه گفتم.دیدی چه ملچ مولوچی میکردتازه گاز میزد انگار داره رانی میخوره.
    ولی در کل اینا نمیتونه ایرادی برای فیلم حساب شه!!!

5. این کاربر از mahdistar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هر دوتاشون به یه اندازه مشمئز کننده هستن
    جومونگ فراتر از مشمیز کننده است.اصلا حرف در موردش مشمیز کننده است
    به نظر شما در حال حاظر کدوم سریال مشمئز کننده نیست؟ما بریم اونو نگاه کنیم

7. این کاربر از mahdistar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

جومونگ فراتر از مشمیز کننده است.اصلا حرف در موردش مشمیز کننده است
    به نظر شما در حال حاظر کدوم سریال مشمئز کننده نیست؟ما بریم اونو نگاه کنیم
    من هر موقع این سریالهای ایرانی رو نگاه میکنم یاد طلبهایی که داشتم میفتم ، اینقدر از این سریالهای مزخرف به خورد مردم

میدن که ذهن همه رو خراب میکنن ، یکی از خصلتهای بد سریالهای ایرانی اینه که صحنه های اون همیشه تاریکه ،

انگار سازنده ها توانایی خرید یک پرژوکتور را نداشتند و برعکس سریالهای خارجی مثل همین افسران پلیس ایتالیایی

اینقدر صحنه ها روشن و جذابه که اگه داستان هم بد باشه باز هم بیننده رو تا آخر با خودش همراه میکنه .

پیشنهاد میکنم مغز خودتونو با این سریالهای خراب نکنید ، این سریالها آدمو روانی میکنه در عوض برید از ویدیو

کلوپ سر کوچتون یک فیلم اکشن باحال مثل جان سخت 4 بگیرید حالشو ببرید . این سریالها مال دخترای عصبیه دم

بخته که 20 لیتری ترشی انداختن ، از ما گفتن . در ضمن دوست عزیز چون شما جومونگ رو 10 بار از اول تا آخرش نگاه کردی برات مشمئز کننده است .
    Last edited by Cyberlife; 15-07-2009 at 00:25.

9. این کاربر از Cyberlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

اینا چرا در رو قفل کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مسخره ها خوب اگه کسی در زد باز نکنن تازه اگه کسی کلید هم داره در قفل رو هم باز می کنه
    این نویسندش کیه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کسی میدونه چرا کاوه (پوریا پورسرخ ) وقتی از سنش حرف میزنه ، میگه :"وقتی من ودستام ... سالمون بود "؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در ضمن دوست عزیز چون شما جومونگ رو 10 بار از اول تا آخرش نگاه کردی برات مشمئز کننده است
    من میگم 5دقیقه هم حاضر نشدم تا حالا این جومونگو ببینم شما میگی 10 بار دیدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض ديالوگ‌ها و فضاي «رستگاران» شباهتي به آثار كيميايي ندارد

نويسنده مجموعه تلويزيوني «رستگاران» معتقد است هر كس در زندگي خود زاويه ديد جداگانه‌اي دارد و ديالوگ‌ها و فضاي حاكم بر اين سريال هيچ شباهتي به آثار «مسعود كيميايي» ندارد.

«سعيد نعمت‌الله» در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، درباره ديالوگ‌هاي سريال «رستگاران» و حرف‌هايي كه درباره شباهت اين ديالوگ‌ها به ديالوگ‌نويسي «مسعود كيميايي» در بين مخاطبان فيلم شنيده مي‌شود، توضيح داد.

وي درباره اينكه برخي معتقدند ديالوگ‌ها و فضاي كار به آثار كيميايي شباهت دارد، گفت: اگر چنين چيزي باشد، خيلي خوب است چرا كه نوشتن و كار كردن شبيه به كيميايي كار راحتي نيست. ضمن اينكه به نظر من اين حرف، حرف از مد افتاده‌اي است كه مي‌گويند فلاني شبيه فلاني مي‌نويسد و هركس كار خود را انجام مي‌دهد.

وي اظهار داشت: هر فردي لحن و ديدگاه خود را از زندگي دارد. من هيچ وقت ملاقاتي با آقاي كيميايي نداشته‌ام و به نظرم متأسفانه هيچ شباهتي بين نوشته من و آثار آقاي كيميايي وجود ندارد.

نعمت‌الله درباره انتخاب بازيگران «رستگاران» نيز به فارس گفت: آقاي مقدم نظراتي از من خواستند و من هم پيشنهاداتي دادم كه ايشان پذيرفتند و از آن بازيگران دعوت كردند. البته اين كار كاملا مشورتي ساخته شده و طبق نظر تهيه كننده، نويسنده و كارگردان پيش رفت. وي درباره ميزان مميزي بر روي اين سريال گفت: خوشبختانه ما در زمان پخش هم به مشكل برنخورديم و سانسور و حذف در زمان پخش نداشتيم. در فضايي كاملا دموكرات پيش رفتيم و حتي جاهايي كه سليقه‌شان نبود نيز حذف نشد و داستان بسيار خوب جلو رفت و از تلويزيون پخش شد كه اميدوارم تا آخر اين قضيه ادامه پيدا كند.

* كار آنقدر خوب جلو رفته كه مي‌تواند 60 قسمتي شود

وي درباره چگونگي شكل‌گيري فيلمنامه اين مجموعه به فارس گفت: ايده اين سريال توسط تهيه كننده كار (محمد رضا شفيعي) داده شد و من پس از بررسي آن متوجه شدم كه اين ايده جاي كار دارد و در ادامه داستان را به طور كامل عوض كردم.

وي افزود: داستان «رستگاران» ابتدا درباره دو دختر دزد و آمدن‌شان به تهران بود كه من احساس كردم مي‌توان با تغيير و اضافه كردن كارآكتر و تغيير قصه، قالب آن را تغيير داد.
    وي در ادامه به فارس گفت: در حال نگارش چهار قسمت پاياني هستم و تهيه كننده هيچ فشاري بر من نياورد تا تعداد قسمت‌ها را كم يا زياد كنم در حالي كه الان هم احساس مي‌كنم آنقدر داستان به خوبي جلو رفته كه مي‌توانم آن را به 60 قسمت هم برسانم!
    وي درباره پايان سريال و امكان تغيير آن نيز اظهار داشت: امكان تغيير پايان سريال به طور حتم وجود دارد. هميشه همين طور بوده و من هميشه اين كار را انجام مي‌دهم و از سينابس نوشتن تا شروع كار (و به ويژه ساخت قسمت‌هاي پاياني)، كار مدام در حال تغيير و جا به جايي است.

* پايان «رستگاران» نه «هَپي ‌اِند(پایان خوش)» است و نه بي‌دروپيكر

نعمت‌الله در پاسخ به اين سوال كه آيا اين سريال نيز مانند ساير سريال‌هاي ايراني در قسمت‌هاي آخر همه گره‌ها را باز كرده و داستان را به خوبي و خوشي تمام مي‌كند، تصريح كرد: اين سريال هپي اند نيست. ما بخشي به نام رستگاران داريم كه رستگار مي‌شوند و عده ديگر هم با رنج و غم رستگار مي‌شوند و يا اصلا رستگار نمي‌شوند. قطعا اين سريال پايان بندي شاد و بي‌در و پيكري نخواهد داشت.

وي درباره فراز و فرودهاي داستان و اين كه اين فراز و نشيب‌ها توسط كارگردان صورت مي‌گيرد يا نويسنده؟، عنوان داشت: اين اتفاقات در مرحله فيلمنامه مي‌افتد. ما يك سريال 52 قسمتي داريم كه البته من هيچ تعهدي هم براي نگارش همه اين قسمت‌ها نداده‌ام و گفته‌ام كه هرجا احساس كنم داستان بايد تمام شود، آن را تمام مي‌كنم و سعي كرده‌ام كه در هر قسمت يك داستان را ببندم.

نعمت‌الله افزود: اين كار بازنويسي شده و با دقت جلو رفته‌ايم، ضمن اين كه من مشاور بسيار خوبي به نام «عليرضا افخمي» داشته‌ام كه كمك بسياري به من كرده است. او بدون هيچ نظر تنگي با من همكاري كرد و خيلي برادرانه به من مشاوره داد و تجربيات بسيار خوب خود را در اختيارم قرار داد.

14. 2 کاربر از دل تنگم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •