خیلی جالب شد قضیه...!
بچه ها کسی دیگه میتونه از N78 و قسمت Device Info تو X-Plore عکس بزاره؟
خیلی جالب شد قضیه...!
اخ چه سوتي دادم
منظورم #0000#* بودمن N78 دارم مي خواي عكس #06#* رو بزارم
الان تو كلوپش مي گمخیلی جالب شد قضیه...!
یادت نره لینک بدی که تو این تاپیک بزارن...!
هر سه تامون داریم یه چیز میگیم فقط شما تلفظت اشتباس RAM خونده میشه رم ( به فتح ر و سکون م)
ROM خونده میشه رام
بعدش اینو مطمعن نیستم ولی فکر کنم درست باشه : گوشی یه حافظه داره که به دو قسمت حافظه داخلی و رام تقسیم میشه :
حافظه داخلی که قابل دست رسی هستو میشه روش هر چی میخای بریزی که الان تو این عکس C هست
رام که فایل های اصلی روش هستن و نمیشه دست کاریشون کرد مگر اینکه گوشی هک بشه یعنی درایو D که همونطور که میدونید وقتی گوشی هک میشه میتونید درایو D رو دست کاری کنید
درایو E هم که مموری هست درایو Z هم که اصلاً حجمش صفره و چیز خاصی نیست وقتیم که برنامه رام پچر اگه اشتباه نکنمو نصب میکنید کلی درایو میسازه مثل همین z
رم هم که اصلاً تو این لیست نیست و حجمشم با هیچ کدوم از اینا برابر نیست
اگه دقت کنید حجم D و C روی هم تقریباً میشه 128 مگابایت و دیگه اینکه درایو D کاملاً پر هست یعنی همون رام هست که کامل پر شده
تا جايي كه من ميدونم تو سري 60 ورژن 3 درايو خود گوشي c هستش نه D
آها...میدونی چرا میگم رام؟ چون اصطلاح رم الان عامیانه و به اشتباه به مموری کارت گفته میشه...خواستم قاطی نشه...این از این..!
شما با هک (حداقل نوکیا که من سرم میشه) هیچوقت با درایو D کاری نداری؟ شما تو کدوم روش با D کار کردید؟
رام پچر (ROMPatcher) هم روی درایو Z کار میکنه تا کلا" از بیخ اونیکه میخوادرو عوض کنه..: دی
C و D هم بهم ربطی ندارند...چون رو 82 خودم 132.5 مگ رو با 94 مگ جمع کنی میشه حدود 227 مگ...اینم اثبات
در قسمت آخر هم... رم (یه قوله شما: دی) تو این لیست D هست...و به نسبت کم میشه..من الان 4 تا برنامه باز کنم اون 42.4 میشه:
(FREE 38 MB / 38MB)
این 2 تا همیشه با هم برابرند...که الانم رو 82 خودم هر دو 90 هستند...
شاد باشی
ویرایش: (بعد از دیدن پست بالا)
تایید میشه...C درایو فون مموری هست...که برنامه روش نصب میشه و D رم (به قوله من رام: دی)تا جايي كه من ميدونم تو سري 60 ورژن 3 درايو خود گوشي c هستش نه D
Last edited by Legend; 27-06-2009 at 16:22.
دوستان داره تاپيك جالب ميشه و به اطلاعات عمومي من كه خيلي اضافه شد
خوب اين رو گوشي من نصب هستش (همون روشhelloox هستش ديگه)رام پچر (ROMPatcher) هم روی درایو Z کار میکنه تا کلا" از بیخ اونیکه میخوادرو عوض کنه..: دی
پس ميشه گفت درايو z هيچ فرقي بين گوشي ها نداره
اوه... اره..هر كي رو ميبيني ميگه رم گوشيت چنده ؟آها...میدونی چرا میگم رام؟ چون اصطلاح رم الان عامیانه و به اشتباه به مموری کارت گفته میشه...خواستم قاطی نشه...این از این..!
يكي نيست بگه اين رم نيست اين كارت حافظه هستش
خدا رو شكر يكي تو اين فروم حرف من رو تاييد كردتایید میشه...C درایو فون مموری هست...که برنامه روش نصب میشه و D رم (به قوله من رام: دی)![]()
میخوای پست ها رو انتقال بدم تاپیک جدید؟ : دی
===================
اینم عکس از گوشی هادی :
جالبه اینم از مقدار خود نوکیا که رسما" اعلام کرده بیشتره...!!
Last edited by Legend; 28-06-2009 at 12:47.
فكر كنم گوشي هاي n78 دو نوع باشه
n78 عادي كه رمش كمتر هستش
n78-1 كه مال من و هادي خان هستش (روي جعبه گوشي نوشته n78-1)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)