تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 71

نام تاپيک: AMD یا INTEL ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کلا برای گیم بازی Intel پیشنهاد می کنید یا AMD؟
    با توجه به قیمتها و قدرتها الان فقط فنوم2 amd پیشنهاد میشه ولی در آینده الله اعلم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کلا برای گیم بازی Intel پیشنهاد می کنید یا AMD؟
    سوالت منطقی نیست! برای بازی دو هسته ای های اینتل مثلا E8600 بسیار قوی هستند و یا پردازنده های ضریب باز یک میلیون و +! تو کل پرفرمنس (توجه کنید کل )معماری و کارایی با اینتل هست و تو کل ارزش خرید با ای ام دی(استثنا هم زیاد داریم!)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ولی یه نکته ای که بعد از6 صفحه بحث به من اثبات شد
    ارزش خرید سی پی یو amd بود(البته با در نظر گرفتن قیمت و کارایی )

ولی یه نکته من رو اذیت می کنه

چرا دوستان توی این انجمن برای دوستانی که راهنمایی می خوان Intel رو پیشنهاد می دن؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ولی یه نکته ای که بعد از6 صفحه بحث به من اثبات شد
    ارزش خرید سی پی یو amd بود(البته با در نظر گرفتن قیمت و کارایی )

ولی یه نکته من رو اذیت می کنه

چرا دوستان توی این انجمن برای دوستانی که راهنمایی می خوان Intel رو پیشنهاد می دن؟
    حداقل من یکی که اینجوری پیشنهاد ندادم ولی دوستان هم حق دارند بالاخره در معماری و طراحی پردازنده باید حق را به اینتل داد و همانطوریکه می بینید این حرف بنده در پردازنده های corei7 نمود پیدا می کنه ولی در مقابل رقیب هم بیکار ننشسته و کیفیت پردازنده های خودش را به سرعت بالا برده و امروز به حدی رسیده که گوی قیمت را از اینتل ربوده است که هیچ بلکه با یک حرکت حساب شده حتی می خواهد گوی کیفیت را هم از اینتل برباید

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

حداقل من یکی که اینجوری پیشنهاد ندادم ولی دوستان هم حق دارند بالاخره در معماری و طراحی پردازنده باید حق را به اینتل داد و همانطوریکه می بینید این حرف بنده در پردازنده های corei7 نمود پیدا می کنه ولی در مقابل رقیب هم بیکار ننشسته و کیفیت پردازنده های خودش را به سرعت بالا برده و امروز به حدی رسیده که گوی قیمت را از اینتل ربوده است که هیچ بلکه با یک حرکت حساب شده حتی می خواهد گوی کیفیت را هم از اینتل برباید
    دقیقا برعکس ، معماری فقط AMD مثله گذشته . حتی معماری این core i7 های قدرتمند هم تقلید کاملی از AMD هست

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستای گل من ،من خودم با اطلاعات و مطالعات کم و بیشی که دارم هنوز گیرم بین خریدن core i7 920 و phenom II 955 !
    نظر دوستان حرفه ای چیه ؟ من یجورایی آینده چیپست و سوکت برام مهمه . چون دوست ندارم با اومدن اولین نسل جدید و قدرتمند مجبور به تعویض بردشم . از دوستای گلم خواهش میکنم من رو کاملا توجیه کنند !

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دقیقا برعکس ، معماری فقط AMD مثله گذشته . حتی معماری این core i7 های قدرتمند هم تقلید کاملی از AMD هست
    کاملا درسته
    ولی طراحان اینتل اینقدر هنر داشته اند که از این معماری به این خوبی به نفع خودشان استفاده کنند تازه در عالم تجارت چیزی به نام تقلید وجود ندارد بلکه هدف اول رسیدن به سود بیشتر است و این 2 شرکت و تولید کننده با دو روش کاملا متفاوت دارن این کار را به خوبی انجام می دهند

8. این کاربر از sma3ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستای گل من ،من خودم با اطلاعات و مطالعات کم و بیشی که دارم هنوز گیرم بین خریدن core i7 920 و phenom II 955 !
    نظر دوستان حرفه ای چیه ؟ من یجورایی آینده چیپست و سوکت برام مهمه . چون دوست ندارم با اومدن اولین نسل جدید و قدرتمند مجبور به تعویض بردشم . از دوستای گلم خواهش میکنم من رو کاملا توجیه کنند !
    خب معلومه فنوم 2
    اینکه دیگه اینقدر دردسر نداره تازه صفحه دوم همین تایپیک را بخوان من یک مطلب گذاشتم امیدوارم که برات مفید باشه دوست عزیزم

10. این کاربر از sma3ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

خب معلومه فنوم 2
    اینکه دیگه اینقدر دردسر نداره تازه صفحه دوم همین تایپیک را بخوان من یک مطلب گذاشتم امیدوارم که برات مفید باشه دوست عزیزم
    نه تستها خیلی متناقض هست ! من هم گفتم به نظر من AMD شاید بخواد نسل CPU ها رو عوض کنه و اونوقت فقط آه کشیدن واسه من میمونه ! ولی به نظرم I7 آینش تضمینه ! از همین حالا مشخص شده که i9 هم با همین چیپ X58 میاد .
    درهر صورت ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

اما دوم:سرعت و قدرت : فعلا گوی سبقت در اینتل است با پردازنده های corei7 که واقعا قدرتمندند اما بینی و بین الله اصلا مورد نیاز یک کاربر عادی (گیمر- برنامه نویس- عادی و حتی برخی از مهندسین )نیست که هیچ و حتی می شود گفت بدرد نمی خورد چون فقط حالت اشرافی گری و با کلاس بودن دارند تا وسیله ای برای استفاده کاربر و به هیچ وجه توصیه نمی شود.
    این حرفت تو صفحه دوم کاملا اشتباه هست . اشرافی گری کجا بود ! شما وقتی ارزش این قدرت و سرعت رو میفهمید که با MAYA کار کرده باشید و زمان رندر 180 دقیقه ای شما بشه 50 دقیقه یا کمتر !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •