اره ميتوني سري به نمايندگي هاي مايكروتل بزني ! برخورد و شخصيتشون خيلي خوبه و ميزارن با گوشي به راحتي كار كني .
اره ميتوني سري به نمايندگي هاي مايكروتل بزني ! برخورد و شخصيتشون خيلي خوبه و ميزارن با گوشي به راحتي كار كني .
نمایندگی هاش کجا میشه ؟نکنه مغازه های علاالدین؟
سلام
منظورشون این کیوسک هایی هستش که طبقه همکف هستش
تقریبا وسطای راهرو چند تایی هستش که آخری واسه سامسونگه
همیشه 5_6 تا از جدیدترین محصولاتشو اونجا میزارن تا ملت باهاشون کار کنن
قیمتش دیروز 580 هزار تومن بود ولی امروز شد 498 هزار.
جالبه ، در عرض دو هفته 110 هزار تومن اومد پایین ، فعلا نخرید پایینترم میاد![]()
سلام دوستان. بررسی تخصصی این گوشی در سایت فون ارنا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال : شما باشین با 500 این گوشی رو میخرین یا چیز دیگه ای رو؟
نه بابا ؟؟چه خبره ؟![]()
توی این ریویو یه جا راجع به Photo Contact نوشته ، نمیدونم شما میدونستید یا نه اما من که کفم برید وقتی خوندم . اونم این که یه عکس دسته جمعی از همه ی دوستاتون می گیرین ، چهره ها به طور اتوماتیک تشخیص داده میشه ، هر کدوم از چهره ها رو به شماره تلفن مربوطه وصل می کنین ، حالا توی یه عکس دسته جمعی رو کله ی هر کدوم از رفیقاتون که کلیک کنید شماره اش رو میگیره !![]()
من که حتما این گوشی رو میخرم ، درسته که سیستم عامل نداره ولی انقدر کامل هست که دیگه نیازی به نصب برنامه ندارین ، اگه هم یه وقتی احتیاج به برنامه خاصی داشته باشین میتونین ورژن جاوایی اون برنامه رو نصب کنین.یه سوال : شما باشین با 500 این گوشی رو میخرین یا چیز دیگه ای رو؟
به نظر من تنها مشکل این گوشی نوع تاچشه که مقاومتیه ، هرچند که تاچ مقاومتی سامسونگ در حد تاچ خازنی آیفونهولی خوب سامسونگ می تونست بهتر از این عمل کنه و از تاچ خازنی تو این گوشی استفاده کنه
البته تو ریویو ها نوشته که تاچش اینقدر قویه که مقاومتی بودنش حتی تبدیل به یک مزیت شده ( چون که میشه با دستکش یا دست مصنوعییا هر جسم دیگه ای باهاش کار کرد) !
مقایسه صفحه S8000 Jet با I8910 Omnia
مقایسه صفحه S8000 Jet با Nokia 5800
بررسی کامل گوشی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)