حسین جان تو بخش پاکت پیسی دوستان زیادی این گوشی رو خریدند اونجا برو جوابتو فکر کنم راحت بگیری ... ممنون جانی از کمکت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسین جان تو بخش پاکت پیسی دوستان زیادی این گوشی رو خریدند اونجا برو جوابتو فکر کنم راحت بگیری ... ممنون جانی از کمکت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون جانی، اول ببینم اگه برا B7300 خودش پیدا نشد اون لینکی که دادی رو تست میکنم چون مال کسیه میترسه و.....
محمدرضا جان ممنون، مطرح کردم ببینم چی میشه....![]()
والا واسه لایت من یه عربی ساز با کرک پیدا کردم حالا اگه دیدین کارتون راه نیفتاد بدک نیست.
خوب اون عربی سازه کجاست؟! همون لینک قبلی که دادید هستش؟!
نه حسین جان اینی که مال sunnysoft هست رو گفتم :
این لینکه توضیحاتشه. ببینین اگه به کارتون میاد که با شماره سریالش آپ کنم. واسه omnia2 فارسی سازهای زیادی هست که فکر نمیکنم مشکلی با لایت داشته باشنا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دوستام یه B7300 خریده . تازه دادن گارانتیش براشون فارسی کرد گوشی رو . یعنی میشه اس ا م اس فارسی داد .
2 روز اول باهاش تو اس ام اس فارسی مشکلی نداشت . تا اینکه دیروز که میخواد اس ام اس بده وقتی اس ام اسها میرسه ( به هر گوشیی ) به صورت علامت سوال میرسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به خودم هم اس ام اس داد که علامت سوال بودن حروف !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی وقتی خودش اس ام اس فارسی دریافت میکنه مشکلی نداره . فقط تو ارسال مشکل هست .
مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟ چه جوری میشه درستش کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
کسی کوشی 1252 سامسونگ داره یااطلاعاتی ازش دارن
با سلام،من تازه کارم!! در مورد B7300 خوندم که دارای AGPS هست،حالا این یعنی اینکه برنامه جی پی اس یا همون نویگیشن و نقشه هاش از همون ابتدا روش نصب هست یا باید به هر طریقی دانلود و نصب بشه؟
و اینکه آیا استفاده از جی پی اس به صورت مجانی یا ماهواره ای هست یا حتماً باید با استفاده از GPRS و یا استفاده از Wifi از GPS استفاده کرد؟
سپاس گزارم
سلام
من يه B7300 دارم باهاش كمي مشكل دارم . ميخوام بدونم مشكل از گوشيه يا جزئ از طراحيشه .متشكرم راهنماييم كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)