تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 91 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام
    اقا امیر تو 6 مورد اول 650 فقط تو یه مورد بهتر از جی 10ه (درجه خاکستری)
    اینطور که معلومه خیلی خوشت اومده از 650 اما خارج از شوخی انصافا tv زیبا و با کیفیتیه
    سلام مخلصیم این امتیازات سایت avforum هست

cnet نمایش نه چندان خوبه رنگ سبز رو ضعف دونسته .

کلی از مطالب هر دو سایت که کاملا معتبر هست نقل کردم + نظرهای یوزرهاشون پس از مقایسه ها و خریدشون . راهنمایی بهتری بشه واس خرید دوستان.

g رو ببینم نظر قطعی میگم( نظر شخصیم ) من هنوز تصویر g رو ندیدم هر چی نقل می کنم از این دو تلویزیون از سایت هایی چون cntو avforum و.. هست .

البته من cnet رو خیلی بهتر و عالی تر می دونم از همه سایت های ریو تلویزیون و... و نقدهاش رو چشم بسته قبول میکنم چون به تجربه رو بعضی مدل های سونی(v400) کاملا بهم اثبات شد . و پس از خرید تلویزیون می خوندم ریو اون مدل رو در سایت cnet . کاملا به مشکلات و ضعف های اون مدل که اشاره کرده بود و من می دیدیم کاملا در تلویزیونم درست بود .
    Last edited by Ami R 940; 17-08-2009 at 10:55.

2. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مخلصیم این امتیازات سایت avforum هست

cnet نمایش نه چندان خوبه رنگ سبز رو ضعف دونسته .

کلی از مطالب هر دو سایت که کاملا معتبر هست نقل کردم + نظرهای یوزرهاشون پس از مقایسه ها و خریدشون . راهنمایی بهتری بشه واس خرید دوستان.

g رو ببینم نظر قطعی میگم( نظر شخصیم ) من هنوز تصویر g رو ندیدم هر چی نقل می کنم از این دو تلویزیون از سایت هایی چون cntو avforum و.. هست .

البته من cnet رو خیلی بهتر و عالی تر می دونم از همه سایت های ریو تلویزیون و... و نقدهاش رو چشم بسته قبول میکنم چون به تجربه رو بعضی مدل های سونی کاملا بهم اثبات شد . و پس از خرید تلویزیون می خوندم ریو اون مدل رو در سایت cnet . کاملا به مشکلات و ضعف های اون مدل که اشاره کرده بود و من می دیدیم کاملا در تلویزیونم درست بود .
    خیلی خیلی ممنون از راهنماییهات ونظراته خوبت من منتظره نظرت در مورد جی 10 هستم

4. این کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه real man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد امتیاز overal امتیاز کلی است براساس همه چیز که شامل امکانات جانبی قیمت + نتورک و... هم هست .

مثال در زمینه نتورک امتیاز خیلی ضعیف گرفته b650 در حالی که g امتیاز خیلی خوب گرفته !

در زمینه قیمت خوب گرفته 650 ولی g عالی گرفته . این مسائل خییلی تاثیر در امتیاز کلی داره .امتیاز کلی براساس کیفیت تصویر تنها نیست . براساس کیفیت تصویر تنها b650 امتیاز بالاتری گرفته

مهم ترین چیز به نظر من تصویر هست و اون چیزی که آخر میبینیم مهمه نه امکانات جانبی .اگر شما به امتیاز کلی بری led 7000 از نگاه cnet از لحاظ امکانات جانبی overal کلی در رده دوم هست و بالاتر این مدل پلاسماها .

در چند پست قبل امتیازات نگاه کنید 6 مورد اول مربوط به تصویر هست سامسونگ امتیاز بهتری گرفته
    مطمئنا ترجمه كلمه Overal كلمه "كلي" است !
    توضيحاتي هم كه فرموديد در واقع تفسير Table Scores دو پنل هست. درسته B650 تو Networking هيچ امتيازي نگرفته !

اما اينكه شما فكر كنيد ١٣ آيتم چك ليست در ضرائبشون ضرب شده و امتياز كلي بدست بياد اينطور نيست.

درسته قيمت تاثير داره اما اينطور كه اين تاثيرها كمي شده و امتياز كلي بدست بياد نه !

امتياز كلي در واقع General View ارزياب‌ها نسبت به پنل هست كه بدست مياد.

در مورد كيفيت تصوير هم همونطور كه همه ميدونيم از يه فاكتور تشكيل نشده و در جداول مذكور هم در فاكتورهاي متفاوتي ارزيابي ميشه كه تركيب اونا به همون بحثي ميرسه كه هزاران بار گفته شده:

سليقه كسي كه ميخواد تصوير رو از اون پنل تماشا كنه.

6. 2 کاربر از real man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

مطمئنا ترجمه كلمه Overal كلمه "كلي" است !
    توضيحاتي هم كه فرموديد در واقع تفسير Table Scores دو پنل هست. درسته B650 تو Networking هيچ امتيازي نگرفته !

اما اينكه شما فكر كنيد ١٣ آيتم چك ليست در ضرائبشون ضرب شده و امتياز كلي بدست بياد اينطور نيست.

درسته قيمت تاثير داره اما اينطور كه اين تاثيرها كمي شده و امتياز كلي بدست بياد نه !

امتياز كلي در واقع General View ارزياب‌ها نسبت به پنل هست كه بدست مياد.

در مورد كيفيت تصوير هم همونطور كه همه ميدونيم از يه فاكتور تشكيل نشده و در جداول مذكور هم در فاكتورهاي متفاوتي ارزيابي ميشه كه تركيب اونا به همون بحثي ميرسه كه هزاران بار گفته شده:

سليقه كسي كه ميخواد تصوير رو از اون پنل تماشا كنه.
    همه اون مسائل توضیح دادم تاثیر داره .مثالی میزنم چرا پلاسما z تو این دو سایت معتبر بررسی نشده ؟با اینکه همه ما می دونیم بهترین تلویزیون دنیاس در حال حاظر .!! به جای اون مدل پایین ترش v اول هست . بعد این همه مدت دلیل مشخص هست قیمت بسیار بالا مدل z . نکته بزرگ خیلی منفی .میبینم تاثیر داره در امتیازات کلی و جمع بندیش .که حتی به دلیل قیمت بالا سوا از کیفیت و... اصلا ارزیابی نمیشه

سلیقه رو موافقم من تصویر g رو از نزدیک ندیدم نمی تونم نظر شخصیم رو بگم همونطور که قلا گفتم سوا از ریو سایت ها نظر شخصی هم مهمه تصمیم گیرنده نهایی خود شخصه . همانطور که قبلا هم هر صحبتی گفتم براساس تجربیات نقل قول از یوزرها که اقدام به خرید کردن و ریو سایت هاس کمک زیادی میکنه به دوستان برای خرید بهتر .

موفق باشی .
    Last edited by Ami R 940; 17-08-2009 at 12:21.

8. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه real man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همه اون مسائل توضیح دادم تاثیر داره .مثالی میزنم چرا پلاسما z تو این دو سایت معتبر بررسی نشده ؟با اینکه همه ما می دونیم بهترین تلویزیون دنیاس در حال حاظر .!! به جای اون مدل پایین ترش v اول هست . بعد این همه مدت دلیل مشخص هست قیمت بسیار بالا مدل z . نکته بزرگ خیلی منفی .میبینم تاثیر داره در امتیازات کلی و جمع بندیش .که حتی به دلیل قیمت بالا سوا از کیفیت و... اصلا ارزیابی نمیشه

سلیقه رو موافقم من تصویر g رو از نزدیک ندیدم نمی تونم نظر شخصیم رو بگم همونطور که قلا گفتم سوا از ریو سایت ها نظر شخصی هم مهمه تصمیم گیرنده نهایی خود شخصه . همانطور که قبلا هم هر صحبتی گفتم براساس تجربیات نقل قول از یوزرها که اقدام به خرید کردن و ریو سایت هاس کمک زیادی میکنه به دوستان برای خرید بهتر .

موفق باشی .
    من هم تو پست قبلي گفتم كه تاثير داره ولي بحث در ارتباط با نحوه تاثير بود !

اينكه سري Z تو ريويو ها در نظر گرفته نشده مثال خوبي برا بحث ما نيست.

به هر جهت من عرضم اينه كه سري G رو توي نگاه كلي بالاتر ديدم مثل Avforum

فكر مي‌كنم شما هم وقتي از نزديك ديدي خوشت بياد و نظرت عوض شه

10. این کاربر از real man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

من هم تو پست قبلي گفتم كه تاثير داره ولي بحث در ارتباط با نحوه تاثير بود !

اينكه سري Z تو ريويو ها در نظر گرفته نشده مثال خوبي برا بحث ما نيست.

به هر جهت من عرضم اينه كه سري G رو توي نگاه كلي بالاتر ديدم مثل Avforum

فكر مي‌كنم شما هم وقتي از نزديك ديدي خوشت بياد و نظرت عوض شه
    خواهش میکنم . من نگفتم از نگاه کلی g پاییین تر هست فقط از نگاه تصویر و کیفیت تصویر b650 عرض کردم مقداری بالاتره طبق امتیازات کسب شده . و گرنه از نگاه کلی g بالاتر بود که عوامل قیمت نتورک و.. دخیل بودن بر نگاه کلی نمیشه منکر شد ! .

آره امروز حتما میبینمش امیدوارم دقیقا همینطوری باشه
    قربانت .
    Last edited by Ami R 940; 17-08-2009 at 12:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظر من b650 باید با py800 مقایسه بشه واسه اینکه py800 تصویرش مثل پلاسما سامسونگه ولی با نسل جدید این پلاسما دیگه سامسونگ باید یه تغییری درست میکرد البته یه ذره شفافتر شده ولی این پلاسما جدیده پاناسونیک یه تکنولوژی جدیده neopdp بش میگن ولی سامسونگ همون پلاسما قدیمیه یکمی بهتر شده حالا وقتی شما از نزدیک دیدی خودت متوجه میشی این یه چیزدیگس قیافه این g10 که ایجا من دیدم از اونی که تو یونان دیدم زشت تره اون بقلاشم نقره ای بود همین استیل پائیشم داشت ای که ایجا دیدم یکمی ساده تر شده قیافش شاید واسه همین بعضی از این قیافه بیشتر خوششون بیاد

این بهترین پلاسماها:
    G10
    V10
    PZ800
    B650
    X1
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها منم امروز میرم جمهوری تا این دوتا رو مقایسه کنم نظرم رو بهتون میگم حالا تافردا این دوتا عکسو داشته باشین:
    اولی مال b650

دومی مال g10
    تو این عکسا زرد رو سامسونگه زرد لجنیه ولی زرد پاناسئنیک واقعا زرده حالا من نمیدونم ولی اینطوری که اینجا هم معلومه پاناسونیکه خیلی شفافتره.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

به نظر من b650 باید با py800 مقایسه بشه واسه اینکه py800 تصویرش مثل پلاسما سامسونگه ولی با نسل جدید این پلاسما دیگه سامسونگ باید یه تغییری درست میکرد البته یه ذره شفافتر شده ولی این پلاسما جدیده پاناسونیک یه تکنولوژی جدیده neopdp بش میگن ولی سامسونگ همون پلاسما قدیمیه یکمی بهتر شده حالا وقتی شما از نزدیک دیدی خودت متوجه میشی این یه چیزدیگس قیافه این g10 که ایجا من دیدم از اونی که تو یونان دیدم زشت تره اون بقلاشم نقره ای بود همین استیل پائیشم داشت ای که ایجا دیدم یکمی ساده تر شده قیافش شاید واسه همین بعضی از این قیافه بیشتر خوششون بیاد

این بهترین پلاسماها:
    G10
    V10
    PZ800
    B650
    X1
    منبع:
    کد:
    bestcovery با خودش هم مشکل داره سری g رو بالاتر v دونسته !!! چند روز پیش اتفاقی سر زدم به سایت best covery یادمه سامسونگ b650 رده سوم بود و py800 بین 5 تا تلویزیون هم نبود که الان جایگاه سوم رو داره . کاملا اغراقه تنها سایتی به نظر میرسه به این شدت اغراق کرده

به نظر من سایت هایی چون avforum hdtvtest cnet معتبر هست .به خصوص cnet و avforum . از دید دیگه چون نظرات کاربرا هم درج شده و کسانی که خریدن و مقایسه کلی کردن علاوه بر ریو سایت . نظرات یوزرها ملموس تر هم میتونه باشه
    Last edited by Ami R 940; 17-08-2009 at 14:14.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینا انتخاب بین بهترین پلاسماهاس.
    اونی که شما میگی شاید اینجاس:
    Best HDTV for Picture Quality

panasonic V10
    panasonic G10
    sony XBR8
    samsung A950
    samsung B750

کد:
    شما اول برو ببین این سایت چطوریه بعد بیا اینجا نظر کارشناسی بده این سایت ریویو همه ساتارو جمع بندی میکنه اونم بهترین پلاسما در مجموع بود.
    Last edited by Terry Bogard; 17-08-2009 at 14:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •