اين هم پيشنهاد خوبي است ولي بايد آزمايش شود .
اين هم پيشنهاد خوبي است ولي بايد آزمايش شود .
آزمایشش که نکردم .
اگه اقای همراه اول دوست دارن که کاکتوساشون تو همین گلدون شیشه ای باشه اشکالی نداره ولی اصول ساخت تراریوم رو رعایت کنند تا مشکل زهکش که اقاکوروش گفتن حل بشه.
بنابراین لایه اول گلدون باید سنگریزه وبعد به ترتیب زغال،لایه ی توری وخاک که البته باید سبک باشه.
فاطمه جان می شه بیشت رتوضیح بدی ؟؟
چرا باید اینجوری باشه؟؟!!
پوكه جان عرض كنم خدمتتون سنگريزه در لايه ي اول واسه اينكه آب اضافي احتمالي براحتي ازش رد ميشه و در ته ظرف خارج از لايه هاي خاكي جمع بشه در واقع نوعي زهكش به حساب مياد.لايه ي دوم كه زغاله واسه اينه كه جاذب بوي هايي هست كه بخاطر رطوبت حتما خواهد بود لايه ي توري واسه اينكه خاك لايه هاي بالايي شسته نشه خاكم كه ميدوني واسه كاكتوس بايد سبك باشه.
سلام ....
شما جایی رو می شناسید که عکس و اسم گیاهان آپارتمانی و به خصوص کاکتوسها رو گذاشته باشه ... من دوست دارم اسم کاکتوسامو بدونم و بهتر بشناسموشن ، ولی نمیدونم چه جوری باید بفهمم اسمشون چیه؟
سيما خان سلام
من نمي دانم ساكن تهران هستيد يا خير ولي اگر باشيد در بازارچه پارك لاله به بهترين جواب خود مي رسيد .
تهرانم ... من برای گل و گیاه همیشه میرم باغ گل محلاتی .... عاشق اونجام....
بازارچه پارک لاله مگه جایی برای معرفی گل و گیاه داره؟؟
من بیشتر دنبال سایتی چیزی می گردم که بتونم عکس گیاهان آپارتمانی و کاکتوسا رو با اسمشون پیدا کنم تا بفهمم مال من کدومه ...
شما می تونید فقط عکس کاتوس هاتون رو اینجا بزارید تا من اگه بلد بودم بهتون بگم و راهنمایتون بکنم.
در مورد گل آپارتمانی هم تاپیک مخصوصش هست.
هااا اینا از اول هم تو یه گلدون کوچولو کوچولو بودن، ولی الان نه
آقا همراه اول مثلا تراریوم ساخته، آره سنگ ریزه ریختم، جورابم گذاشتم، زغال موجود نبودو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)