تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 86

نام تاپيک: كلوپ 5630

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اشتباه از من بوده شما نباید جملومه یه سره می خوندید
    دوستانی که گوشی رو گرفتن بگن ساپورت برنامه و بازی هاش چه جاوا و سینبین مثل سری n (یعنی مثل سری ان به خوبی اجرا می کنه؟)
    مشکلی خاصی که نداره یه هو بندازه بیرون (از بازی های جاوا ) مثل سری 40 نوکیا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اشتباه از من بوده شما نباید جملومه یه سره می خوندید
    دوستانی که گوشی رو گرفتن بگن ساپورت برنامه و بازی هاش چه جاوا و سینبین مثل سری n (یعنی مثل سری ان به خوبی اجرا می کنه؟)
    مشکلی خاصی که نداره یه هو بندازه بیرون (از بازی های جاوا ) مثل سری 40 نوکیا؟
    نه هیچ مشکلی نداره حتی بهتر از سری N ....

راستی کسی گوشیشو آپدیت نکرده ببینه هک می شه یانه ؟ ورژن 012.020 رو می گم..من که می ترسم آپدیت کنم هک نشه دوباره مثل اون اول کار یه دو ماهی تو خماری هک بمونم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه faghat AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    دره سیلیکون

پيش فرض

سلام، من یه ماهه که خریدم خیلی هم ازش راضی ام. با helloX هم هکش کردم. خیلی ردیف شده الان همه چی روش نصب می کنم. نمی دونم چرا با این امکانات عالی این قدر ارزونه و کسی نمیشناستش.
    فقط دو تا ضعف کوچیک داره که خیالی نیست.
    1- هیچ مدل شاژر سوزنی نمی خوره بهش، شارژر خودش شبیه پورت اتصال یو اس بی هست. ولی خوبیش اینه که با این پرت می تونی با هر کامپیوتری شارژش کنی.
    2- دوربینش فوکوس نداره، به همین خاطر کیفیتش در حد یک 3.2 مگاپیکسل نیست. البته با این نازکی و حجم کم بدنه نباید بیشتر از این انتظار داشته باشیم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام، من یه ماهه که خریدم خیلی هم ازش راضی ام. با helloX هم هکش کردم. خیلی ردیف شده الان همه چی روش نصب می کنم. نمی دونم چرا با این امکانات عالی این قدر ارزونه و کسی نمیشناستش.
    فقط دو تا ضعف کوچیک داره که خیالی نیست.
    1- هیچ مدل شاژر سوزنی نمی خوره بهش، شارژر خودش شبیه پورت اتصال یو اس بی هست. ولی خوبیش اینه که با این پرت می تونی با هر کامپیوتری شارژش کنی.
    2- دوربینش فوکوس نداره، به همین خاطر کیفیتش در حد یک 3.2 مگاپیکسل نیست. البته با این نازکی و حجم کم بدنه نباید بیشتر از این انتظار داشته باشیم.
    اتفاقا در مورد شارژر چیزی که گفتی یه مزیته...
    این شارژر شارژر یو اس بی ه که از این به بعد هر گوشی با هر برندی شارژرش این شکلی خواهد بود.و یعنی این که این آخرین نوع شارژر برای تمام گوشی ها هستش ...
    فوکوس نداره ولی فوکوس چه ربطی به کیفیت داره؟ اتفاقا دوربینش یه دوربین 3.2 خیلی خوبه.

شما آپدیتش نکردی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بلندی و به خصوص کیفیت صداش در برابر 5700 و 5800 چطوره؟
    باتریش چطور جواب میده؟خوبه؟
    شفافیت صدا و بلندیش هنگام مکالمه چطوره؟
    دوربینش چطوریاست؟
    مشکل خاصی داره این گوشی ؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بلندی و به خصوص کیفیت صداش در برابر 5700 و 5800 چطوره؟
    باتریش چطور جواب میده؟خوبه؟
    شفافیت صدا و بلندیش هنگام مکالمه چطوره؟
    دوربینش چطوریاست؟
    مشکل خاصی داره این گوشی ؟
    ممنون.
    1 والا چی بگم.مقایسه ای نمی تونم بگم ولی می تونم بگم بلندی و کیفیت صداش متوسطه
    2 یکی از مزیت هاش باتری خیلی خوبشه .
    3 خوبه
    4 یه 3.2 خیلی خوب .
    5 از نظر من فقط صفحه ی کوچیکش.
    و البته قیافه اش(که برای من مهم نیست)...

7. این کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه faghat AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    دره سیلیکون

پيش فرض

اتفاقا در مورد شارژر چیزی که گفتی یه مزیته...
    این شارژر شارژر یو اس بی ه که از این به بعد هر گوشی با هر برندی شارژرش این شکلی خواهد بود.و یعنی این که این آخرین نوع شارژر برای تمام گوشی ها هستش ...
    فوکوس نداره ولی فوکوس چه ربطی به کیفیت داره؟ اتفاقا دوربینش یه دوربین 3.2 خیلی خوبه.

شما آپدیتش نکردی؟

اگه داستان شارژر اینه که شما می گی که خیالم راحت شد.
    ولی در مورد فوکوس باید خدمتتون عرض کنم که قابلیت فوکوس چندین برابر کیفیت دوربین رو بالا می بره.
    این یه مبحث پایه ی عکاسی هست که سعی می کنم براتون توضیح بدم.
    به این ترتیب که دوربین های فاقد فوکوس برای این که تصویر محو و مات نباشه و کل پلان های تصویر از نزدیک لنز تا بی نهایت در گستره فوکوس قرار بگیرن، دیافراگم ( میزان گشودگی دریچه لنز) خیلی پایین و بسته ای دارن.یعنی نور کم تری رو روی سی سی دی دوربین جذب می کنن. بنابر این چنین دوربین هایی در نور مناسب زیاد دچار مشکل نمی شن. ولی وقتی یک کم نور کم بشه، به ناچار به طور اتوماتیک حساسیت سی سی دی دوربین بالا می ره تا کمبود نور رو جبران کنه و این مساویست با نویز زیاد و از بین رفتن جزئیات عکس. البته خود این بالا رفتن حساسیت تا یه جایی ممکن هست. به همین خاطر حتما دیدین که وقتی نور نامناسبه، عکستون هم نویز داره هم تاریکه. واسه همینه که وجود فو کوس اتوماتیک یا فلاش زنون این قدر در کیفیت عکس تاثیر داره.

من گوشی رو هک کردم. ولی آپدیت نه. زیاد وارد نیستم. هزینه اش چقدره؟

9. این کاربر از faghat AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ولی در مورد فوکوس باید خدمتتون عرض کنم که قابلیت فوکوس چندین برابر کیفیت دوربین رو بالا می بره.
    به این ترتیب که دوربین های فاقد فوکوس برای این که تصویر محو و مات نباشه و کل پلان های تصویر از نزدیک لنز تا بی نهایت در گستره فوکوس قرار بگیرن، دیافراگم ( میزان گشودگی دریچه لنز) خیلی پایین و بسته ای دارن.یعنی نور کم تری رو روی سی سی دی دوربین جذب می کنن. بنابر این چنین دوربین هایی در نور مناسب زیاد دچار مشکل نمی شن. ولی وقتی یک کم نور کم بشه، به ناچار به طور اتوماتیک حساسیت سی سی دی دوربین بالا می ره تا کمبود نور رو جبران کنه و این مساویست با نویز زیاد و از بین رفتن جزئیات عکس. البته خود این بالا رفتن حساسیت تا یه جایی ممکن هست. به همین خاطر حتما دیدین که وقتی نور نامناسبه، عکستون هم نویز داره هم تاریکه. واسه همینه که وجود فو کوس اتوماتیک یا فلاش زنون این قدر در کیفیت عکس تاثیر داره.

در مورد فوکوس درسته حق با شماست...

هزینه اش؟؟!!!
    120-130 مگ دانلود....
    که یه 22 مگ نرم افزار آپدیت کردن و یه 100 مگ هم خود آپدیت...
    البته اینو بگم که ممکنه بعد از آپدیت گوشی هک نشه و باید صبر کنی تا helloox جدید بیاد.دیگه این که فون مموریت فرمت می شه .و البته یه سری چیزای دیگه...
    اگه خواستی آپدیت کنی حتما یه سر به این جا بزن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

البته قبلش تو گوشیت بزن :ستاره مربع چهار تا صفر مربع .اون جا ببین فریمور گوشیت چیه.اگه 011.020 بود می تونی آپدیت کنی .آخرین ورژن الان 012.020 هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان. من ميخوام اين گوشي رو بخرم..ولي بلندي و کيفيت صداش برام خيلي مهمه! ميشه صداشو نسبت به 5700 يا 5220 يا N73 يا5310 يا6220 يه مقايسه بکنيد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •