من که فکر نکنم تموم بشه...
اصلا هیچ جوره راه نداره که یوبی همچین کاری بکنه
اونم با این بازی پرطرفدار که خیلی ها توی جهان براش سر و دست می شکنن
من که میگم بازی ادامه پیدا می کنه
من که فکر نکنم تموم بشه...
اصلا هیچ جوره راه نداره که یوبی همچین کاری بکنه
اونم با این بازی پرطرفدار که خیلی ها توی جهان براش سر و دست می شکنن
من که میگم بازی ادامه پیدا می کنه
بابا اینا همش شایعس مگه میشه !؟ اصلا تا وقتی خوده یوبی چیزی در این مورد نگفت این بحث رو تموم کنید !
با تشکر ، خشایار
در هر صورت! من به داستان چی کار دارم! داستان که میگی اینطوریه خوب اینطوری نمی کردن!!
چی میشد؟![]()
هرچند که من میدونم بازی فوقالعاده جذاب و زیبا هست تمام تریلر هاش رو دیدم اما از این ناراحتم که اگه این Stealth به هم بخوره دیگه بازی ای نیست....... و منم که عاشق مخفی کاریم!
توی همه ی بازی هایه جنگی سعی میکنم مخفی باشم! از ولفنشتاین گرفته تا AC و فارکرای و ... !!!
من از این ناراحتم! که تنها بازیه Stealth داره میره!
در هر صورت این سم واقعا اگه از این قسمت جون درست به در ببره فکر می کنم دیگه قسمته بعدیش بازی کلا میشه جنگی! اصلا این دیوانه شده فکر کنم نسخه ی بعدیش این باشه : «« اسپلینتر سل : فرار از تیمارستان »»![]()
به نظر من حرفات قابل تاییده شایان جان.منم خیلی با مخفی کاری در بازی ها موافقم و خوشم میاد.یادمه هر وقت توی نسخه ی قبلی یکی رو بدون مخفی کاری می کشتم دوباره بر میگشتم از اول می یومدم
ایول اینم خیلی با حال بود کلی خندیدیماصلا این دیوانه شده فکر کنم نسخه ی بعدیش این باشه : «« اسپلینتر سل : فرار از تیمارستان![]()
من برا این بازی میمیرم ! دیروز وقتی تو مجله دنیای بازی دیدم جلوی این بازی نوشته : پلتفرم : XBOX 360 وقتی دیدم مثه قبل خبری از PC نیست ناراحت شدم ! آیا واقعا واسه PC نمیاد یا دوستای Dbazi اشتباه کردن ؟
من هم شوکه شدم ولی دقت کنی این بازی و الن ویک انحصار مایکرو سافت هست ! » PC / X360من برا این بازی میمیرم ! دیروز وقتی تو مجله دنیای بازی دیدم جلوی این بازی نوشته : پلتفرم : XBOX 360 وقتی دیدم مثه قبل خبری از PC نیست ناراحت شدم ! آیا واقعا واسه PC نمیاد یا دوستای Dbazi اشتباه کردن ؟
احتمالا دنیای بازی اشتباه کرده ! چون ای جی ان و گیم اسپات هم پلتفرم ها رو PC / X360 اعلام کردن
با تشکر ، خشایار
بازی برای PC هم میاد بارها سازندگان بازی تو نمایشگاه E3 امسال اینو اعلام کردن.
![]()
فکر کنم یه بار هم Game Informer جلوی این بازی نوشته بود PS3نمیدونم چرا اشتباه ها فقط باید برای این بازی باشه ؟!
با اینکه دموی E3 خیلی خوب بود ولی مشکلاتی هم داره
- یکی اینکه تیر زدن چرا اینقدر آسون بود !؟
در واقع این سیستمی که تو بازی پیاده شده که از قبل میشه تیر اندازی رو برنامه ریزی کرد بازی رو یه کم آسون کرده
- هوش مصنوعی خوب نیست ... شماره قبلی هم خوب نبود ... سرعت عکس العمل دشمنا پایینه
- یه سری حرکات مصنوعیه .. مثلا تو همون اول کار که سم داره یارو رو لت و پار می کنه یارو اصلا تکون نمی خوره و سعی در دفاع از خودش نداره و منتظره سم کتکش بزنه ! :دي
ولی بقیش فقط نکات مثبت میدیدیم
هنوز هم المان های مخفی کاری تو بازی وجود داره ... رفتن تو سایه ها و بالا رفتن از اکثر چیزا !
گرافیک و فیزیک که بسیار عالی
تریپ سم خیلی ملوسه
اونجایی که تیر میزنه به سمت پشتش نمی دونم چطوری توضیح بدم ولی فک کنم فهمیدین ؛ چقدر حال کردم ! دو سه بار دیدم این صحنه رو !
داستان هم که به نظر ترکونده تام کلنسی ... تازه داستان قراره شروع بشه ! این تریلر اول کار بود ..
کلا همین اسمایل به طور خلاصه ==>![]()
بله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
این بازی انحصاریه مایکروسافته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کی گفته این بازی انحصاری مایکروسافته؟
فکر کنم تقریبا هیچ کدومتون اسپلینتر باز نیستین! ( دیگه اسپلینتر باز ها که باید بدونند این بازی ماله کدوم شرکته و حتی استودیوش چیه )
پس Ubisoft اینجا چی کاره یه؟
مطمئنن این بازی برا PC میاد چون یوبیسافت خیلی خیلی کم پیش اومده بازیشو برا PC نزنه ( اصلا پیش نیومده )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)