تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 165 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که فکر نکنم تموم بشه...
    اصلا هیچ جوره راه نداره که یوبی همچین کاری بکنه
    اونم با این بازی پرطرفدار که خیلی ها توی جهان براش سر و دست می شکنن
    من که میگم بازی ادامه پیدا می کنه

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

بابا اینا همش شایعس مگه میشه !؟ اصلا تا وقتی خوده یوبی چیزی در این مورد نگفت این بحث رو تموم کنید !

با تشکر ، خشایار

3. این کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ببین شایان جان!
    باید قدر دانی کنی که سازنده ها کار را مثل قبل نکردن منظورم مثل اون تریلری که شده بود مانند Assassins Creed!!!چون دیگه تو اون اصلا مخفی کاری نبود!
    وقتش شده بود تغییر به وجود بیاد!!چون هم تام کلانسی رو این عنوان پا فشاری میکرد هم خود یوبی نمیخواست کیفیت بازی افتی داشته باشه!بنابرین تام کلانسی داستانی نوشته که به معنای واقعی داستان هست!!و همینطور شرایط سم فیشر!
    وقتی کسی دخترش را از دست داده و فهمیده کار کی میتونه باشه!مطمئنا صبر جایز نخواهد بود برای انتقام!!
    پس این حالات سم فیشر کاملا با داستان همخوانی داره!در بازیهای قبلی سم فقط ماموریت کاری بود براش و دغدغه دیگه نداشت هر چند کارش خطرناک هم بود!اما اینبار بحث شغل و کار نیست!مسئله سر دخترش هست کسی که سم در این دنیا تنها دلخوش بود برای زندگی!!!اینجا را دقت داشته باش!
    فراموش نکنید که سازنده ها در ابتدا خطاب به اونهایی که نگران بخش مخفی کاری بودن چی گفت!!تجربه مخفی کاری جور دیگه.......
    کاملا مثل روز روشن هست که بازی شاهکار خواهد شد!و کاملا مطمئن هستم!!!!
    یوبی سافت یک چند مدت کیفیت بازیهاش افت داشت ولی دوباره بر گشته به روزهای اوج!
    در هر صورت! من به داستان چی کار دارم! داستان که میگی اینطوریه خوب اینطوری نمی کردن!!
    چی میشد؟
    هرچند که من میدونم بازی فوقالعاده جذاب و زیبا هست تمام تریلر هاش رو دیدم اما از این ناراحتم که اگه این Stealth به هم بخوره دیگه بازی ای نیست....... و منم که عاشق مخفی کاریم!
    توی همه ی بازی هایه جنگی سعی میکنم مخفی باشم! از ولفنشتاین گرفته تا AC و فارکرای و ... !!!
    من از این ناراحتم! که تنها بازیه Stealth داره میره!
    در هر صورت این سم واقعا اگه از این قسمت جون درست به در ببره فکر می کنم دیگه قسمته بعدیش بازی کلا میشه جنگی! اصلا این دیوانه شده فکر کنم نسخه ی بعدیش این باشه : «« اسپلینتر سل : فرار از تیمارستان »»

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

در هر صورت! من به داستان چی کار دارم! داستان که میگی اینطوریه خوب اینطوری نمی کردن!!
    چی میشد؟
    هرچند که من میدونم بازی فوقالعاده جذاب و زیبا هست تمام تریلر هاش رو دیدم اما از این ناراحتم که اگه این Stealth به هم بخوره دیگه بازی ای نیست....... و منم که عاشق مخفی کاریم!
    توی همه ی بازی هایه جنگی سعی میکنم مخفی باشم! از ولفنشتاین گرفته تا AC و فارکرای و ... !!!
    من از این ناراحتم! که تنها بازیه Stealth داره میره!
    در هر صورت این سم واقعا اگه از این قسمت جون درست به در ببره فکر می کنم دیگه قسمته بعدیش بازی کلا میشه جنگی! اصلا این دیوانه شده فکر کنم نسخه ی بعدیش این باشه : «« اسپلینتر سل : فرار از تیمارستان »»
    به نظر من حرفات قابل تاییده شایان جان.منم خیلی با مخفی کاری در بازی ها موافقم و خوشم میاد.یادمه هر وقت توی نسخه ی قبلی یکی رو بدون مخفی کاری می کشتم دوباره بر میگشتم از اول می یومدم
    اصلا این دیوانه شده فکر کنم نسخه ی بعدیش این باشه : «« اسپلینتر سل : فرار از تیمارستان
    ایول اینم خیلی با حال بود کلی خندیدیم

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

من برا این بازی میمیرم ! دیروز وقتی تو مجله دنیای بازی دیدم جلوی این بازی نوشته : پلتفرم : XBOX 360 وقتی دیدم مثه قبل خبری از PC نیست ناراحت شدم ! آیا واقعا واسه PC نمیاد یا دوستای Dbazi اشتباه کردن ؟

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

من برا این بازی میمیرم ! دیروز وقتی تو مجله دنیای بازی دیدم جلوی این بازی نوشته : پلتفرم : XBOX 360 وقتی دیدم مثه قبل خبری از PC نیست ناراحت شدم ! آیا واقعا واسه PC نمیاد یا دوستای Dbazi اشتباه کردن ؟
    من هم شوکه شدم ولی دقت کنی این بازی و الن ویک انحصار مایکرو سافت هست ! » PC / X360

احتمالا دنیای بازی اشتباه کرده ! چون ای جی ان و گیم اسپات هم پلتفرم ها رو PC / X360 اعلام کردن

با تشکر ، خشایار

8. این کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی برای PC هم میاد بارها سازندگان بازی تو نمایشگاه E3 امسال اینو اعلام کردن.

10. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

فکر کنم یه بار هم Game Informer جلوی این بازی نوشته بود PS3 نمیدونم چرا اشتباه ها فقط باید برای این بازی باشه ؟!

12. این کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

با اینکه دموی E3 خیلی خوب بود ولی مشکلاتی هم داره

1. یکی اینکه تیر زدن چرا اینقدر آسون بود !؟ در واقع این سیستمی که تو بازی پیاده شده که از قبل میشه تیر اندازی رو برنامه ریزی کرد بازی رو یه کم آسون کرده
    2. هوش مصنوعی خوب نیست ... شماره قبلی هم خوب نبود ... سرعت عکس العمل دشمنا پایینه
    3. یه سری حرکات مصنوعیه .. مثلا تو همون اول کار که سم داره یارو رو لت و پار می کنه یارو اصلا تکون نمی خوره و سعی در دفاع از خودش نداره و منتظره سم کتکش بزنه ! :دي

ولی بقیش فقط نکات مثبت میدیدیم
    هنوز هم المان های مخفی کاری تو بازی وجود داره ... رفتن تو سایه ها و بالا رفتن از اکثر چیزا !
    گرافیک و فیزیک که بسیار عالی
    تریپ سم خیلی ملوسه
    اونجایی که تیر میزنه به سمت پشتش نمی دونم چطوری توضیح بدم ولی فک کنم فهمیدین ؛ چقدر حال کردم ! دو سه بار دیدم این صحنه رو !
    داستان هم که به نظر ترکونده تام کلنسی ... تازه داستان قراره شروع بشه ! این تریلر اول کار بود ..
    کلا همین اسمایل به طور خلاصه ==>

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من هم شوکه شدم ولی دقت کنی این بازی و الن ویک انحصار مایکرو سافت هست ! » PC / X360

احتمالا دنیای بازی اشتباه کرده ! چون ای جی ان و گیم اسپات هم پلتفرم ها رو PC / X360 اعلام کردن

با تشکر ، خشایار
    بله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
    این بازی انحصاریه مایکروسافته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    کی گفته این بازی انحصاری مایکروسافته؟
    فکر کنم تقریبا هیچ کدومتون اسپلینتر باز نیستین! ( دیگه اسپلینتر باز ها که باید بدونند این بازی ماله کدوم شرکته و حتی استودیوش چیه )
    پس Ubisoft اینجا چی کاره یه؟
    مطمئنن این بازی برا PC میاد چون یوبیسافت خیلی خیلی کم پیش اومده بازیشو برا PC نزنه ( اصلا پیش نیومده )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •