این تیکشو بلد نیستماز Cd بازی image بگیریدکمک کنید ....
این تیکشو بلد نیستماز Cd بازی image بگیریدکمک کنید ....
دوستان تقریبا 4 5 ماه پیش که اولین نسخه شبیه ساز plam برای s60v3 اومد من کلی روی همین قضیه وقت گذاشتم.
توی موبایلستان هم پستش الان زیر خاکیه میتونید برید ببینید!!!
بیخودی وقتتونو مثل اون موقع من هدر ندید!!! بازی های ps1 تقریبا 4 مگ رم میخوان اما این شبیه ساز فقط 1 مگ ساپرت میکنه به همین دلیل وقتی میخوای بازی رو ران کنی از بازی میپره بیرون!!!! فعلا تا ساخته شدن یه شبیه ساز درست و حسابی plam نمیشه کاری کرد!!!!!!!!!! پس در نتیجه فعلا بیخیال شید!!!!
پس این دوستمون اقا رضا که اجرا کرده چی؟؟؟؟
جواب اینو چی میدید.
سی دی بازی رو میزاری تو سی دی رام بعد میری تو یکی از این برنامه ها مثله poweriso میری ازمنوه فایل >نیو>دیتا سی دی دی وی دی ایمیج رو میزنی حله دیگه.
خوب آخه من بازی رو دانلود کردمسی دی در کار نیست !!!
خوب این که کاری نداره فایل های که دانلود کردی از زیپ خارج کن و بعد به جای سی دی اون فایل ها رو add کن.
ممنون از کمکتون .... حالا باید در برنامه داخل گوشیم چطور بازی رو اجرا کنم ؟![]()
اینا رزولوشن اتوماتیکه ؟
بعد باید روی رم گوشی اندازه یه سی دی فضای خالی باشه؟
دوستان چرا وقتی امتحان نکردین و نمیدونین به همه اشتباه اطلاع میدین!بلی من امتحان کردم و کار کردن!2 3 روز هم وقت گذاشتم روش!اولا که به درد بازی خوردن نمیخوره 1کنترل کاراکتر بازی خیلی سخته!اون ارور هام به خاطر اینه
اول یک کپی از محتویات رو تو root کپی کنین!یکی هم رو othe!
بعد اون فایل psx رو تو قسمت مربوط تو پوشه other کپی کنین!بعد برای تبدیل بازی هم از ایزو به بین از ایزو باستر استفاده کنین!
اگه رفتین توبازی و بازی نیومد!مشکل از cup کم موبایلتون نیست!مثل امولاتو گیم بوی که بعضی وقتا موقع اجرای بازی
سرعت بازی شدید میاد پایین و معلوم نیست چرا!
من از گوشیم پاکش کردم چون واقا اعصاب خورد کنه!بازی اویل 1 هم تو نت هست و 50 مگ کردن 1
میتونین وردارین و ببینی که کار میکنه!
حتما هم ورژن J بازی رو وردارین!!!!!!!!
بازیه مزرعه دار رو امتحان کردم صفحه سیاه شد خواست بره تو بازی که ارور داد :(
آقا رضا لینک اون رزیدنت اویل1 رو لطف میکنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)