البته فلش داریم تا فلش , فلش های ارزون قیمت معمولی که زیاد نمونه هایه زیادیش رو دوستان گفتن ولی خوب فلش هایی سریعتر و گرونتری هم وجود دارند بعضا هم ضد آب و ضربه هم هستن.
البته فلش داریم تا فلش , فلش های ارزون قیمت معمولی که زیاد نمونه هایه زیادیش رو دوستان گفتن ولی خوب فلش هایی سریعتر و گرونتری هم وجود دارند بعضا هم ضد آب و ضربه هم هستن.
همه اینا آشغال اند ... فقط OCZ ... برندی که هم سریعترین فلش جهان شناخته شده و هم در کیفیتش شکی نیست ... اگر بودجه ات معمولی هست سری rally2 بخر و اگر بیشتر می رسه فقط ATV یا ATV turco که البته سری های توربو بسیار کم یابه ! فقط هم گارانتی انفورماتیک گستر که رسمی اش هست و فلش های آمریکایی هستند.
قیمت 2 گیگ : 15 تومن
قیمت 8 گیگ : 35 هزار تومان
پیشنهاد میکنم حتما سری به سایتش بزنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تایید میشه که بهتریمن مارک OCZ هست من هم پشیمون شدم که Ocz نگرفتم![]()
سلام
به نظر من بهترین کول دیسک کول دیسک های کینگستون هستن . چرا که گانتیش واقعا عالی و معتبره
اگر اصلش گیر بیاد که نمیاد و نیست اصلش و همش چینی شده انوقت شاید....
شما بنچمارمکهای کینگستون را با OCZ مقلیسه کن و بیبن سرعت خواندن و نوشتن را....
همه چیز گه کارانتی نیست اگه خوب باشه .....
Corsair یکی از بهترین تولید کننده های انواع مموری در دنیا فلش مموریهای خیلی عالی داره البته تو بازار ما خیلی شاید راحت گیر نیاد ولی واقعا فوق العادست من خودم OCZ Rally 2 دارم ولی اگر مثلا Corsair Voyager مخصوصا GT گیر میوردم حتما Corsair میگرفتم از Rally 2 سریعتره تازه ضد ضربه و ضد آب و ضد انفجارم و... هم هست . (البته دقت کنید که Rally 2 یه مدل Turbo هم داره که از Rally 2 معمولی سریعتره ولی من تو بازار ندیدم )
مدل توربو تهران دیدم 8 گیگ rally2 turbo ماه گذشته 38 اما بدون گارانتی ... فوق العاده هستند
Corsair محشره اما خوب خیلی کم یابه .. .تا گارانتی اش هم شرکت معتبری نکنه آدم میترسه بخره
فعلا به نظرم هم از لحاظ قیمت ، کیفیت ، سرعت ، موجودی در بازار و گارانتی : OCZ
محمد جان قیمت OCZ Rally 2 Turbo 8GB حدود 120 دلار هست! احتمالا مدل Rally 2 رو با این قیمت دیدی.
-
الان توی بازار Patriot Xporter XT Boost هم پیدا میشه که از هر نظر قابل رقابت با همون Rally 2 ها هست.
شاید هم قلابی بوده آرمان ... اما نوشته بود rally2 turbo !!!
برادران و خواهران کمک کنند
32 'گیگی ارزون چی سراغ دارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)