چک کردم رو all
بود
فقط یه راهنمایی:
من از opda چند روز پیش سرتیفیکیت گرفتم طبق روشی که توی سایت بود ولی الان با این که op من 4 است ولی وقتی تو تب اول ثبت مبکنم تو تب سوم مینویسه شما چیزی ثبت نکردی
خواهش میکنم کمک کن!
چک کردم رو all
بود
فقط یه راهنمایی:
من از opda چند روز پیش سرتیفیکیت گرفتم طبق روشی که توی سایت بود ولی الان با این که op من 4 است ولی وقتی تو تب اول ثبت مبکنم تو تب سوم مینویسه شما چیزی ثبت نکردی
خواهش میکنم کمک کن!
برای آموزش درخواست Cert از طریق این پست عمل کنند. تست شده و جواب داده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید![]()
Last edited by Legend; 06-07-2009 at 23:04.
سلام.
زحمت این دو تا رو هم بکشید
e75:356855022660143
n82:358082010997332
سلام ممنون میشم اینو هم واسم انجام بدین
354225031513240
یونس من هر چی درخواست دادم دانلود نمیشن .... اگه میشه زحمت اینو بکش
356398024637132
سلام خسته نباشید
من فایل cer رو گرفتم و فقط key می خوام. ولی نوشته بودید با برنامه signsis فقط نیاز به cer هست. منم تو برنامش تو گوشی جایی رو نمی بینم که key بخواد ولی وقتی فقط cer رو بهش میدم و task اجرا می کنم فایل جدید یه _signed بش اضافه میشه ولی بازم نصب نمیشه
به هر حال ممنون میشم key رو برای من بگیرید
IMEI : 355740027852328
NO : 15989138388
ممنون
یه چیزی در مورد برنامه همین الآن فهمیدم. اسم فایل نصبش signsis ولی برنامه ای که نصب میشه اسمش S603rdSigner پس حتمن مشکل از اینه. ولی این برنامه ایه که تو پست اول این تاپیک معرفی شده. لطفن اگه کار نمی کنه پست رو ویرایش کنید
تاپیک:
متن معرفی برنامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون و موفق باشیدبراي دوستاني كه توسط سايت هاي مختلف، فقط فايل cer را دريافت مي كنند، برنامه زير براي ساين بايد استفاده بشه:
کد:
اين برنامه براي ساين برنامه ها فقط به فايل cer احتياج دارد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزیز اگه ممکه این واسه من انجام بده
354826023851439
سلام آقا یونس این سایتی که معرفی کردید چند تا سریال نامبر میتونم وارد کنیم که Cert بگیریم؟؟؟
تست نکردم...ولی میتونید چنتا یوزر بسازید...خیلی از OPDA راحت تره..!
شاد باشی![]()
سلام
آقا ما هم به این سایت isign رفتیم و عضو شدیم. حالا شما اگه اون فایلای OPDA رو هم برای ما بگیری ممنون میشیم. در ضمن فایلای این دو تا فرقی با هم نداره؟
نکنه فایلای isign رو برنامه signsis نشناسه؟
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)