من يادم رفته بود همچين پستي دادم... الان يه دور ديگه نگاه كردم اونوقت شما ميگي ساختمونش آشنايه... ايولنميدونم چرا اين ساختمونه واسم انقدر آشناست هموني نيست كه قبلا پوستر iv روش بود
27 آوريل 2010تاریخ ریلیز بازی کی هست؟
من يادم رفته بود همچين پستي دادم... الان يه دور ديگه نگاه كردم اونوقت شما ميگي ساختمونش آشنايه... ايولنميدونم چرا اين ساختمونه واسم انقدر آشناست هموني نيست كه قبلا پوستر iv روش بود
27 آوريل 2010تاریخ ریلیز بازی کی هست؟
تأخیر 3 هفته ای در انتشار Red Dead Redemption
---------------------------------------------------
Take 2 Interactive در گزارش کوارتر اول سال 2010 خود خبر از تأخیر خوردن چند بازی از جمله Red Dead Redemption داد هرچند که برخلاف چند بازی دیگر این شرکت این تأخیر در انتشار چندان طولانی نیست.
براساس گزارش Take 2،عنوان Western Sandbox استودیوی Rockstar San Diego با 3 هفته تأخیر در 18 مه 2010 در آمریکا و 21 مه در اروپا انتشار خواهد یافت.پیش از این قرار بود که این بازی در بیست و هفتم آپریل در آمریکای شمالی انتشار یابد.
Strauss Zelnick رئیس Take 2 در اینباره گفت:"این تأخیر به این دلیل است که انتشار بازی در جدول زمانی بهتری صورت بگیرد و زمان بیشتری را برای بازاریابی در اختیار Take 2 قرار دهد.ضمن اینکه فرصت بیشتری برای پالیش کردن بازی نیز وجود خواهد داشت."
همچنین یکی از دست اندرکاران بازی در راک استار در مصاحبه ای با وب سایت Kotaku گفت که این زمان بیشتر صرف پالیش کردن بازی و فراهم آوردن بهترین تجربه ممکن برای بازیبازها خواهد شد.
----------
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمال عرضه ي Red Dead Redemption براي PC وجود دارد . چرا كه مجله ي Game Informer در آخرين شماره ي خود گويا PC را به عنوان يكي از پلتفرم هاي اين بازي در نظر گرفته.
عكس تصوير صفحه ي مربوط به بازي Red Dead Redemption در نسخه ي April مجله Game Informer
منبع :
چند شات جديد از بازي !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سايز اصلي شات ها :
اگر برای pc بیاد همزمان با نسخه های کنسولی میاد یا طبق معمول دیرتر؟
دیر تراصلا هنوز از راک استار تایید نشده نسخه پی سی
شات هاي جديد از بازي
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
لينك برگ نمايي شات ها :
ای بابا دیگه داره حالم از این به هم میخوره که تو هر تاپیکی میرم نوشته فقط برای x360 و ps3 . با اینکه خیلی پیسی رو دوست دارم و تازهگیا کیس رو ارتقا دادم برا بازی. دارم مجبور میشم برم یه کنسول بگیرم .![]()
Red Dead Redemption trailer
تريلر جديد Red Dead Redemption هر گبمري رو بي تاب و بي حوصله ميكنه براي عرضه ي بازي .
تريلر بازي افراد Gentlemen & Vegabonds را در بازي به نمايش مي گذارد .
ديدن تريلر بازي در :
من که خیلی منتظر این بازی هستم.
با کال اف خوارز که خیلی حال کردم فکر کنم تو سبک اون باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)