ادغام شد!!!!!!!!
ادغام شد!!!!!!!!
با سلام دوستان ،
ببخشید من امروز رفتم بازار و با یک ورژن عجیبی از این بازی مواجه شدم !
توی ویترین یه مغازه زده بود :
Halo 2 XP Edition !!!
خواستم ببینم واقعی هست یا الکی ؟
به فروشنده گفتم روی XP میاد ؟ گفت بازی که روی XP نیاد به چه دردی میخوره ؟!!! فهمیدم هیچی بارش نیست D:
گفتم حالا نخرم و بشه ضرر چون تا اونجایی که خبر داشتم هیچ نسخه ای واسه XP نیومده .
حالا خواستم ببینم این واقعی هست یا الکی ؟
سلام
گمون نکنم من که هیچ کجا ندیدم نسخه ایکس پی اومده باشه.ولی اگه همون نسخه ویستا رو با نرم افزار Halo2XPInstallation0.3 ترکیب کرده باشن بعد هم به اسم نسخه ایکس پی به فروش رسونده باشن شاید درست باشه.ولی نسخه ویستا رو هم میشه رو ایکس پی را انداخت چه نیازی هست به نسخه ایکس پی!!!
فكر ميكنيد اين بازي با رم 256 و يه گرافيك 128 بياد بالا
خوب دوست عزیز اگه Halo 2 رو میشد روی XP بازی کرد که دیگه چه غمی بود ؟!سلام
گمون نکنم من که هیچ کجا ندیدم نسخه ایکس پی اومده باشه.ولی اگه همون نسخه ویستا رو با نرم افزار Halo2XPInstallation0.3 ترکیب کرده باشن بعد هم به اسم نسخه ایکس پی به فروش رسونده باشن شاید درست باشه.ولی نسخه ویستا رو هم میشه رو ایکس پی را انداخت چه نیازی هست به نسخه ایکس پی!!!
من میگم یه نفر آورده و ادعاش میشه که روی XP میاد ولی میگه اگه مشکلی داشته باشه هم پس نمیگیره !!!
حالا این نرم افزاری که میگی چیه ؟ Halo2XPInstallation 0.3 ؟؟؟
گمون نکنم . چون سیستم بالایی میخواد .فكر ميكنيد اين بازي با رم 256 و يه گرافيك 128 بياد بالا
سلام من گرافیک 256 جیفورس 5500 و رم 1 و cpu 3 فول دارم آیا میتونم اینو بازی کنم ؟
لطفا بگید گرافیکش در حد چه بازیی است تا ببینم میتونم بازی کنم یا نه
از battlefiled 2142 گرافیکی تره ؟
آقا یه کرک خوب بدین.این تو ویستا بعد از یه مدت Activation میخواد.
ببخشید منم مشکل همین Batman رو دارم .
مرحله ی 1 که تموم میشه میگه باید Active کنی .
کسی بلد نیست این کار رو بکنه ؟
سلام
به مشکل شما تو تایپیک زیر پاسخ داده شده است:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من هنوز این بازی رو نگرفتم به نظر شما اگه بگیرمش در مقابل بازیهای گرافیک بالا و هوشمند کنونی ضد حال نمی خورم !؟
یعنی اصلا گرافیک وگیم پلی این بازی به بازیهای حالا میچربه یانه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)